Martine

Ellefsen

Bullet journaling

 • 30.05.2017, 13:54

Vi er allerede inne i en nye uke og det sommerferien nærmer seg bare mer og mer. Jeg har enda noen uker igjen å jobbe, men det skal bli veldig deilig med skoleferie fra midten av Juni av. Vi har så mange skoleoppgaver hele tiden, det går aldri en uke uten at vi har noe å jobbe med. I går kom jeg over noen videoer på youtube, jeg er et skikkelig liste menneske og skriver ned alt i fra middager, to-do lister og alt mulig annet, så da har jeg startet på prosjekt bullet journal og foreløpig digger jeg det! 

Fun facts about me

 • 27.05.2017, 09:06

God lørdag – jeg er selvfølgelig ganske treg med å oppdatere bloggen som vanlig. Hver dag når solen skinner så er jeg mer ute enn jeg er inne. I går fikk jeg hentet enda 30 thuja busker, fikk plantet de og ordnet litt andre ting i hagen. Nå er faktisk hele thuja hekken plantet, så nå gleder jeg meg til de vokser seg litt større og sterkere. Men over til overskriften, det er vel kanskje litt gøy å bli litt bedre kjent med meg, hehe. 

❥ Jeg klarer nesten aldri å holde meg våken igjennom en hel film, ofte så sovner jeg etter knappe 15 minuttene – er filmen skikkelig spennende så greier jeg å følge med.

❥ Jeg kan være ekstremt sær og sta, hater å gi meg, men ofte føles det sinnsykt bra etterpå når man gir seg først.  

❥ Studerer Psykiatri og rus, men aner ikke hva jeg kunne tenke meg å jobbe med frem i tid.. Kanskje noe innenfor rus?

❥ Hver kveld før jeg legger meg må jeg ha det ryddig i huset. Er søppeldunkene fulle setter jeg søppelposene klar til å kastes, kopper og kar må i oppvaskmaskinen og puter i sofaen må se ordentlig ut, hehe.. 

❥ Jeg er ikke glad i å lage middager, kunne sikkert bare spist middag halvparten av ukedagene også. Ikke noe middags-person hun her!

❥ Jeg tar lett til tårene, om jeg blir skikkelig sint eller rør, så gråter jeg. Hvis jeg skal fortelle noen hva jeg mener om en ting, kan jeg blir så engasjert at tårene kommer frem da også.. Sykt irriterende!

 

Nydelig fridag

 • 25.05.2017, 23:47

I dag har jeg virkelig ikke kunnet klaget på noen ting, solen skinner som aldri før, både Daniel og jeg hadde fri sammen, noe som virkelig var på tide og vi fikk testet ut den nye bilen på vei opp til Bø. Så deilig å få litt ut av det fine været, vi kunne gjort enda mer her hjemme i hagen, men i dag ble det kvalitetstid på topptur med jordbær i sekken.  

Deg & meg

Dette er en av mine favoritt turer, vi må kjøre et lite stykke men når utsikten er så fin som denne så er det virkelig verdt hele turen. Det finnes kjempe mange fine turer i Bø, så her må vi gå flere etterhvert. 

Håper dere har hatt en fin fri dag i dag – vi blogges i morgen!

Nydelig fridag

 • 25.05.2017, 23:47

I dag har jeg virkelig ikke kunnet klaget på noen ting, solen skinner som aldri før, både Daniel og jeg hadde fri sammen, noe som virkelig var på tide og vi fikk testet ut den nye bilen på vei opp til Bø. Så deilig å få litt ut av det fine været, vi kunne gjort enda mer her hjemme i hagen, men i dag ble det kvalitetstid på topptur med jordbær i sekken.  

Deg & meg

Dette er en av mine favoritt turer, vi må kjøre et lite stykke men når utsikten er så fin som denne så er det virkelig verdt hele turen. Det finnes kjempe mange fine turer i Bø, så her må vi gå flere etterhvert. 

Håper dere har hatt en fin fri dag i dag – vi blogges i morgen!

Busy Wednesday

 • 24.05.2017, 08:23

God morgen, solen skinner i dag igjen og det føles så bra! Det er rart hvor mye lettere det er å stå opp når solen skinner og været er bra dere. I dag venter nok en skoledag etterfulgt av en kveldsvakt på sykehjemmet, onsdagene er som oftes ganske hektiske for meg og jeg får absolutt ingen ting ut av dagen, hehe. Det skal bli skikkelig godt med sommerferie fra skolen i et par måneder nå merker jeg, det er utrolig mye fagstoff vi har vært igjennom og nå holder vi på med siste gruppeoppgaven før sommerferien – skulle like godt bare blitt ferdig og levert den så hadde vi sluppet å tenke noe mer på det, hehe. Nei, nå må jeg hive bøkene med meg her. Vi blogges!

