Martine

Ellefsen

GOLD DETAILS

  • 05.04.2017, 16:25Enda en arbeidsdag er over og jeg har fått gjort litt små ting med en gang jeg kom hjem her, Daniel og jeg er invitert på middag hos mormor litt senere og det skal bli så koselig å ta en tur til hun igjen. Selv om vi ikke bor så alt for langt unna hverandre så strekker ikke alltid tiden til for å dra på besøk, dagene består jo mye av jobb på oss begge og skole ved siden av pluss mye annet. Men over til overskriften, for et par måneder siden kom jeg over denne fine lysestaken fra H&M og jeg betalte ikke mer en 149kr for den. Billig og stilrent! 

SOVEROMMET FØR/ETTER

  • 27.02.2017, 10:06Hei dere! 

Da skal dere endelig får se det ferdige resultatet av soverommet, det er utrolig hvor mye litt maling gjør seg! Tidligere så har soverommet sett slik ut som på bildet over. En mørk brun/grå vegg og de tre andre veggene har vært hvite. Jeg har blitt så lei av at alt skal være hvitt og har de siste ukene falt skikkelig for fargen Deco Blue. Planen var å bare male den mørke veggen bak sengen, men etter å ha malt den fant vi ut at vi like greit tok hele rommet. De sier man sover bedre i mørke rom, så er spent på om det stemmer over tid - hehe. Vi skal også få opp noen bilder over sengen etterhvert og nye lamper på hver side av sengen. Hva syntes dere om resultatet? Nå skal jeg straks avgårde til ei venninne å hjelpe hun med å male litt i huset sitt. Ønsker dere en god mandag, så blogges vi senere!


 

Valgets kval - fargevalg til soverommet

  • 08.02.2017, 21:01

Dette var virkelig ikke et lett valg, vi har en stund nå tenkt å male veggen bak sengen vår en annen farge enn den som er nå. Jeg husker ikke hva den fargen vi har nå heter, men er litt gråbrun i farge. Jeg har som veldig mange andre falt skikkelig for de mørke blå fargene, men tror nok valget havner på Deco blue. Fargene på bildene er mørkere i virkeligheten og den mørkeste er nesten sort. Ellers er vel planen å male muren bak peisen i en skikkelig fin kalkmaling, men det må vi nok vente litt med foreløpig. Har noen av dere erfaringer med noen av fargene over, eller kalkmaling? Jeg tar i mot alt av tips! 

- THURSDAY MOODBOARD -

  • 19.01.2017, 18:01

I dag var dagen hvor jeg bare måtte drukne i alt det fine på Weheartit og Pinterest, det er vel ikke bare jeg som får lyst til å flytte rett inn i mange av de fine rommene, kontorene og stuene det er bilde av? Har du sett noe så stilrent og fint, gleder meg veldig til den dagen vi skal pusse opp tv-stuen her. Slette, lyse vegger og nytt tak. Men det får vente litt til, i mens får jeg nøye meg med en haug av bilder - hehe. I dag har jeg fått gjennomført både en formiddagsvakt i Hjemmetjenesten, pluss en styrkeøkt på overkropp, handlet inn til kveldens middag og planlagt lunsj med noen fine jenter i morgen formiddag. Så da vil jeg si at denne dagen har vært ganske effektiv foreløpig. Hva er planene dine for dagen? 


 

GULL LYSESTAKE

  • 17.01.2017, 14:00

I dag startet dagen med litt velvære hos flinkeste Enni, jeg har savnet volumevippene mine veldig og i dag fikk jeg endelig satt på ett nytt sett med vipper igjen. Litt uvant, men sinnsykt digg, hehe! Jeg har fått kastet en haug med søppel og hentet litt møbler sammen med pappa i dag og nå er jeg straks klar for kveldsvakt på sykehjemmet, det er alltid hyggelig. Først må jeg få i meg favoritt mellommåltidet mitt (Tines fyldige yoghurt, bær og chiafrø) - yum! Har dere forresten sett for en fin lysestake jeg har fått tak i? Med sorte stearinlys fra Søstrene Grene så gjorde det seg skikkelig på kontoret vårt. Lysestaken er fra HM Home. 

BLACK DETAILS

  • 23.10.2016, 21:16

Håper dere alle har hatt en super helg så langt - det har jeg hatt. Total avslapning inne i skikkelig dårlig høstvær, hvor blir det av solen og høst stemningen? I går tente jeg lys i hele huset her, fyrte i peisen og bare nøt lørdagskvelden sammen med Daniel, en god film og biff middag. Noen ganger er det bare så deilig å ikke ha noen planer når helgen kommer, men heller pleie kroppen og nyte noen rolige dager. Uke dagene går i ett for oss begge, så fri helgene er skikkelig etterlengtet når de først kommer. 

// Hope you all have a great weekend so far - just like I had. Total relaxing inside, with bad weather outside, but where is the sun?! Yesterday I burnt candles in the whole house, and just enjoyed the Saturday night with Daniel, a good movie and beef for dinner. Sometimes it's just lovely to not have any plans when the weekend comes, but rather listen to my body and enjoy a few quiet days home. Xx

Har dere sett så fine stearinlys forresten? Vi var en tur innom Jernia når vi var i byen i går for å ordne litt småting til huset og da kom jeg tilfeldigvis over disse sorte stearinlysene. Det gir ett skikkelig fint "brekk" i huset når ikke alt bare er sterilt og hvitt, så disse kommer jeg til å hamstre hver gang jeg er en tur i byen. Ikke var de spesielt dyre heller, betalte ca 70-80kr for ti stykker. 

// Have you seen these nice candles? Yesterday Daniel and I was in town to get some stuff to the house, when I came across these black candles. It made a really nice touch in the house when not everything is just sterile and white, so these I'm going to stock up every time I have a trip into town. They were not very expensive either, paid about 70-80kr for ten pieces.

THIS PLACE

  • 08.10.2016, 19:31

20.04.2016, 23:12

 For et sted.. Her om dagen var Synnøve og jeg i Skien for å ta litt bilder til bloggen, vi endte selvfølgelig opp i et forlatt bygg. Vi måtte kravle under et gjerde for å komme oss inn der, huff.. Dere som følger meg på Snapchat har vel fått det med dere? Jaja, det var i hvertfall et kjempe tøft sted. 

Beklager for en sen oppdatering i dag.. Hadde vel egentlig tenkt å forhåndslage dette innlegget før jeg dro på jobb, men det rakk jeg ikke. Holly har vært hos frisøren i 3 timer i dag og jeg har flydd rundt å byen for rekke å ordne diverse ting i mellom tiden. Endte opp med en liten middag på Burger King med skjønne Sali <3 Håper dere har hatt en super lille lørdag! SOMETHING NEW

  • 08.10.2016, 19:25

13.03.2016, 14:33

 Endelig begynner huset å ta mer og mer form. Kan jo absolutt ikke forvente at alt skal skje over natten, men litt etter litt. Her om dagen var jeg innom Søstrene Grene for å sjekke ut den nye kolleksjonen dems, der fant jeg blandt annet di utrolig kule hylle boksene og på Kremmerhuset fant jeg den sorte til å henge bilder på. Nå skal jeg en tur til mormor og søskenbarna mine, mens Daniel er en tur i Sverige og harryhandler litt. 

God søndag ♥

F - FOR FRESH FLOWERS AND FRIDAY

  • 08.10.2016, 07:11

12.02.2016, 17:30

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Endelig fredag og HELG - fler enn meg som er gira på helg nå? Hehe. Fikk knipset et par bilder av det flotte spisebordet vårt i stad og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Vi var å kikket på flere bord, blant annet et fra Jysk og et annet fra Skeidar, men di virket så "billig" om dere skjønner? Ble i allefall dette fra Skeidar som heter Marthe og stolene heter Jerry. Skal på IKEA til uka og da skal jeg få kjøpt saueskinn til å ha på alle stolene også - tror dette blir kjempe bra. Bildene dere så vidt ser i bakgrunn skal byttes ut etterhvert også. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Og siden det er fredag ble det med noen friske blomster hjem etter jobb i dag. Skulle innom byen en tur for å se etter den fine vasen Nille har fått inn, men den var dessverre utsolgt, det ble blomster men ingen ny vase.. 
 

GOD HELG FININGER <3 

EN LITEN TITT I HUSET

  • 07.10.2016, 23:23

10.02.2016, 12:12

 

God onsdag formiddag fininger <3 Endelig halvveis til helg, fy søren så fort ukene går. Jeg kribler i fingrene etter å vise dere litt rundt i huset, men ting er ikke 100% ferdig. Til neste uke skal jeg en tur på IKEA for å kjøpe en bokhylle, lampe, tepper og noen andre småting. Vi venter også på spisestuen vi bestilte oss for snart to uker siden, så håper at det også kommer snart. Derfor kan det se ganske så tomt ut her akkurat nå. Til sommeren skal vi også kjøpe oss en mye større sofa, elsker å ha god plass når vi har besøk, og alle innvendig dører i huset skal males hvite og persienner i tre skal byttes ut til hvitt, blir godt når ting faller mer på plass. HA EN FIN ONSDAG <3 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no