Martine

Ellefsen

Antrekk - 300417

 • 01.05.2017, 00:28

God første Mai dere, jeg vet jeg oppdaterer bloggen sent i dag men jeg har vært på jobb på sykehjemmet i formiddag, fortsatte å male lekestuen nede i hagen og så tok Daniel og jeg oss en tur til pappa og Tine. Vi hadde en skikkelig ekkelt opplevelse i går, vi oppdaget nemlig at det var lekkasje en eller annen plass fra badet vårt som vi pusset opp i fjor, men nå har vi funnet ut problemet og da skal det bli orden i sakene. Sånt er alltid så skummel og ekkelt, for man vet aldri hvor stor skade det har blitt.

Ellers så håper jeg dere har hatt en super helg, jeg gleder meg allerede til onsdag da jeg har fri fra jobb, hehe. Jeg er glad i å jobbe, men nå skal det bli godt med en fri dag merker jeg. Hodet er på høygir hele tiden, hehe. Hadde tenkt å vise dere mine planer for neste uke, men de kommer i morgen i stedet. Må prøve å få trykt inn noen treningsøkter også, nå har det dabbet helt av nemlig.. Nei, nå sier jeg godt natt her! Blogges

Jakke fra Zara – Sko fra Bianco – Bukse fra BikBok – Genser fra BikBok

Fire tv-serier du burde se

 • 30.04.2017, 19:57

Jeg elsker å se på tv-serier, jeg kan følge med på flere samtidig uten å falle ut og når en serie er ferdig så føler jeg hele verden raser sammen. Jeg lever meg skikkelig inn i de seriene jeg følger med på å det kan til tider blir litt irriterende, hehe. Men i dag kommer jeg med fem serie tips til dere!


The Fosters

The Fosters handler om en fosterfamilie som har tatt til seg en del barn, serien er både rørende og kjempe spennende!

Shameless

En tilbakestående familie med alt av problemer, den kan nesten ikke beskrives for i hver eneste episode er det noe kaos eller rare ting som skjer. Det er vel rundt 8 sesonger og jeg har kommet til sesong 3.

Prison Break Sequel
Det er helt fantastisk at Prison Break har startet igjen, helt sikkert så vet mange av dere at den har startet igjen men jeg må tipse om det uansett. Det har bare kommet ut fire episoder hittil og jeg er supert spent hver eneste onsdag når det kommer ut en ny episode. Michael har igjen blitt satt i fengsel, men denne gangen i Jemen og han har mange problemer der fordi han har utgitt seg for å være en morder. Denne ser jeg på Viaplay, men kan også sees på Viafree.

13 gode grunner
Jeg har bare rukket å sett tre-fire episoder av denne serien og hittil liker jeg den veldig godt.

Historien handler om Hannah Baker, en 16 år gammel jente, som begår selvmord. En stund senere mottar Clay Jensen, som så vidt kjente Hannah, en skoeske med kassetter. Dette viser seg å være Hannahs avskjedsbrev, hvor hun har ramset opp alle de tretten grunnene til at hun har tatt livet av seg. Og Clay er en av dem.

Summer wardrobe

 • 29.04.2017, 19:50

Det finnes så mye fint på nettet for tiden og jeg sikler etter å oppgradere garderoben min med litt sommerlige klær. Akkurat i dag fristet det bare å bruke den gode og varme Svea jakken min, men jeg har sjekket værmeldingen fremover og det skal bli ganske så varmt til uken. Sommerlige blomster kjoler og en fresh badedrakt står høyt på ønskelisten min om dagen. Hva syntes dere om klærne jeg har funnet, link til alle finner dere under bildet. <3

Black swimsuit (here)

Blue/white swimsuit (here)

Calvin Klein (here)

Blouse (here)

Elles tee (here)

Embroidered Top (here)

Flower mini skirt (here)

Wrap me skirt (here)

Printed red dress (here)

Open back flower dress (here)

Blue flower dress (here)

Todays look

 • 29.04.2017, 13:58

Endelig kom solen og plussgradene frem igjen, jeg elsker jo våren og lyse dager og når jeg da våknet til snø i går ble jeg rimelig lei for å si det sånn. Så i dag fikk vi testet ut Olympus kameraet og 45mm linsen til på noen antrekksbilder. Jeg skal snart på jobb på sykehjemmet, blir vel fjerde helgen på rad nå.. Vi har heldigvis rukket å gjøre noe i formiddag, jeg har fått plantet enda noen thuja busker, luket litt har jeg gjort og litt annet husarbeid er jeg ferdig med – deilig! Nå kunne jeg egentlig tenkt meg å slengt beina på borde med en smågodt pose, men slik er det ikke. Jobben kaller, så vi blogges senere! Håper dere får en super lørdag og helg!

Jakke fra Zara, Genser fra Vero Moda, Bukse fra Dr.Denim, Veske fra Michael Kors

Antrekk -280417

 • 28.04.2017, 18:32

For en sløv og behagelig fredag.. Det regner og regner ute, og jeg hadde tenkt å gjøre så mye ute i dag, men har ikke fått gjort noen ting. Var en tur i byen med ei venninne tidligere i dag, ellers har jeg prøvd å fått skrevet litt mer på oppgaven min. Konsentrasjonen er absolutt ikke på plass, jeg er så trøtt og sliten om dagen og kunne nesten tenkt meg å legge meg snart, haha. Daniel har disket opp med Quesedilla til middag, så nå venter både mann, mat og film på meg i stua!

Ellers så lurer jeg på om dere har noen ønsker til bloggen, vil dere ha vlog, mere antrekksbilder, tips, oppskrifter osv?! Kom gjerne med tips til meg, da jeg driver å planlegger ukene med blogg-temaer.

Self-care

 • 28.04.2017, 10:49

Yey, endelig fredag! I dag har jeg fri og det kjentes så deilig når jeg våknet i dag og kunne sove bare litt lengre enn Daniel, hehe. Jeg hadde egentlig tenkt å stå opp litt tidligere for å ta fredagens treningsøkt på senteret, men når jeg kikket ut vinduet og så all den snøen som hadde kommet, så var det mer fristende å dra dyna over seg igjen.. Jeg var i farten rundt halv 9, og nå har jeg fått pleiet kroppen litt, skrevet enda noen ord i oppgaven min som skal leveres til søndag, frokosten er inntatt og jeg har fått knipset litt bilder til dere. Ei venninne kommer fra Oslo i dag, så vi skal snart møtes for å dra en tur til byen, gleder meg!


I dag ble det fotbad med Relaxation badesalt, med lavendel, en god ansiktsmaske fra Loreal og favoritt serumet fra Forever Living. Det er så deilig å starte dagen slik + en stor kopp med kaffe. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde et stort badekar, kanskje vi får investere i det en gang i fremtiden, hehe.

Eget domene

 • 26.04.2017, 14:13

Hey og god onsdag dere, jeg skulle prøve å poste dette blogginnlegget før jeg dro på skolen i dag tidlig, men det rakk jeg selvfølgelig ikke. Tror bestandig at jeg har så innmari godt tid, men der tar jeg feil gang på gang, hehe. Kom akkurat hjem og skal hvert øyeblikk dra igjen, noen onsdager er sinnsykt hektiske, da jeg først er på skolen og må dra derfra litt tidligere for å reise rett på jobb på sykehjemmet og i dag er en slik onsdag. Det går heldigvis for en periode, hadde aldri orket dette her hver eneste dag. Som dere sikkert har skjønt, så har jeg flyttet bloggen min over til eget domene og det er såå kjekt. Jeg ble ganske lei av de «useriøse» kommentarene jeg fikk på blogg.no og typiske reklame for egen blogg kommentarer av andre bloggere, dette er så kjedelig. Så da er jeg tilbake på mitt domene, men innleggene jeg poster her blir automatisk sendt over til bloggen på blogg.no også foreløpig. Okei! Nå får jeg fyke ut døren og reise på jobb, i kveld venter en ny episode av Prison Break folkens, flere enn jeg som skal se?! Ha en super onsdag <3

Mitt kamerautstyr

 • 25.04.2017, 18:24

Da var det på tide å svare på et av de spørsmålene jeg får mest av her på bloggen og det er hvordan kamera utstyr jeg bruker. Frem til nå så har jeg bare brukt speilreflekskameraet mitt Canon 80d som jeg kjøpe i høst og er super fornøyd med. Jeg kjøpte meg også objektivet 50mm 1:1,4, som gjør at man får en skikkelig «blurry» bakgrunn på bildene. Et par måneder senere kjøpte jeg meg vidvinkelobjektivet mitt som jeg helt klart bruker mest. Det tar klare og skarpe bilder og man får med seg alt. Dette kjøpte jeg brukt og er RÅ fornøyd med det.

