Martine

Ellefsen

SATURDAY HIKE

  • 07.05.2017, 00:57

Først må jeg bare starte med å si god lørdag, eller når jeg ser på klokka nå så skjønner jeg jo at det ikke er lørdag lengre, hehe. Fri timene mine i dag har gått ekstremt fort, mamma kom først innom oss en tur når jeg var ferdig på jobb. Og hun hadde kjøpt to nydelig peon-trær om jeg kan kalle det for det? Så nå er det bare å vente til Juni/Juli da de blomstrer, peoner var nemlig blomsten vi hadde til bryllupet vårt i fjor og i Juni er det et år siden vi giftet oss!


Uten om det så har jeg fått malt ferdig det meste på lekestuen, mangler et par planker på den bakre veggen og noen hvite karmer, det blir så fint i hagen nå. Skal få plantet et par frukt trær i løpet av måneden, og da står eple og plomme trær på listen.


Vi fikk dratt oss ut på en aldri så liten topptur i dag også, turen gikk ut til Vardås. En veldig grei tur om man ikke har all verdens med tid og den har en helt fantastisk utsikt ut over skjærgården! Vi har også vært å spist Pizza med et vennepar og avsluttet kvelden med en kjempe god film, snakker om en effektiv og fin lørdag.

1 Kommentar skjul

sunnivaccskaug

07.05.2017 kl. 01:51
S fine bilder!

Skriv en ny kommentar

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits