Martine

Ellefsen

Denne ukens..

  • 08.05.2017, 22:32

Mandagen er snart over og jeg som tenkte å oppdatere dere om forrige uke tidligere i dag. Jaja, det er vel bedre sent enn aldri? Pappa har nemlig vært her i hele dag å hjulpet oss med å fylle ut på tomten vår så det er klart til å bli plantet thuja busker og andre planter der – det blir så fint etterhvert. Men etter en hektisk forrige uke, så skal jeg få oppdatert dere.. 
..Høydepunkt: Ukens høydepunkt må ha vært fredagen hvor Sali og jeg spiste lunsj sammen og tok årets første soft-is ute i det nydelige været!

..Mest leste innlegg: Antrekks innlegget fra i går >her<

..På denne dagen i fjor: I fjor var Daniel og jeg med pappa og noen andre på båttur til Helgeroa for å spise is – det var kjempe fint vær og solen skinte!

..Craving: Jordbær med vaniljesaus, dette har jeg spist fire dager på rad nå – yum!

..New in: Jeg har handlet litt klær på Nelly og venter på en pakke fra Shein også. Ellers har vi brukt litt penger på hagen og ting der.

..Sang: Despacito (Justin Bieber versonen)

..Beste måltid: Lunsjen jeg spiste på fredag og middagen i dag! Laks med noisette, saus og grønnsaker.

..Bilde: 

..Akkurat nå: Ligger jeg i sengen, har sett en episode av Prison Break og Riverdale, skal snart lufte Holly og legge meg.

..Planer for neste uke: Det blir jo da planer for denne uken, i morgen skal jeg på jobb på sykehjemmet, rett å hente søskenbarnet mitt i barnehagen før jeg, mamma, Synnøve og noen fler skal på kino på kvelden, ellers er det skole og jobb det går i om dagen.

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits