Martine

Ellefsen

BYE BYE, MARCH

 • 01.04.2017, 00:17

Og jeg kan med glede si at Mars er over for i år - jeg liker generelt ikke måneden Mars, og i år har det vært ekstra fælt, haha. Dere lurer sikker på hvorfor jeg er så negativ til Mars måneden og det skal dere få vite i løpet av dette innlegget. For det første så kommer veiavgift, service på bilen, kommunaleavgifter osv, men i år har jeg og flere ventet på å få vite hvor vi havner i kommunen. Det er mye som skjer i helsevesenet i kommunen her jeg bor og i dag fikk vi vite hvor vi endte opp..  STØRSTE OPPTUR: Denne måtte jeg tenke lege på, Mars er jo en måned som betyr at det nærmer seg vår og dette er jo en skikkelig opptur. Ellers så er det vel at pappa hadde bursdag og jeg har hatt mange fine dager i løpet av Mars.

♥ STØRSTE NEDTUR: Alt jeg nevnte øverst i innlegget er ganske negativt, hehe. Men får prøve å ta det med et lite smil.

 MÅNEDENS MINNER: Alle de fine ski-turene og gå-turene jeg har fått til i Mars. 

 MÅNEDENS LÆRDOM: Ta alt med et smil og ikke bekymre seg for unødvendige ting. BESTE SERIE: Shameless og Riverdale er favorittene denne måneden.

 BESTE INNLEGG: Dette og dette

 BESTE KJØP: Skoene fra Bianco.

 MÅNEDENS TANKE: Månedens tanke er mange.. Hva som skjer fra høsten av har jo vært en av de største tankene med tanke på jobb. Ellers så skal det bli ekstremt deilig å fullføre første året på fagskolen i Juni, bare to og en halv måned igjen.. 

HOPPET VI OVER VÅREN?

 • 27.03.2017, 22:20Det var absolutt ikke noe problem å våkne i dag å vite at jeg hadde fri hele dagen, så innmari digg var det! Planen i dag var å bare holde på ute i hagen og på verandaen, pluss at Holly skulle få vårklippen sin i dag. Jeg fikk hentet min fine ute sofa + bord på Europris og to timer senere var det montert ferdig og nå er jeg sinnsykt klar for late vårdager og sommerdager her. Ellers er daybeden på plass og litt annet småtteri er funnet frem. Jeg fikk god hjelp av Synnøve med litt planting ute og i morgen får vi fortsette litt til så blomsterbedet rundt flaggstangen blir ferdig. Jeg må bare beklage for et par stille dager fra meg, men jeg har jobbet på sykehjemmet hele helgen og timene flyr fort nok fra meg når jeg kommer hjem, hehe. 
 
 

- VELKOMMEN FREDAG OG HELG -

 • 24.03.2017, 22:37- VELKOMMEN FREDAG, DU VAR ETTERLENGTET - 

Selv om jeg skulle jobbe i kveld, så var fredagen allikevel veldig velkommen. Jeg og Synnøve dro med oss Holly på en liten tur i dag og jeg som elsker å komme meg ut i frisk luft, syntes jo at dette var en perfekt start på fredagen og arbeidshelgen. Kjenner jeg er sinnsykt klar for flere vår dager og varmere tider fremover, natt til søndag stiller vi også klokken en time frem mot sommeren. Etter en fin tur i formiddag, så ble jeg med ei venninne på kafè og en liten bytur før jeg skulle på jobb på sykehjemmet. 

Denne frøkna må vel snart legge seg, tidlig opp i morgen for en ny vakt og når jeg allerede er veldig trøtt så er det like greit å slenge hodet på puta. Når vi snakker om våren, det skal bli så deilig å kunne begynne å ordne litt i hagen etterhvert. Vi får ta litt og litt og det vi må starte med snart er å få vasket terrassen og få malt rekkverket på verandaen vår, ellers blir det litt pusling med blomsterbed og litt annet småtteri - koselig. 

 

ANTREKK - 230317

 • 23.03.2017, 15:06

HEY og god torsdag! Jeg har allerede rukket mye i dag, levert noen varer, hentet et par småting, vært i en veldig fin begravelse, tatt antrekksbilder til dere og nå skal jeg straks ut døren med Synnøve en tur. Hvis dere vil følge med på min hverdag så add @martineosen på Snapchat, hehe. Daniel og jeg hadde en skikkelig fin kveld i går med koselig besøk og jeg snekret sammen litt middag til oss, som ble ganske vellykket. Hadde det ikke vært for at søtpotetene ble mye og ikke crispy da, jaja.. Jakke fra Zara - Skinnbukse fra Vero Moda - Sko fra Bianco - Skjerf fra Acne - Skjorte fra HM. 

Nei, nå skal jeg og Synnøve avgårde en liten tur, prøve å få i oss så mange solstråler som mulig, hehe. Humøret er så bra om dagen, både med tanke på jobb og ikke minst at det er VÅR. Ja, jeg føler jeg kan si det er vår nå, nå har det ikke vært noe snø her på flere dager og slik vil jeg helst at det skal fortsette. Ellers må jeg få startet litt på skoleoppgaven vi fikk utlevert i går, en er levert og en ny er allerede utlevert, hektiske dager på skolen, hehe. Blogges <3 

GET READY FOR SCHOOL

 • 22.03.2017, 08:22

God lille lørdag - i dag var det bare å stå opp og sette i gang dagen, hver onsdag er jeg på skolen å studerer Psykisk helse og rus, et kjempespennende tema. Så i dag er det bare å komme seg på skolen og sette i gang. Vi leverte oppgave nr. 2 dette semesteret i går og i dag får vi nok utlevert en ny oppgave. Ellers så er planen for dagen å trene, så får vi besøk av noen venner i kveld - fin onsdag <3 Jeg lurer på om det er noe dere vil se mer av på bloggen fremover, da er det bare hyggelig om dere kommer med en kommentar eller to i kommentarfeltet. Ønsker dere en fin onsdag - så skrives vi senere!

 

fresh start and fresh food

 • 21.03.2017, 12:13God tirsdag fine lesere, jeg har sagt det før og sier det igjen.. Å våkne opp til sol er noe av det beste som finnes, det er 10 ganger bedre å stå opp da enn når det er mørk og trist ute. Jeg dro med meg dynen ut i stuen, har fått skrevet en god del mer på gruppeoppgaven som skal leveres i kveld og nå sitter jeg å ser på Shameless. Det er så greit med en serie man ikke trenger å bruke hodet for å tenke seg frem til ting, bare drama og hysteriske scener. I dag ble dette frokosten, fyldig yoghurt fra Tine og litt frukt med chia frø på toppen. Ellers så burde jeg absolutt dratt en tur ned på butikken for å handle meg noe middag til dagens kveldsvakt på sykehjemmet, men det tar jeg nok rett før jeg drar etterpå. Så frem til det blir det et par episoder til av Shameless og en liten tur med Holly. Bølgegenseren min nærmer seg ferdig også, så skal blir gøy å få brukt den om ikke alt for lenge. Hva er dine planer for dagen? 

Å KOBLE AV

 • 20.03.2017, 21:13

Her om dagen kikket jeg rundt på Pinterest som jeg alltid gjør, da kom jeg over disse fine diy tipsene, i og med at jeg var så tung i hodet så tenkte jeg det kanskje var lurt å sette seg ned litt og gjøre noe helt annet enn å stirre på tv skjermen eller telefonen. Søstrene Grene har virkelig mye artig til en veldig billig penge, og etter litt rabling med malekosten ble en blått maleri til. Jeg kan ikke akkurat skryte på meg noen kunstneriske skills lengre, før gikk jeg på kulturskolen på kunstskolen, men nå har disse ferdighetene blitt ganske rustne, hehe. Men det var virkelig godt for hodet å koble litt av, blir nok pc/tv titting og ikke minst nok bruk av telefonen min. 

MARTINE TIPSER - PURE CLAY

 • 20.03.2017, 12:32Jeg har aldri multitasket med ansiktsmasker før, men det var virkelig fordeler ved å gjøre det. Leirmasker er en stor trend for tiden, og her om dagen kom jeg over L'oreal sin nye leirmaske, som skal virke magnetisk å dra ut smuss, hudormer og andre ting man ikke ønsker i huden. L'oreal har tre forskjellige masker, men jeg fant dessverre bare to av de på Vita og den siste måtte jeg bestille meg på nettet. 

Det er kjempe smart å kombinere forskjellige masker, da får man et supert resultat og det kjempe gøy! Først startet jeg med å rense ansiktet mitt, så fukte det med et fuktig håndkle med lunket vann.

Den grønne ansiktsmasken (Pure Clay Purify Mask): inneholder blant annet eukalyptus, som hjelper til med å matte ned oljete/fete områder og rense porene. Den er perfekt å bruke om du sliter med en fet T-sone! Man trenger ikke mye av masken og jeg anbefaler å bruke en foundation kost, da får man påført masken mye jevnere og finere. 

Den sorte masken (Pure Clay Glow): Den sorte masken er spesielt god på porer (den holder virkelig hva den lover!) og til å fjerne urenheter. Jeg påførte masken på haken og neseområdet, det tørket fort inn i huden og man merket godt hvordan den jobbet. Jeg likte veldig godt denne masken og er kjempe spent på å teste ut den andre jeg har bestilt også.

Det var mandagens tips folkens, her skinner solen og jeg er klar for jobb på sykehjemmet i kveld. 


NÅR DAGEN KAN STARTE SLIK..

 • 19.03.2017, 20:42- God kveld fininger - 

Jeg elsker virkelig å være ute i naturen og trene generelt, eneste er at jeg også elsker å ligge på sofaen med en god serie på tv.. Det er da det er veldig kjekt med en mann som elsker å være ute like mye som meg, som også får pushet meg til å komme meg ut de dagene hvor jeg helst ville vært inne å slippe å gjøre noe som helst, hehe. Det er så innmari deilig når man først kommer seg ut og ikke minst sinnsykt deilig å legge seg på sofaen etter man har gått 7-8 km på ski, da kan man sette seg ned med god samvittighet etterpå! Jeg har lagt ut bilder fra skiturer på Svanstul her på bloggen før, men det må jeg bare gjøre igjen og igjen, har du sett en så fin plass og for en utsikt!? 
Jeg tar gjerne i mot tips om andre steder som er fine å gå på langrenn og andre toppturer, det er alltid gøy med noen nye steder å gå til. Vi har gått veldig mange toppturer rundt her, men jeg vet at når sommeren kommer så blir det fremdeles mange turer opp til Svanstul, for her er det mange tur løyper som jeg aldri har vist om. Så nå ser jeg frem til vår og sommer, grilling og mange koselige turer med Daniel og Holly. 

 

PERFEKT FROKOST

 • 19.03.2017, 10:35Ser du etter en perfekt søndags frokost, så anbefaler jeg deg virkelig å ta en titt på disse bildene. For et par dager siden kom jeg over en nydelig måte å lage eggerøre på. Det man trenger er Cottage Cheese, egg, salt/pepper, litt melk og skinke om man ønsker. Alt dette blandet jeg bare sammen i en stekepanne og serverte sammen med det på bildene her. Jeg er virkelig ikke noe frokost menneske, så dette passet meg helt perfekt, skikkelig mettende og veldig godt samtidig. I går tok jeg meg en dag fri fra bloggen, Daniel og jeg var sammen med mamma for å se på bil til hun, så dro vi rett opp til Svanstul for å gå kanskje den siste turen på langrenn før vi lagde en god middag og dro på kino for å se Skjønnheten og udyret, har du ikke sett filmen, så anbefaler jeg den virkelig. Makan til søt og fin film, og for en kvalitet! Akkurat nå er jeg på jobb og planen resten av dagen er vel egentlig bare å bli litt vippefin igjen hos skjønne EnniDEN PERFEKTE FRIDAG

 • 17.03.2017, 21:21

Da har vi endelig fått landet i sofaen, med en god film på tv og vår fantastiske date-middag er inntatt. Noen dager er det bare så deilig å bestille noe take away hjem, og i kveld ble det kebab rull og pizza. Jeg har faktisk fått gjort alt jeg skulle gjøre i dag også, alle gjøremål er huket av listen og resten av kvelden skal bare gå til total avslapning og ikke en alt for seint natt. Etter å ha gjennomført en del av gjøremålene i formiddag, så måtte jeg bare ta en tur innom Funky Frozen Yoghurt, bestilte meg en kjempe god jordbær smoothie med granola - DIGG! 
 

ANTREKK - 170317

 • 17.03.2017, 10:54Si hei til fredag og helg ♥​ Det var så nydelig å våkne opp til sol i dag tidlig, jeg har jo fri og kunne egentlig ha sovet lengre enn det jeg gjorde. Men når Daniel stod opp, var i supert humør, solen skinner og måkene hyler utenfor soverommet vårt, så var det bare å gyve løs på dagen. Jeg har sett de to siste episodene av Bloggerne som jeg ikke har fått sett tidligere, ellers har jeg luftet Holly, knipset litt bilder til dere, vasket det store stuevinduet og gitt de grønne plantene våre en skikkelig dusj. Klokken er ikke elleve en gang og jeg er så godt i gang med dagen, skal en tur til byen litt etterhvert for å hente en bil vi skal låne i helgen og så jeg får ordnet et par andre ting før helgen starter skikkelig. Daniel og jeg har vært kjærester i 3(!!) år i dag allerede, tiden går så veldig fort, i kveld drar vi ut å spiser og så på kino for å se Skjønnheten og udyret! 

Ha en super fredag - blogges senere!

 

LITT BABLING EN TORSDAGSKVELD

 • 16.03.2017, 21:29

God torsdagskveld fine blogglesere! Det er så sprøtt at dagene går så fort, snart fredag allerede og helg. I morgen har jeg fri fra jobb og det skal bli så deilig å starte helgen med en treningsøkt og nyte fritimene i mitt eget selskap. Har funnet en ny strikkagenser jeg må få prøvd ut, men først skal jeg bli ferdig med siste armen på Ganni-genseren og fullføre en genser til mamma, det kan fort bli mange prosjekter på en gang. I dag var det godt å få unna en del gjøremål som har stått på planen de siste dagene og derfor kan jeg nå nyte resten av kvelden og morgendagen. I kveld starter endelig den nye serien Elven (tv3 kl. 21.30), reklamen ser så innmari spennende ut og det kribler i magen etter å se første episode av denne krimserien. Håper torsdagen deres har vært fin så langt. GIVE ME THAT SPRING FEELING

 • 15.03.2017, 08:13

I går kom jeg over disse nydelige kvistene på butikken og ja, jeg kunne helt sikkert funnet noe lignende i skogen, men det enkleste er ofte det beste sier de og det var jo innmari lett å ta de med seg bort til kassa på Rema. I går var det så nydelig ute, og det samme været har meldt sinn ankomst allerede i dag også - yey! Jeg elsker virkelig våren og det gir meg motivasjon til så mye. Nå står en ny skoledag for tur, før jeg skal på jobb i ettermiddag, denne dagen er fylt opp allerede, så vi blogges senere. Ønsker dere en fin vårdag!

I HAVE A THING FOR LEATHER JACKETS

 • 14.03.2017, 14:44

Fin fin tirsdag dere, det var så fryktelig overskyet og tåkete litt tidligere i dag så jeg har egentlig bare slappet av her hjemme med et par episoder av Shameless på skjermen og enda mer strikking på genseren min. Men med en gang solen kom så måtte jeg komme meg litt ut, fy søren så deilig det er i solveggen her hjemme nå, bare synd jeg skal på jobb i kveld. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til vår og sommer, lysere dager og lettere klær. Nå må jeg fyke ut av døren her, så blogges vi senere.  

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no