For en uke siden kjøpte jeg meg også Olympus E-pl7 kameraet som alle bloggerne snakker som fint om. I starten var det litt uvant med tanke på hvordan man justerer innstillinger osv, men nå er jeg kjempe fornøyd. Utstyret jeg har til det finner du litt lengre ned i blogginnlegget.

Olympus Pen E-pl7 kamerahus

14-42 EZ Pancake objektiv

45mm 1:1,8 objektiv

Ekstern blitz

Canon Eos 80d

50mm f/1,4 USM

Canon EF 17-40mm f/4.0L USM

Trådløs fjernkontroll

Annet utstyr jeg har er tre store kameralys som står på stativ og et vanlig kamera stativ. Kameralysene finner du her.

Paris memories

 • 24.04.2017, 16:55

Tenk at det allerede er fire år siden jeg var i Paris!? Jeg kan virkelig ikke skjønne at tiden går så fort forbi, Paris er virkelig en fin by, spesielt når vi var der på våren. Er det en plass jeg skal tilbake til så er det dit. Klær var ikke spesielt billig, rundt samme priser som i Norge, men det er så innmari mye fint å se på i den gamle byen.

Jeg har vært hjemme for jobb i dag, formen er virkelig ikke på topp om dagen, håper det går fort over så jeg kan få gjort alt jeg har lyst til å gjøre ute i hagen. Været er helt ubrukelig i dag, så heldigvis kunne jeg ikke gjort noe ute uansett, hehe. Derfor endte det opp med at jeg mimrer tilbake på gamle ferier og ser på gamle bilder – det er alltid koselig. Nå kommer Daniel hjem vært øyeblikk med middag til oss, vi blogges!

JEG VIL LESE DERES BLOGGER

 • 23.04.2017, 15:48

Hei og god sndag dere, formen er skikkelig p bnn om dagen, forskjlelsen har klart snike seg innp og jeg har vrt helt gen siden i gr tidlig, men har klart dra meg p jobb i bde gr og i dag. Med en gang jeg kom hjem fra jobb kl.12 i dag sloknet jeg rett ut p soverommet. Har nok vrt p jobb med energi som jeg ikke har hatt og n mtte jeg f tatt det igjen. Huff, vre syk er s innmari kjedelig, jeg fr ikke gjort noe av det jeg har planer om. Men noen ganger m man bare hre p kroppen sin, ta det med ro og f seg nok svn. 

Over til overskriften, for at jeg skal f timene til g s vil jeg gjerne lese bloggene deres. Sleng en kommentar i feltet under s tar jeg meg en titt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FRENCH BRAID

 • 21.04.2017, 22:50

 ⋅I love this braid ⋅
Denne franske fletten er jeg s glad i, passer perfekt om jeg er p jobb og m ha hret bort fra ansiktet, om jeg trener eller til hverdags. Formen min har begynt hangle litt, jeg snufser og yne renner og da er det ekstra godt f bort hret. Huff, jeg har virkelig ikke tid til bli syk n, men men. I morgen gjenstr det en ny dagvakt p sykehjemmet fr vi skal en tur ut p Valle ut p ettermiddagen, hper bare ikke jeg blir verre i formen.. 


Jeg er s nyskjerrig p hvor leserne mine er i fra, s i morgen m jeg bli litt kjent med dere. Og de av dere som har egne blogger m gjerne legge igjen en kommentar s jeg kan sjekke ut de ogs. Hva sier dere til flere videoblogger? N som jeg har ftt Olympus Pen kameraet er det litt lettere filme, det store Canon kameraet er litt stort bre rundt til tider, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
/ Bildene er tatt med Olympus Pen E-pl7

Prosjekt hage

 • 21.04.2017, 18:54

Prosjekt hage er i full gang om dagen og som jeg har nevnt s har jeg ftt plantet litt thuja busker mot naboen (dere ser de til venstre for lekestuen). Men for kunne plante enda fler s m vi f fylt ut litt p tomten vr. I dag skulle jeg egentlig fortsette med male rekkverket p huset, som dere ser s har vi kommet i gang, men akkurat det tar s innmari lang tid. Vi har brukt ca. 12 timer p det hvite rekkverket dere ser p huset, det er virkelig en dritt jobb, hehe. Derfor satte jeg i gang med male lekestuen nede i hagen i samme farge som p huset. Fargen vi har p huset heter forresten tkedis, den er kjempe fin. Det m vel vre frste gang jeg viser huset snn skikkelig? Planen til sommeren er f bygd en platting p forsiden som dere ser. - litt mer penger og litt mer fritid hadde hjulpet veldig, hehe! N skal jeg avgrde for knipse litt bilder ute i Langesund, det er en kraftig vind her i dag, s m f testet ut kamera ferdigheten mine litt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

GRSDAGENS ANTREKK + DAGENS PLANER

 • 20.04.2017, 09:18

God morgen, er dere klare for en ny dag? Jeg spratt opp tidlig i dag for f mest mulig ut av formiddagen fr jeg skal p jobb i ettermiddag. Det er s deilig legge seg p kvelden vite at man har ftt gjort nesten alt som stod p to-do listen og i dag hper jeg det blir en slik dag. Episode tre av Prison Break sesong fem har kommet ut s den sitter jeg ser p n mens jeg blogger og spiser frokost, multitasking er viktig. 

Det blir nok en litt hektisk formiddag i dag, pappa kommer med henger etter hvert s vi fr kastet en del hageavfall, jeg m en tur p kommunens kontor for hente skjtet til tomten vi har kjpt p nedsiden av huset og ellers str bde gulvene i huset og thujabuskene ute hyler etter bli gjort noe med. I gr fikk jeg kjempe god hjelp av Synnve med plante 21 thuja busker s da har jeg bare 19 stykker igjen, hehe. Hagen skal bli s fin <3

Ha en fin dag dere !


Only jakke - Dr.Denim bukse - Converse sko - strikka genser hm

TA TRENINGEN UTE

 • 18.04.2017, 23:17God kveld fininger, fy sren s fort denne dagen har gtt. Bilen har endelig ftt vrt p rets service og der mtte jeg sitte vente i 1,5 time, dere kan tenke jeg kjedet meg, hehe. Men n er det endelig ute av verden i et rstid. I dag skulle jeg starte dagen med en treningskt p treningssenteret, men  jeg vknet med en ekstrem hodepine, s jeg tok med meg Holly og et headset s vi fikk tatt treningskten ute i friskt vr. Solen har skint i dag, men gradene er ikke noe skryte av. Det ble kjapp gange og litt jogging noen plasser, merker at kondisen ikke er helt p topp for tiden. I morgen venter en ny dag, men bde skole og styrketrening.Marius genseren p bildene har jeg faktisk strikket selv, er lov vre litt stolt av det? Til neste r str den kule Solo genseren for tur, det m jo vre tidenes kuleste pskegenser. Mariusgenseren var egentlig til Daniel, men det har blitt til at jeg bruker den mest. I morgen skal jeg f handlet inn rundt 30 thuja busker som jeg skal f plantet i hagen her, gleder meg s innmari til det blir ferdig her hos oss. Hper tirsdagen har vrt fin - vi blogges. 

#LEVI'S

 • 17.04.2017, 18:52

Siste helligdag for denne gang er snart over og jeg har hatt fri i dag etter en lang arbeidshelg p sykehjemmet. Det er s innmari trist at gradene har krypet ned mot null igjen og en sur isluft har kommet tilbake. Jeg var s gira og klar for skikkelig vr vr, men ser ut til at jeg m vente enda litt lengre p det, hehe. I dag var jeg hos favoritt vippejenta for fylle p vippene og jeg kom ut like fornyd som alltid ♥ Jeg har ftt unna litt fiksing av blogg designet i dag, det tar bestandig s tid, men n er det endelig mobil-tilpasset og noen sm justeringer er gjort. 

Hper dere alle har hatt en kjempe fin pske, om du har jobbet eller har hatt fri. Jeg har vrt heldig ftt litt av begge deler, med tre dagers fri i uken som var og kvalitetstid med familie. I gr bestilte jeg meg det kjre Olympus Pen kameraet og gleder meg som en liten unge til det kommer i posten, gjerne kom med erfaringer, dere som har. :) Akkurat i dette yeblikket, s prver jeg redigere enn video til dere mens fiskegratengen str godgjr seg i ovnen. Ha en super mandagskveld <3

 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no