Martine

Ellefsen

S mye vre takknemlig for

  • 01.06.2017, 10:47

Hey dere, det har vært litt rolig fra meg de siste dagene. Jeg har rett og slett prioritert litt andre ting. Som å få ferdig hekken ute i hagen og litt andre små ting. Det er så fint om dagen, solen skinner, det er en ok temperatur ute, jeg har en bra mann og kjæreste, fin familie og jeg har mye fint å se frem til. 

Planene fremover er ikke veldig store, men det er småting som gjør hverdagen helt super. Det er ikke lenge til vi skal feire 30 års dagen til broren til Daniel og om et par helger skal jeg innover mot Oslo for å møte ei venninne som flyttet for et par måneder siden – det blir bra! 

Ellers har jeg druknet hodet mitt i denne bullet journal-trenden, det er så innmari gøy og utfordrende! Dere som ikke vet hva bullet journal er må google det. Man lager sin egen journal med kalender, kolleksjoner og andre ting – genialt. Nå må jeg ut i hagen igjen, ugresset har kommet overalt og gresset må klippes – tips til dere med hage, ikke gjødsle gresset (har klippet det 2-3 ganger i uken) haha!

1 Kommentar skjul

Victoria Larsen

01.06.2017 kl. 13:48
S sant! Herlige bilder. Har selv lyst p den boka :-D

Skriv en ny kommentar

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits