Martine

Ellefsen

Luxury flower box

  • 20.06.2017, 19:02

– Luxury Flower Box –

For en liten stund siden hadde jeg likt og delt et facebook innlegg om at man kunne vinne en luxury flower box av ei kjempe flink jente her i Porsgrunn. Og lykken var jo når jeg fikk melding om at jeg hadde vunnet denne fine blomster boksen. Det er kunstige roser hun har brukt her, men hun lager også med ekte blomster. Det er verdt å ta en titt innom Facebook siden hennes, denne pyntet virkelig opp hjemme her. 

Fin formiddag

  • 13.06.2017, 13:25

– PERFEKT – 

Jeg dro med meg gamlemor på formiddagstur i dag, hehe. Holly ble hele 8 år i går og jeg merker forskjell på hun nå og for 4 år siden.. Hun blir mye fortere sliten nå enn hva hun gjorde før og det svir i hjertet mitt av å tenke på at hun begynner å dra på årene. Kan de ikke bare leve like lenge som meg?

Det er i alle fall ikke vanskelig å se at hun koste seg masse på tur i dag, selv om hun hadde mest lyst å ned til vannkanten for å ta seg et bad.. Det er helt nydelig ute ved fortet i Langesund når solen skinner og det ikke er alt for mye vind og i dag var det helt perfekt. Nå har det skyet over igjen og jeg skal snart på kveldsvakt på sykehjemmet.

Ha en fin dag ❥

VLOG - Last saturday

  • 12.06.2017, 14:13

Her kommer da videoen fra lørdagen som var, jeg er fremdeles litt nybegynner når det gjelder redigering av videoblogger, men det blir bare bedre og bedre. Også glemte jeg helt å filme i 30 årslaget vi var i på kvelden, haha! Må øve meg på å dra frem kameraet litt oftere ser jeg, hehe!

DAGENS ANTREKK

  • 09.06.2017, 16:39

Jeg er så klar for en skikkelig powernap nå kjenner jeg.. Haha, tenk å starte et blogg innlegg med det der, jaja. Nå er det helg folkens, eller jeg har i alle fall fri i morgen og så venter en ny vakt på sykehjemmet igjen på søndagen. Det skal bli kjempe deilig å bare nyte fri dagen i morgen, Daniel og jeg skal innover til Ikea, Oslo og så til Hønefoss for å være med i et 30 årslag. Nei, jeg tror jeg faktisk skal gjennomføre den powernapen, vi skal ut å spise i kveld så burde være opplagt til det.. Går det ann å være så trøtt? Hva er deres planer for helgen? 

Off shoulder top fra SheIn - Bukse fra Dr.Denim

What's in my bag

  • 08.06.2017, 15:19

Fin torsdag dere, jeg starter ikke på jobb før kl. 16.00 i dag, så jeg skal snart reise ut døren her hjemme. Det har virkelig vært en effektiv dag i dag, selv om jeg slumra litt til morgenen i dag. Deilig når jeg ikke hadde noe å rekke. Dagens treningsøkt er unnagjort og et par ærend i byen fikk jeg også huket bort fra to-do listen min. Her har dere forresten innholdet i  vesken min – ser jeg mangler blant annet lommeboken min og et par andre småting, men dette er noe av det viktigste jeg har med meg. 

- 10 things to do in June -

  • 07.06.2017, 08:05

❥ Være mer med familie! Dette er et punkt jeg virkelig syntes må prioriteres denne måneden, jeg jobber så veldig variert og det er noen ganger vanskelig å få litt ekstra tid til å være med familien, men jeg skal prioritere dette nå i Juni. 

❥ Ta årets første bad? Med spørsmålstegn, haha! Jeg har virkelig blitt mer pinglete enn hva jeg var før, det skal ganske mye til før jeg bader her i Norge lengre.. 

❥ Lese ut en ny bok, jeg fikk tre nye bøker i posten for en ukes tid siden og jeg gleder meg til å sette i gang å lese de. Først må jeg få gjort ferdig skoleoppgaven min, så har jeg litt tid ekstra til å lese. 

❥ TRENE.. Det har dabbet helt av de siste par ukene på treningsfronten, det syntes jeg er skikkelig trist. Skjønner ikke hvorfor jeg bare ikke kan dra meg ned på treningssenteret altså.. Må bare få et spark bak først tror jeg..

