Martine

Ellefsen

Fun facts about me

  • 27.05.2017, 09:06

God lørdag – jeg er selvfølgelig ganske treg med å oppdatere bloggen som vanlig. Hver dag når solen skinner så er jeg mer ute enn jeg er inne. I går fikk jeg hentet enda 30 thuja busker, fikk plantet de og ordnet litt andre ting i hagen. Nå er faktisk hele thuja hekken plantet, så nå gleder jeg meg til de vokser seg litt større og sterkere. Men over til overskriften, det er vel kanskje litt gøy å bli litt bedre kjent med meg, hehe. 

❥ Jeg klarer nesten aldri å holde meg våken igjennom en hel film, ofte så sovner jeg etter knappe 15 minuttene – er filmen skikkelig spennende så greier jeg å følge med.

❥ Jeg kan være ekstremt sær og sta, hater å gi meg, men ofte føles det sinnsykt bra etterpå når man gir seg først.  

❥ Studerer Psykiatri og rus, men aner ikke hva jeg kunne tenke meg å jobbe med frem i tid.. Kanskje noe innenfor rus?

❥ Hver kveld før jeg legger meg må jeg ha det ryddig i huset. Er søppeldunkene fulle setter jeg søppelposene klar til å kastes, kopper og kar må i oppvaskmaskinen og puter i sofaen må se ordentlig ut, hehe.. 

❥ Jeg er ikke glad i å lage middager, kunne sikkert bare spist middag halvparten av ukedagene også. Ikke noe middags-person hun her!

❥ Jeg tar lett til tårene, om jeg blir skikkelig sint eller rør, så gråter jeg. Hvis jeg skal fortelle noen hva jeg mener om en ting, kan jeg blir så engasjert at tårene kommer frem da også.. Sykt irriterende!

 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits