Martine

Ellefsen

- CHICKEN AVOCADO ROLL UPS -

 • 28.02.2017, 22:50- AVOCADO CHICKEN ROLLS -

Oh my, oh my.. Jeg har fått en skikkelig greie for Pinterest de siste ukene og i går kom jeg over noe som helt fantastisk godt ut. Avocado er jo noe av det beste jeg vet og når du da scroller nedover og finner avocado rolls, så måtte jeg selvfølgelig prøve meg på det. Dette var jo helt genialt til å ha med på jobb som lunsj eller kanskje som skolelunsj, er man ekstra sulten så er det jo bare å lage litt mer, så har man en middag. 

- Det du trenger -

En hel avocado 
Ca en halv rødløk
Majones
2 kyllinglår (du bestemmer mengde selv)
Tacolefser
Ost (jeg brukte ferdig revet ost)

Bland alt sammen til en røre, ta majones etter ønsket mengde og smør i lefsene. 

Så enkelt og så innmari digg!

A DATE WITH BEN&JERRY´S

 • 28.02.2017, 12:04

God tirsdag, feitetirsdag og pannekakedagen! Tirsdagen etter fastelavens ble kalt for feitetirsdag og er tirsdagen før fasten skulle starte. Da handlet det om å finne frem mat og feite seg opp før fasten startet, jeg må le litt av denne dagen, men det er også utrolig artig med alle de forskjellige markeringsdagene. I går var det blåmandag, i dag feitetirsdag og i morgen kommer askeonsdag. Derfor har jeg i dag funnet frem Ben&Jerry´s isen og litt smågodt og koser meg med god samvittighet. Det er så guffent vær ute i dag, så her er dynen funnet frem og det ruller masse dårlig realityserier på tv. Ha en super dag, jeg skal på jobb på sykehjemmet i kveld <3 

SOVEROMMET FØR/ETTER

 • 27.02.2017, 10:06Hei dere! 

Da skal dere endelig får se det ferdige resultatet av soverommet, det er utrolig hvor mye litt maling gjør seg! Tidligere så har soverommet sett slik ut som på bildet over. En mørk brun/grå vegg og de tre andre veggene har vært hvite. Jeg har blitt så lei av at alt skal være hvitt og har de siste ukene falt skikkelig for fargen Deco Blue. Planen var å bare male den mørke veggen bak sengen, men etter å ha malt den fant vi ut at vi like greit tok hele rommet. De sier man sover bedre i mørke rom, så er spent på om det stemmer over tid - hehe. Vi skal også få opp noen bilder over sengen etterhvert og nye lamper på hver side av sengen. Hva syntes dere om resultatet? Nå skal jeg straks avgårde til ei venninne å hjelpe hun med å male litt i huset sitt. Ønsker dere en god mandag, så blogges vi senere!


 

DEN PERFEKTE SØNDAG

 • 26.02.2017, 20:40
Gjett om vi har hatt en helt perfekt søndag da?! Vi stod opp tidlig og reiste opp mot Siljan for å teste ut langrennsløypene de hadde der. Det var helt kanonbra føre, nysnø, helt perfekt temperatur og solen skinte hele tiden. Det er sjeldent jeg orker å stoppe opp for å ta en rastepause, men med den varmen som var i dag, så gjorde det ingenting å sitte å slappe av å ta seg en god pause underveis. Vi la bak oss 1,5mil og avsluttet turen med fastelavensboller hos mamma, vi har rett og slett hatt en skikkelig koselig søndag. Jeg har også fått malt ferdig siste veggen på soverommet, og dere skal få se før og etter bilder av resultatet en dag snart. Ellers er jeg super klar for en ny uke i morgen, så resten av kvelden går til total avslapning og planlegging av neste uke. Hvordan har helgen din vært?

LØRDAGS-UPDATE

 • 25.02.2017, 22:35Wow - jeg er helt overrasket over hvor fort helgen har gått, heldigvis har vi enda en dag igjen og i morgen er det fastelavens. I dag har vi fått gått litt på langrenn ski og vi har besøk pappa og kjæresten som har kjøpt seg hus. Gleder meg veldig til de kommer skikkelig på plass der hjemme. Ellers startet jeg å male den ene soveromsveggen i fargen Deco Blue, jeg ønsket å ha den fargen på hele rommet og etter litt godsnakking med Daniel, gikk han med på det. Og nå er rommet straks ferdig malt, mangler bare en vegg til, så i natt blir det camping på sofaen til malingslukten er luftet ut fra soverommet, hehe! Ha en super lørdagskveld! 

BALSAM FOR SJELA

 • 24.02.2017, 23:17.. THIS IS THERAPY ..  

Fy søren så deilig det var å innvie helgen med en liten tur med favoritten min, Holly og jeg tok med oss kameraet mitt og gikk en tur ned til stranden som er i nærheten av oss her. Er det noen som er glad i vann så er det denne hunden, hehe! Jeg rakk nesten ikke å komme ned bakken til stranden før hun føyk ut i vannet, halen logret som aldri før og Holly var helt gåen etter en halvtimestid med bading og lek. Men så det er sagt, så var det utrolig deilig å sitte i solveggen mens hun løp rundt som en gal. Krysser fingrer for flere soldager fremover - det gir meg så mye energi og motivasjon. 

Plutselig var kvelden snart over også - vi har fått vasket huset for helgen, tacoen er spist opp og kveldens film har snurret på skjermen. Nå gjenstår det bare litt mer fredagsgodt og avslapning før en ny dag i morgen. Håper fredagen deres har vært super!FIN FORMIDDAG, SHAPE UP OG SVENSKEGODT.

 • 22.02.2017, 13:57Endelig lille lørdag og bare tre dager igjen før enda en frihelg står for tur. Heldigvis er formen min ett hakk bedre enn den har vært, litt snufsete er jeg enda men det skal jeg komme meg over. Med en paracet og nesepray er mye gjort heldigvis, hehe! I dag fikk jeg koselig besøk av søskenbarnet mitt på 11, han hadde vinterferie og ville gjerne finne på noe med meg, så da gikk vi oss en tur i solen før jeg fikk et lite besøk av ei venninne. Finfin onsdag må jeg si, nå skal jeg snart avgårde på jobb. Ellers fikk jeg månedens ShapeUp blad i posten, takk GUD for at det kom i dag for å si det sånn.  En liten kick nå trengte jeg virkelig, har ikke trent siden midten av forrige uke en gang. Derfor blir det en styrke økt på fredag for å innvie helgen, hehe! 

Ha en fin onsdag!


 

PERFECT WAY TO SPEND MY DAY OFF

 • 21.02.2017, 21:39Å stå opp klokken 06.00 på en fridag er ikke alltid like fristende må jeg si, men når man skal på harrytur til Sverige med de to her så gjorde det meg ingenting å være litt ekstra trøtt de første timene av dagen. Dagene flyr av gårde og det er ikke like lett å finne tid til å gjøre noe sammen når ingen av oss bor i samme hus lengre, men i dag hadde vi avtalt å dra til Sverige sammen. ♥ Her ble det ikke veldig mye shopping, men jeg fikk handlet litt Ramløsa, Pro puds og litt annet småtteri, Ramløsa er et must å handle når jeg er i Sverige og ikke minst Pro Pud med sjokoladesmak. Tenk at de nesten er 3 ganger så billige i Sverige enn i Norge, helt sykt.. Dette har helt klart vært en perfekt fridag, det har gått i "En pinne for Sverige" på full guffe, pluss en rekke andre roadtrip sanger og ikke minst en haug av latterlige snapchats, haha! Ellers har det vært litt stille fra meg de siste dagene, men nå er jeg i full gang igjen. Håper tirsdagen deres har vært super! 

COFFEE AND MESSY HAIR

 • 19.02.2017, 11:18

Solen skinner, det er søndag og kaffen er klar - dette blir en bra dag! Formen er ikke helt på topp, men jeg skal prøve å komme meg litt ut i dag og gå en liten tur. Litt frisk luft er alltid godt for kroppen! Ellers har jeg blitt helt forelsket i de søte tøflene mine, kjøpte dem på SheIn for to uker siden tenker jeg. Denne helgen har vært så fin, vi har ikke hatt store planene men det er veldig deilig noen ganger å ikke ha alt for mye på skjemaet. Så i dag skal jeg få bakt en pestoflette (avhengig) og kanelstang av noe slag. Hvordan har helgen deres vært? 
 

GANNI INSPIRERT GENSER PÅ PINNENE

 • 18.02.2017, 18:41

Da var strikkekjerringa i gang med et nytt prosjekt igjen, denne gangen den fineste Ganni-inspirerte genseren. Jeg er en av de mange som ikke har råd til å bruke flere tusen på en genser og derfor har jeg tatt saken i egne hender og er nå i full gang med å strikke meg min egen, hehe. Foreløpig ser det bedre ut en jeg trodde den kom til å se ut, får bare håpe det fortsetter sånn. Har et mål om å bli ferdig med den til uken som kommer og da skal dere selvfølge se det ferdige resultatet. Jeg holder fremdeles på med skoleoppgaven min som skal leveres i morgen, prøver å bli ferdig i kveld så jeg slipper å stresse med den i siste liten før leveringsfristen. Ellers er planene å lage hjemmelaget kebab og slappe av med en god film etterhvert. 

♥ ♥ ♥

SLOW SATURDAY MORNING

 • 18.02.2017, 11:16God morgen! Så deilig å bare sløve på morgenen, sove til man våkner av seg selv og vite at man ikke har noen ting på agendaen for dagen. Her er det et skikkelig gråvær i dag, tåkete og et par minus grader, så nå skal jeg snart sette i gang med helgevasken, pleier som regel å gjøre litt rent på fredager, men nå tar jeg det i dag. Vi får besøk av mamma litt senere og planen er at vi da skal få gått en liten tur rundt her. Hadde egentlig tenkt å gå litt på ski i helgen, men formen har begynt å hangle, halsen klør og verker, så krysser fingrene for at det går over fort, har virkelig ikke tid eller tålmodighet til å bli syk, hehe. 

Kom akkurat på at jeg har en oppgave som skal leveres i morgen også, så da ser det ut til at denne jenta har nok å gjøre i dag. Med en gang oppgaven er levert, får vi utlevert en ny en og sånn går det hele tiden. Her er det ikke mye tid til avslapning for å si det sånn. Tenkte jeg skulle planlegge neste uke og neste ukes blogginnlegg også. Har dere noen blogg-ønsker? 

 

friday feeling

 • 17.02.2017, 13:44God fredag alle sammen! Jeg har fri fra jobb i dag, så denne jenta har langhelg - utrolig deilig en gang i blandt med litt ekstra fri. Bare fordi jeg kunne, så startet jeg dagen rolig og tregt, med noen runder på "ganni-genseren" jeg strikker og et par episoder av Greys. Men nå er jeg klar for å starte dagen skikkelig, fyker snart ut døren for å lufte Holly og så skal jeg hente søskenbarnet mitt på skolen. Litt usikker på hva vi skal finne på, men noe blir det vel. Titter innom dere i kveld, kameraet følger med i vesken min resten av dagen. God fredag ;*

LASHES ON POINT

 • 16.02.2017, 13:36

ENDELIG - det er så utrolig deilig å gå ut fra verdens flinkeste vippejente med de freshe og fine vippene noen gang. Det var så ekstremt glatt når jeg dro hjemme fra litt før ni i dag tidlig, lurte et øyeblikk på om jeg i det hele tatt turte å kjøre til Langesund (15minutter unna). Følte det var ganske risky, men heldigvis var det ganske ok å kjøre på hovedveiene, men sideveiene er helt grusomme, speilblankt som en skøytebane.. Glad jeg har kommet meg hel hjem, så nå skal jeg se en episode av Greys før jeg fyker på jobb i hjemmetjenesten i kveld. Kjør forsiktig folkens!! Hva er planene dine for dagen? 
 

LET´S STAY IN BED

 • 15.02.2017, 15:44Klokken er ikke en gang fire og jeg er så innmari trøtt og sliten i dag, hvor skal denne dagen ende? Enda jeg kunne sove litt lengre en til vanlig fordi jeg skulle på skolen i formiddag, men det ser ikke ut som det har hjulpet veldig, hehe. Så i dag er planen min å ikke gjøre noe spesielt, skulle egentlig trene i dag, men drøyer den til fredagen. Så nå har jeg lagt meg tilrette på sofaen med Greys på skjermen og strikketøyet er funnet frem. Har startet på den fineste bølgegenseren, søk det opp på Instagram, den ligner så utrolig på strikka genseren fra Ganni. Hva er deres planer for dagen? 

HAPPY VALENTINES DAY

 • 14.02.2017, 22:33
- HAPPY VALENTINES DAY - 

Håper alle har hatt en super fin dag i dag, uansett om du er i ett forhold eller singel. Jeg har hatt en veldig koselig dag sammen med Daniel, først var jeg på jobb, så rett hjem for å gjøre det gøyeste jeg vet, henge opp klær og støvsuge.. Neida, joda, neida.. Daniel hadde bestilt bord på Efesos en Tyrkisk restaurant her i Porsgrunn og der satt vi å skravlet en stund før vi dro hjem og så tidenes tristeste film. Alle jenter, dere må bare se den, The Choice het den! Kan ikke skrive noe om den filmen altså, dere MÅ bare sjekke den ut. Nå er jeg straks klar for en god natt søvn, før det er klart for en ny dag på skolen i morgen tidlig. Hvordan har dagen deres vært? 
 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no