Flower dress

 • 23.05.2017, 17:27

The perfect flower dress 

Jeg har endelig funnet den perfekt blomster kjolen, jeg har lett etter en med litt lengde på å denne er helt klart perfekt. I dag har jeg endelig fått orden på kråkereiret av et hår jeg har, litt mørkere striper og en klipp var det som skulle til. Nå må jeg bare skjønne at ekstremt lyst hår ikke er noe for meg og håret blir jo veldig slitt av den blekingen også.. Kjolen finner dere forresten >her<. 

Vi har akkurat hentet den nye bilen i dag, deilig med en stor og høy bil som kommer frem over alt. Men nå skal jeg en tur avgårde for å ordne med litt mat før jeg skal på et foto oppdrag *spennende*.

Enjoying breakfast

 • 23.05.2017, 09:35

God morgen – solen skinner og jeg har allerede sittet på verandaen en time nå. Det er så og si vindstille i dag og det er så deilig å kjenne at solen varmer. Hvordan er været hos dere? Jeg må snart inn å få ordnet meg litt, i dag venter en etterlengtet frisørtime, så ei venninne kommer å henter meg om en timestid. Men før den tid, så skal jeg spyle over verandaen som en gang var fin og ny beiset, men som nå er full av pollenstøv.. Håper dere får en kjempe fin tirsdag!

Filmtips - Kidnap

 • 22.05.2017, 13:59

I dag kommer tidenes filmtips til dere, ønsker dere å se en film der man har høy puls fra start til slutt så anbefaler jeg virkelig denne filmen. Jeg satt i går å var svett under hele filmen, så spennende var den!

Filmen handler om en mor og sønn som drar til en park, moren får en telefon og går litt til side for å snakke. Sønnen (Frankie) sitter på en benk og venter. Når moren snur seg etter å ha blitt ferdig i telefonen så er Frankie borte og hun prøver å finne han. Det blir en vill jakt etter kidnapperne da og dette gjør hun på egen hånd. Guri – dere må bare se traileren og hele filmen.

DATE NIGHT

 • 20.05.2017, 22:44

Endelig tid for en etterlengtet date-night med mannen – alltid godt å bruke litt tid sammen i en hektisk hverdag. Vi har holdt på i hagen i flere timer i dag og da var det godt å hive seg i dusjen og få på seg finstasen for å dra ut å spise. Tenk at jeg endelig kunne gå med sommerkjole uten strømpebukse klokken åtte på kvelden, det er helt utrolig – la det bare fortsette slik! 

Nå er det klart for film kveld, vi skal se «Voice from the stone» og om jeg blir imponert av filmen så skal jeg tipse dere. Håper lørdagen deres har vært kjempe fin, vi blogges senere. 

DATE 

Prosjekt hage #3

 • 19.05.2017, 23:08

Så deilig å endelig kunne sette seg ned med bena høy og god middag. Denne fredagen har gått i ett kjør siden tidlig til morgen i dag, jeg stod nemlig opp tidlig for å dra på trening med Synnøve. Endte opp med en ganske svett styrkeøkt – deilig å starte fredagen og FRIdagen slik. Jeg fikk gjort unna et par ærend mens jeg enda lånte bilen til mamma og ellers har jeg holdt på masse i hagen. Vi holder på å barke skråningen mot veien og plante thuja hekk rundt hagen, foreløpig har vi brukt 50(!!) busker, og vi mangler sikkert 50 til, haha. Men endelig tar prosjekt hage form, hage er nemlig et evighets prosjekt som aldri tar slutt – men fy søren så behagelig det er å holde på ute i det fine været. 

Nå tar snart denne jenta kvelden, jeg skal på jobb i morgen formiddag på sykehjemmet og resten av dagen i morgen skal jeg nyte de 17-18 gradene som er meldt. 

17.mai feiring

 • 18.05.2017, 14:30

Gratulerer så mye med dagen i går alle sammen! Jeg hadde en kjempe koselig formiddag på sykehjemmet, det er nemlig veldig spesielt å feire 17.Mai med de eldre, de lyser opp når nasjonalsangen spilles og de er så fint pyntet. Etter jobb fortet jeg meg hjem for å skifte til bunaden min, det er helt klart det fineste antrekket jeg eier. Vi feiret resten av dagen sammen med pappa og gjengen og vi hadde det kjempe koselig. Lapskaus ble spist og to nydelige kaker! 

Nå skal jeg hvert øyeblikk på jobb i hjemmetjeneste, første vakten på laaaange tider der. Det skal bli kjempe koselig å se gjengen igjen. Så da ønsker jeg dere en fin torsdag, så blogges vi senere. 

Håper dere hadde en super feiring

Vlog - Nelly & SheIn haul

 • 16.05.2017, 23:16

Da var det endelig tid for å oppdatere bloggen. I formiddag har jeg sittet å redigert videoblogg til dere og denne gangen med en god del klær jeg har kjøpt fra Nelly og Shein. Siden dette tok en god del lengre tid enn hva jeg trodde og jeg skulle ta buss til jobb i dag så rakk jeg dessverre ikke å dele den her på bloggen før nå. Sånn er det, når jeg plutselig skal vende meg til å ta buss for en periode. Blir liksom ikke helt vant til det igjen, friheten med å ha en bil i gårdsplassen er nydelig. 

I morgen er det 17.mai folkens, tenk så fort tiden flyr avgårde. Jeg skal tilbringe formiddagen sammen med de eldre på sykehjemmet, vi skal flagge og synge nasjonalsangen vår. På ettermiddagen skal vi feire med pappa og gjengen. Tror det er første 17.mai jeg liksom ikke er helt forberedt på, aner ikke hvordan jeg skal gå på håret eller hva jeg skal ha på meg. Bunaden henger egentlig klar, men så skal jeg liksom være på jobb hele formiddagen også.. Hmm, ikke lett det der! Husk forresten konkurransen jeg har >her<. 

Husk å sett kvaliteten på 1080p

Denne ukens..

 • 15.05.2017, 21:33

..Mobilbilder: Jeg har ikke tatt så veldig mange bilder med mobilen den uken som har gått, men her har dere de få.

..Mest leste innlegg: Dette antrekks-innlegget var mest lest.

..Wanderlust: Jeg gleder meg ekstremt mye til USA nå, enda det er nesten 6 måneder igjen men tiden kan ikke gå fort nok merker jeg!
..Høydepunkt: Høydepunkt denne uken var at jeg hadde en del fri dager, noe som var fantastisk deilig for en som jobber 100% og mer til i perioder. Da har jeg fått gjort unna en del ting som bare har ligget å ventet..

..På denne dagen i fjor: Hmm, jeg kan egentlig ikke huske hva jeg gjorde på denne dagen i fjor.

..Akkurat nå: Er jeg mest sannsynlig på jobb, for dette er et  forhåndspublisert blogginnlegg. 🙂

..Planer for neste uke: Plan for denne uker er jobb, jobb, jobb, jobb og jobb.. Neida, joda.. Jeg har mange jobbvakter på planen denne uken og mange av de er ettermiddager. Sånn er det å jobbe turnus. Godt å sove lengre på morgenen, men man får så innmari lite ut av dagene. Ellers skal vi feire 17. Mai med pappa og Tine etter jeg har feiret med de eldre på sykehjemmet på formiddagen, hehe.

Hvordan ser din uke ut? 

GIVEAWAY

 • 15.05.2017, 11:04

God mandag fine lesere – jeg tenkte å ha en aldri så liten giveaway på bloggen igjen, denne gangen med noen gode kvalitetsprodukter fra Forever Living. I denne giveawayen så har dere mulighet til å vinne en Aloe Shave, en silkemyk shave gel som passer for både damer og menn, en nydelig leppestift i fargen Watermelon og en Aloe Lips. Hvem er med?! Alt du trenger å gjøre er å like Facebook siden min her og legge en kommentar i kommentarfeltet med navn og e-post. Jeg trekker en vinner til søndag! I dag skal jeg få hjelp av pappa til å hente en gjesteseng vi har kjøpt, kjekt med en paps som kan hjelpe til når det trengs, hehe.

Quality time with friends

 • 14.05.2017, 22:28

Og sånn er det når man er på tur med oss.. Kameraet ble med ut i dag, vi har nemlig vært å spist wok mat med et vennepar og selv om Daniel blir dritt lei av å ta bilder av oss, så tror jeg kanskje han syntes det er litt gøyere foran kamera? haha! Etter en litt dårlig erfaring med woken så dro vi raskt avgårde etter vi hadde spist og endte opp med å traske rundt i byen mens det ennå var sol. Utrolig hva man ser når man bare går litt rundt, har bodd i denne byen i alle år og det er enda mye jeg ikke har lagt merke til..

Hva syntes dere forresten om Grand Prix finalen i går? Jeg ble helt sjokkert over at Portugal vant, hadde ikke fått med meg hvordan sangen dems var engang, haha!

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no