Martine

Ellefsen

GÅRSDAGENS ANTREKK + DAGENS PLANER

 • 20.04.2017, 09:18

God morgen, er dere klare for en ny dag? Jeg spratt opp tidlig i dag for å få mest mulig ut av formiddagen før jeg skal på jobb i ettermiddag. Det er så deilig å legge seg på kvelden å vite at man har fått gjort nesten alt som stod på to-do listen og i dag håper jeg det blir en slik dag. Episode tre av Prison Break sesong fem har kommet ut så den sitter jeg å ser på nå mens jeg blogger og spiser frokost, multitasking er viktig. 

Det blir nok en litt hektisk formiddag i dag, pappa kommer med henger etter hvert så vi får kastet en del hageavfall, jeg må en tur på kommunens kontor for å hente skjøtet til tomten vi har kjøpt på nedsiden av huset og ellers står både gulvene i huset og thujabuskene ute å hyler etter å bli gjort noe med. I går fikk jeg kjempe god hjelp av Synnøve med å plante 21 thuja busker så da har jeg bare 19 stykker igjen, hehe. Hagen skal bli så fin <3

Ha en fin dag dere !


Only jakke - Dr.Denim bukse - Converse sko - strikka genser hm

#LEVI'S

 • 17.04.2017, 18:52

Siste helligdag for denne gang er snart over og jeg har hatt fri i dag etter en lang arbeidshelg på sykehjemmet. Det er så innmari trist at gradene har krypet ned mot null igjen og en sur isluft har kommet tilbake. Jeg var så gira og klar for skikkelig vår vær, men ser ut til at jeg må vente enda litt lengre på det, hehe. I dag var jeg hos favoritt vippejenta for å fylle på vippene og jeg kom ut like fornøyd som alltid ♥ Jeg har fått unna litt fiksing av blogg designet i dag, det tar bestandig så tid, men nå er det endelig mobil-tilpasset og noen små justeringer er gjort. 

Håper dere alle har hatt en kjempe fin påske, om du har jobbet eller har hatt fri. Jeg har vært heldig å fått litt av begge deler, med tre dagers fri i uken som var og kvalitetstid med familie. I går bestilte jeg meg det kjære Olympus Pen kameraet og gleder meg som en liten unge til det kommer i posten, gjerne kom med erfaringer, dere som har. :) Akkurat i dette øyeblikket, så prøver jeg å redigere enn video til dere mens fiskegratengen står å godgjør seg i ovnen. Ha en super mandagskveld <3

 

ANTREKK - 100417

 • 10.04.2017, 18:08

For en fin formiddag, jeg har vært i byen med ei venninne og verdens skjønneste baby i et par timer og vi har kost oss masse. Det er så koselig å se hverandre når man ikke sees så ofte lengre og når hun er i byen må vi selvfølgelig treffes <3 I dag hadde jeg egentlig planer om å fortsette å male rekkverket her hjemme, men siden det har regnet i natt må det tørke igjen før jeg kan sette i gang. Å male rekkverk er virkelig verdens mest kjedelige jobb, jeg maler heller huset to ganger altså, haha.

Jeg har rukket å knipse litt antrekksbilder til bloggen også, det var ikke bare lett med en vind som blåste fra alle kanter, et kamerastativ som ikke ville samarbeide og jeg som fikk sola i øyne hele tiden, hehe.. Tror jeg må ansette en fotograf eller noe, fjernkontroll er ikke lett å bruke bestandig. Noen som har erfaring med Olympus-Pen kamera forresten? (sikler litt på et sånt et, hehe)

 

TODAY YOU FIND ME IN THIS.. ->

 • 06.04.2017, 10:40Takket være mine gode nabo så ble endelig genseren min ferdig montert i går. Jeg har strikket den ferdig for flere måneder siden, men den har bare ligget i kurven å ventet på å bli montert sammen. Jeg har aldri sydd og klippet i et strikkaplagg før så dette har jeg ikke turt å gjøre, derfor er det kjekt med flinke naboer, hehe. I dag har jeg fri og det samme har jeg i morgen og det er så utrolig deilig før man skal jobbe i helgen. Nå må jeg få gjort unna litt småting her hjemme, før jeg snart skal en tur til byen for å ordne noen småting og spise lunsj med ei venninne.  

 

ANTREKK - 230317

 • 23.03.2017, 15:06

HEY og god torsdag! Jeg har allerede rukket mye i dag, levert noen varer, hentet et par småting, vært i en veldig fin begravelse, tatt antrekksbilder til dere og nå skal jeg straks ut døren med Synnøve en tur. Hvis dere vil følge med på min hverdag så add @martineosen på Snapchat, hehe. Daniel og jeg hadde en skikkelig fin kveld i går med koselig besøk og jeg snekret sammen litt middag til oss, som ble ganske vellykket. Hadde det ikke vært for at søtpotetene ble mye og ikke crispy da, jaja.. Jakke fra Zara - Skinnbukse fra Vero Moda - Sko fra Bianco - Skjerf fra Acne - Skjorte fra HM. 

Nei, nå skal jeg og Synnøve avgårde en liten tur, prøve å få i oss så mange solstråler som mulig, hehe. Humøret er så bra om dagen, både med tanke på jobb og ikke minst at det er VÅR. Ja, jeg føler jeg kan si det er vår nå, nå har det ikke vært noe snø her på flere dager og slik vil jeg helst at det skal fortsette. Ellers må jeg få startet litt på skoleoppgaven vi fikk utlevert i går, en er levert og en ny er allerede utlevert, hektiske dager på skolen, hehe. Blogges <3 

ANTREKK - 170317

 • 17.03.2017, 10:54Si hei til fredag og helg ♥​ Det var så nydelig å våkne opp til sol i dag tidlig, jeg har jo fri og kunne egentlig ha sovet lengre enn det jeg gjorde. Men når Daniel stod opp, var i supert humør, solen skinner og måkene hyler utenfor soverommet vårt, så var det bare å gyve løs på dagen. Jeg har sett de to siste episodene av Bloggerne som jeg ikke har fått sett tidligere, ellers har jeg luftet Holly, knipset litt bilder til dere, vasket det store stuevinduet og gitt de grønne plantene våre en skikkelig dusj. Klokken er ikke elleve en gang og jeg er så godt i gang med dagen, skal en tur til byen litt etterhvert for å hente en bil vi skal låne i helgen og så jeg får ordnet et par andre ting før helgen starter skikkelig. Daniel og jeg har vært kjærester i 3(!!) år i dag allerede, tiden går så veldig fort, i kveld drar vi ut å spiser og så på kino for å se Skjønnheten og udyret! 

Ha en super fredag - blogges senere!

 

I HAVE A THING FOR LEATHER JACKETS

 • 14.03.2017, 14:44

Fin fin tirsdag dere, det var så fryktelig overskyet og tåkete litt tidligere i dag så jeg har egentlig bare slappet av her hjemme med et par episoder av Shameless på skjermen og enda mer strikking på genseren min. Men med en gang solen kom så måtte jeg komme meg litt ut, fy søren så deilig det er i solveggen her hjemme nå, bare synd jeg skal på jobb i kveld. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til vår og sommer, lysere dager og lettere klær. Nå må jeg fyke ut av døren her, så blogges vi senere.  

ANTREKK - 060317

 • 06.03.2017, 22:09HAPPY BIRTHDAY, BEST DAD EVER ♥Endelig mandag og endelig en ny uke - i løpet av denne uken står mange planer på skjemaet og i dag startet vi uken med jobb og et skikkelig bursdagskalas for papsen som ble 53 år (!!) Det var bestilt snitter og vi skravlet og koste oss i mange mange timer, kom nesten akkurat hjem her faktisk. Nå er det beina på bordet, fyr i peisen, bloggerne på tven og jeg skal jakte etter noe snop i skapene her, hehe. Starter uken bra sa dere?!
Ellers har dere dagens bursdagsantrekk på bildene her, kjolen er vel fra BikBok om jeg ikke tar helt feil her..  

ANTREKK - 010317

 • 01.03.2017, 18:31Det var absolutt på tide med et antrekks-innlegg her på bloggen. Daniel er jo nesten aldri hjemme før kvart på fem på ettermiddagen og da blir det fort mørkt og det er lite fristende å ta antrekksbilder til bloggen. Men når min kjære søster stiller opp en gang i blant, så er det bare å benytte seg av muligheten, hehe! Det funker jo til tider med fjernkontrollen til kameraet, men det blir plutselig hakket mer styr.. I dag har jeg hatt forelesning på skolen og fått utlevert vår nye mappekrav oppgave som skal leveres 21. Mars, denne gangen en gruppeoppgave. Det er bare å sette i gang så vi henger litt med her, ikke bare lett å kombinere skole, jobb og alt annet. Ellers skal vi få hengt opp de fine nye vegg lampene våre til soverommet og jeg skal strikke videre på "Ganni" genseren min. Hva er planene dine for kvelden? - Skinnjakke fra Vero Moda, T-skjorte fra Monki, Cardigan fra Cubus, Bukse fra Dr.Denim, Sko fra Nike - 
ANTREKK - 030217

 • 03.02.2017, 14:24Friday feeling og langfri helg! I dag startet jeg dagen med en styrke økt på Stamina med Synnøve (søsteren min), før vi dro til Skien for å hente søskenbarnet  mitt. Synnøve og jeg fikk dratt oss en tur til byen, knipet antrekksbilder (endelig) og jeg har handlet ett par småting jeg har tenkt lenge på å kjøpe. Plasterfjerner var en av tingene, mange lurer sikker på hva i all verden man skal med plasterfjerner, men det skal jeg vise dere i et annet blogginnlegg - supersmart! Luen på bildene fikk jeg til jul, og er absolutt en av mine favoritt luer. Nå skal jeg ordne litt her hjemme, støvsuging, vask av gulv og litt klesvask står på planen før jeg drar å tar en kaffe med to venninner. Fri på en fredag er GULL verdt merker jeg, hehe. Ha fremdeles en kjempe fin dag, så blogges vi senere. 

Jakke fra Only - Genser fra HM - Bukse fra BikBok - Adidas sko fra Ebay 


 

ANTREKK - 230117

 • 23.01.2017, 16:38God mandag alle fine blogglesere - jeg er som oftes veldig glad i mandager og nye uker, men i dag er jeg bare så trøtt, hehe. Enda jeg la meg klokken 22 i går kveld og har sovet mer enn jeg egentlig pleier, men noen ganger får man vel bare ikke i seg nok søvn? Jeg var ferdig på jobb i Hjemmetjenesten klokken 15, dro rett hjem for å knipse litt bilder til bloggen og for å planlegge ukens innlegg. Har funnet en del supre "weekly planners" på Pinterest som jeg skal printe ut å få testet ut, litt inspirerende to-do lister funker som bare det. På bildene ser dere forresten dagens antrekk, jeg elsker virkelig den lange cardiganen, og ikke minst skjorten. Den har nemlig en kjempe fin detalj bak, som jeg selvfølgelig ikke har fått bilde av, jaja.

Jeg er i gang med ett treningsinnlegg også, som flere av dere lurte på om jeg kunne blogge om, så håper det faller i god smak. Ett spørsmål har jeg til dere - vil dere ha svarene på spørsmålsrunden på videoblogg eller vanlig innlegg? *spennende* Ha en kjempe fin start på uken dere<3  

NEW IN - CHOKER

 • 20.01.2017, 13:52

God fredag og god helg til dere som har fri - jeg har hatt en super fin formiddag sammen med tre venninner og skjønne Linus. Det ble som vanlig mye skravling, kos og latter. Nå har jeg laget ferdig middag, fått ryddet unna litt småting og skal straks lufte Holly før jeg fyker avgårde på jobb. Her er det min arbeidshelg som står for tur! I dag måtte jeg bare ta noen bilder av den nye chokeren jeg kjøpte meg her om dagen, den er fra Gina Tricot og kostet vel rundt 50kr om jeg ikke tar feil. Ellers så håper jeg dere får en kjempe fin fredag - hva er planene for kvelden? ANTREKK - 020117

 • 02.01.2017, 23:01Endelig var dagens antrekk ute på bloggen - etter mye små forstyrrelser og pauser.. Det har vært så deilig ute de siste dagene, strålende sol og flere pluss grader, men i dag bikket gradestokken -5. For en frysepinne som meg, så blir det alt for guffent og kaldt og jeg har skjønt at jeg må finne frem litt lengre sokker en halv sokkene og kanskje litt lag på lag klær fremover. Daniel og jeg var som sagt en tur i byen i stad og på denne frøkna ble det nye ski - nå gleder jeg meg kjempe masse til det kommer noe snø her så jeg kan få testet de ut. Dagens antrekk har dere forresten over her, det er ikke bestandig lett å bruke kamera stativ og selvutløser på mobilen. Men når det blir så fort mørkt ute så må jeg ty til det, rekker nemlig ikke vente til Daniel kommer hjem fra jobb - hehe. Håper dagen deres har vært super, jeg må forresten tipse om en Norsk serie som startet nå i helgen, den heter Valkyrien - sjekk den ut!

CURLY HAIR, KNIT AND LIPSTICK MONDAY

 • 29.11.2016, 16:38Og hun som skulle ha fri i dag endte opp med en vakt på sykehjemmet i stedet for. Glad jeg trives så godt med å jobbe inne med de eldre, da er det ikke noe problem å si ja til en ekstra vakt! Dette er gårsdagens antrekk, jeg bor omtrent i den deilige strikkede genseren for tiden, hehe! Nå skal vi straks hente mamma og innom hun en liten tur, før vi skal få gjort noen ærend i byen! Jeg ønsker veldig gjerne noen blogg tips av dere folkens, så sleng igjen en kommentar eller to om noe dere lurer på eller ønsker mer av her på bloggen. Vi snakkes igjen senere! MY FAVORITE LIPSTICK FROM MAC

 • 21.11.2016, 18:03God mandag, er dere klare for en ny uke? Jeg har akkurat hatt litt besøk av mitt skjønne søskenbarn på litt over to år og nå er Daniel i full sving med middagen her hjemme, ble noe så enkelt som pannekaker med kjempe godt tilbehør - yum! Store planer for dagen har vi egentlig ikke og det kjennes veldig bra ut. Litt strikking, planlegging av IKEA og julepynting, kanskje starte å pakke inn litt julegaver mens jeg drikker en kopp stoooor kakao. Det tror jeg høres veldig bra ut akkurat i dag. Ellers må jeg bare tipse dere om denne fine leppestiften fra MAC - og for ett enda finere resultat har jeg brukt lip liner fra Forever først. 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no