Martine

Ellefsen

LATELY ON SNAPCHAT

  • 14.04.2017, 20:00Går det ann å bli mer trøtt? Jeg er helt gåen etter en formiddagsvakt på sykehjemmet etterfulgt av en tur med søsteren min å kjæresten hennes. Enda godt jeg har kveldsvakt i morgen så jeg kan sove ut, jeg vurderer å ta meg en liten powernap nå i en time - kanskje, kanskje ikke?! Det frister i så fall ekstremt mye å legge seg i noen minutter. Tenkte det var på tide å oppsummere litt fra de siste dagene på Snapchat (@martineosen) gjærne følg meg om dere ønsker litt mer hverdagslige oppdateringer. Det har vært noen kjempe fine dager de siste ukene, total avslapning, påskestemning og fint vær, bare synd jeg måtte skrape ruta på bilen til morgen i dag, jeg var nemlig klar for enda varmere dager og skikkelig vår. Nei, tror jeg må hive meg under dyna i en halvtime før jeg sovner sittende i sofaen her. Ha en super fredag <3

OPPSUMMERING, JANUAR

  • 01.02.2017, 11:51 STØRSTE OPPTUR: Månedens største opptur er flere ting i grunn, først og fremst at jeg fikk beskjed om at jeg har fått høyere fast stilling i helsevesenet og helt klart dåpen til skjønneste Linus, som jeg er fadder til.

 STØRSTE NEDTUR: At det er så mildt og null snø. Daniel og jeg kjøpte oss nye langrenn ski i starten av Januar, vi har fått gått 6-7 ganger og det er jo bra det. Men hadde vært koselig med litt snø, ikke mange mange cm, men litt mer enn det som er nå.  KOSELIGSTE DAG: Brettspill kvelden jeg hadde med mamma og Synnøve, og selvfølgelig hytteturen vi var på i helgen. Det var kjempe koselig. Tur, gode venner, grilling og bare kos. 

 MÅNEDENS LÆRDOM: Jeg har lært meg å ikke stresse med å fylle opp ukene mine med vakter, jeg skal heller ikke ta på meg 3-4 kveldsvakter i uken.. 

 FLAUSE: Det skjer noen flauser stadig vekk og jeg husker egentlig ikke helt hva det kan være. Får vel lære meg å skrive ned flausene når de skjer, hehe!  BESTE SERIE: VALKYRIEN - det er helt klart den beste serien jeg har sett på en god stund. Skal ikke spoile noe, men dere bør absolutt sjekke den ut. 

 BESTE STØTTESPILLER: Daniel - verdens beste mann, bestevenn og samboer! Har jeg dårlige dager kan jeg alltid komme til han uansett hva det er. 

 BESTE KJØP: Langrennskiene mine er foreløpig det beste kjøpet i Januar, men jeg har også bestilt meg softbox lys til kameraet og videoer, så er spent på hvordan de fungerer.  MEST SPILTE SANGER: 

- Ed Sheeran, Castle on the hill
- Sam Feldt, Show me love
- John Legend, Love me now 

 BESTE MÅLTID: Pesto-fletten jeg bakte i går smakte rett og slett N-Y-D-E-L-I-G! Sjekk oppskrift her

 MÅNEDENS TANKE: Jeg har tenkt veldig mye på hvor jeg står hen om 5 år. Hvor jobber jeg, er jeg ferdig med studier, har jeg barn? Mange mange spørsmål og tanker strømmer rundt i hodet mitt stadig vekk, hehe

DENNE UKENS..

  • 09.10.2016, 12:31

..Høydepunkt: Høydepunktet denne uken var så klart helgen i Oslo på Forever Success days. Stakkars dere som har hatt meg på Snapchat i helgen, tror aldri jeg har oppdatert så mye der før, hehe! Sånn er det når man har noe å være stolt av og det er jeg virkelig. For en helg, masse motivasjon, inspirasjon, en haug av fantastiske folk og en sykt bra  Forever fest i går kveld. Alt i alt en kanon helg - til neste år blir Daniel med <3 hehe!

..Beste måltid: Nå er jeg sikkert ekstremt sær - men BurgerKing menyen jeg bestilte i stad smakte himmelsk, heh!..Tur: Vi har vel egentlig ikke fått gått noen tur den ukens som har vært. Eller vi gikk til Langesund fort her en dag da. Det er litt av en plass folkens, anbefales om du bor i nærheten.

..Kjiping: At jeg er ekstremt trøtt i dag er grise kjedelig, men også et tegn på at vi hadde det ekstremt gøy i går kveld. Nå skal jeg straks innta puten og en ny hektisk uke står for tur før Daniel og jeg drar til Roma og Mallorca.

..New in: Det tok litt av med shoppingen i Oslo i helgen, så noen nye innkjøp ble det. Ett par kjoler og en superfin hverdagsveske. 

..Planer for uken: Denne uken er planene å være på jobb mandag - torsdag, skole onsdag formiddag før kveldsvakt på sykehjemmet og en del planlegging videre i Forever businessen min og planlegging med teamet. Og ikke minst så må vi pakke til ferien vår.

UKEN SOM GIKK..

  • 08.10.2016, 19:50

27.06.2016, 13:14

 

UKENS HUMØR:

SMILER OG ER GLAD - kan ikke annet enn å smile når vi har fått gjort så mye her hjemme. Laget trapp ned til parkeringen, vært ute å spist med familien, fisketur, fjellturer, malt gangen i huset og mye mer. Kan ikke gjøre annet enn å smile når det bare er to uker til ferie <3 

UKENS KVALITETSTID:

Det må være i går - familien dro ut på New Agra å spiste middag sammen. Det blir alt for sjeldent at vi får det til pga jobb, turnus osv. Men i går satt vi vel i 3 timer spiste masse god mat og skravlet i lange tider. Følg meg på snapchat så får dere med dere litt mer @martineosen. Mormor og mamma får nemlig helt latterkrampe av de filterene på Snapchat. haha! UKENS SOMMERLÅTER:

Julie Bergan - Arigato
Frenship - Capside
Flo Rida - Hello Friday (Feat. Jason Derulo)

UKENS CRAVINGS:

JORDBÆR <3 Når jeg skal kjøre til jobb etter på må jeg innom jordbær boden langs veien her.. Kjørte forbi i stad og da kostet en kurv bare 25kr, nå skal det hamstres. Jordbær med vaniljesaus. 

UKENS INNKJØP:

Helt klart alt vi har fått gjort med huset de siste dagene. Alt i fra å bygge den trappen, til maling av gangen, bilde over spisestuen og kjøkkenmaskinen fra Kitchen Aid. Ønsker dere en god mandag <3 

THIS WEEKS..

  • 08.10.2016, 19:25

14.03.2016, 21:37

 

Ukens motivasjon

Det er helt klart at det bare er EN uke igjen til badet er ferdig! Kan med hundre prosent sikkerhet si at det er det eneste jeg gleder meg til akkurat nå, haha! Er så lei av å bo med planker liggende utover stuen og byggstøv i alle kriker og kroker. Vurderer vaskehjelp nå også faktisk og da begynner det å bli ille støvete her.

Ukens høydepunkt

At formen endelig begynner å bli bedre, har hatt noen uker nå hvor formen har vært så fryktelig opp og ned. Hoster, har vært svimmel og fryktelig kvalm, men nå er formen på vei oppover igjen heldigvis. Må vel også si at søndagen var kjempe fin, skulle egentlig på et arrangement med Forever i Ås, men formen var ikke på topp så jeg tok meg en liten tur til mormor og søskenbarna mine i Langangen, blir for lenge mellom hver gang..Ukens tanke

Noe jeg har tenkt på flere ganger, er at jeg må slutte å stresse med alt. Ikke bare stresser jeg med å få ferdig ting, gjøre det ene og det andre, men jeg blir også sinnsykt fort stresset. Det er i grunn veldig slitsomt når jeg tenker over det. Får heller ikke slappet av om jeg ser at det er rotete rundt meg, så før jeg setter meg ned med macen eller med en film på tv så må kjøkkenbenken være ryddet, søppel må vekk og generelt rot må vekk fra hodet mitt, haha.. Perfeksjonist og kontrollfreak sa du? 

Ukens kjiping

At det er så mye jeg føler jeg skulle gjort. Planlegge ferdig bryllupet er vel en av tingene, burde bare sette meg ned en dag og skrive ned en skikkelig plan. Merker også at jeg har trykket i meg ALT for mye billig smågodt og lilla påske egg di siste dagene.. Føler jeg har lagt på meg noen kilo ekstra på magen bare på TO dager, haha! Godt jeg endelig har fått meldt meg inn på Stamina, gleder meg skikkelig til å starte å trene litt igjen!

Ukens beste innkjøp

Hyllene fra Søstrene Grenes nye kolleksjon og rammen fra Kremmerhuset er favorittene mine denne uken. Har i grunn i kjøpt stort annet enn det og mat. Er så deilig når det tar mer og mer form i huset. 

ÅRET 2015

  • 07.10.2016, 13:58

30.12.2015, 21:19

Nå som det nærmer seg nyttår med storm skritt så tenkte jeg at det var på tide med en oppsummering av 2015! 2015 har vært ett kjempe bra år på alle mulige måter og det skal litt til for å overgå det. Men jeg er ganske så sikker på at 2016 blir et like bra om ikke bedre år enn det som har vært. Vi har utrolig mye å se frem til, bryllup i Juni, huset som skal overtas på nyåret og mye mer, dette blir bra :) ! 

Vi har vært på så utrolig mange toppturer og andre fjellturer i 2015, blandt annet Guastatoppen, Bitihorn og Gladhøpiggen. Vi har vært på ferie i Gdansk Polen og Kreta, vært på en haug av båtturer i skjærgården og hytteturer på Frøystul og andre steder. Det ble forlovelse på toppen av Gladhøpiggen og vi startet å planlegge bryllup, så ble det kjøp av barndomshjemmet mitt og nå går det i hus planlegging og mye mer. 


 

LAST WEEK..

  • 07.10.2016, 13:33

04.10.2015, 22:22

..Høydepunkt: Det må kanskje ha vært da jeg fikk en kjempe koselig gave fra Rebekka som er min sponsor i Forever Living.. Nemlig denne søte Kahler vasen ? Det er så utrolig koselig å få litt oppmerksomhet da man klarer et mål man har satt seg. 


 

..Snapchats: Har egentlig ikke tatt så mange snapchats denne uken - både fordi jeg har jobbet en del og fordi jeg har blitt skikkelig forkjøla denne helgen..  

..Mest leste innlegg: Denne uken har jeg dessverre ikke blogget så veldig mye - har sagt til meg selv flere ganger nå at jeg må bli flinkere til å oppdatere bloggen og det må jeg virkelig altså. Så denne uken er det dette innlegget som har hatt flest lesere. 

..Bloggerissue: Egentlig det jeg skrev ovenfor.. Bloggmotivasjonen har ikke vært tilstedet di siste ukene, så dette må jeg finne en løsning på.

..Tur: STYGGEMANN ! Yes, vi har gått en tur som heter Styggemann denne uken, turen var egentlig ganske kjedelig å gå opp fordi det var veldig gjørmete i stien, men fy søren for en fin utsikt på toppen. Vi så Gaustatoppen og Kongsberg og sikkert enda flere steder på toppen der. ..Inspo: Oi - denne syntes jeg er vanskelig hver gang. Men det må være tre fine bloggere jeg elsker å kikke innom hver dag. Janne - Malin og Kristin

♥ 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no