❥ Bestille hotell i Las Vegas!! Guri som jeg gleder meg til USA nå, bare (!!) 5 måneder igjen til avreise. Vi må få bestilt Esta og hotell i Las Vegas + litt annet småtteri nå i Juni. 

❥ Dra på årets første båttur, papsen har båt så det hadde vært skikkelig hyggelig å få reist en liten dagstur ut på vannet.

❥ Bli flinkere på matfronten. Jeg har ganske dårlig matlyst om dagen, aner ikke hvorfor heller, er bare skikkelig matleeeei.. Må scrolle litt på pinterest så jeg kanskje finner litt inspirasjon der. 

❥ Fortsette med bullet journalen min. Det der var skikkelig gøy å drive på med, tegne, skrive lister og lage min helt egen personlige journal.

❥ Bli flinkere til å planlegge blogg-innleggene mine i god tid før de skal publiseres. 

❥ Vær litt mer spontan!

No makeup and sushi sunday

  • 04.06.2017, 21:33

Hey, pinsehelgen er snart over for i år og denne frøkna har bare en vakt igjen på sykehjemmet før en dag fri. Det er så deilig å ha en fri dag i uken før jeg starter på enda noen arbeidsdager. Daniel er en tur i Sverige i dag og jeg har da benyttet meg av muligheten for Sushi til middag og Greys på tv-skjermen hele kvelden. Deilig med litt egentid, men blir fint å få mannen hjem igjen også ❥ 

Forresten, jeg har sett ferdig en sesong av serien Midnattssol som går på NRK nett-tv, fy søren for en spennende serie, anbefaler virkelig alle som liker litt krim å sjekke den ut. Nå skal jeg jobbe litt videre med skoleoppgaven som skal leveres til torsdag – wish me luck!

Tilbakeblikk p Mai

  • 01.06.2017, 19:51

❥ Største opptur: Månedens største opptur må vel være at vi har kjøpt oss ny bil (!!) 

❥ Største nedtur: Den største nedturen med Mai er all jobbingen i helger og kveldsjobbing på meg. Daniel og jeg ser hverandre ekstremt lite til at vi bor sammen, hehe. Litt trist men.

❥ Månedens minner: Konfirmasjon i Hønefoss, tur til Bryggefjell, ny bil, hekken i hagen er ferdig plantet, jeg har klipt meg og stripet håret, det har vært 17. mai + mange andre fine ting. 

❥ Beste innlegg: Date night med Daniel er det lest leste innlegget denne måneden.. 

❥ Beste serie: Prison Break selvfølgelig! Shameless også, men jeg venter på sesong 5!! Gjerne kom med noen serietips til meg. 

❥ Beste kjøp: Vår nye bil – og planter til hagen.

❥ Mest spilte sanger: Robin Schulz – Ok, Matoma – Party on the west coast, ItalioBrothers – Summerair. Dette er sanger som går om og om igjen!

❥ Månedens tanke: Jeg tenker på hvor heldig jeg er som har så mange fine mennesker rundt meg. Ellers har jeg tenkt veldig på det her med jobb, jeg må prioritere litt annerledes. Kan ikke si ja til alle helger og alt for mange kvelder, da ser jeg aldri Daniel.

❥ Planer for Juni: I Juni har jeg planer om å besøke ei venninne i Jessheim, 30 årslag + litt andre ting. 

S mye vre takknemlig for

  • 01.06.2017, 10:47

Hey dere, det har vært litt rolig fra meg de siste dagene. Jeg har rett og slett prioritert litt andre ting. Som å få ferdig hekken ute i hagen og litt andre små ting. Det er så fint om dagen, solen skinner, det er en ok temperatur ute, jeg har en bra mann og kjæreste, fin familie og jeg har mye fint å se frem til. 

Planene fremover er ikke veldig store, men det er småting som gjør hverdagen helt super. Det er ikke lenge til vi skal feire 30 års dagen til broren til Daniel og om et par helger skal jeg innover mot Oslo for å møte ei venninne som flyttet for et par måneder siden – det blir bra! 

Ellers har jeg druknet hodet mitt i denne bullet journal-trenden, det er så innmari gøy og utfordrende! Dere som ikke vet hva bullet journal er må google det. Man lager sin egen journal med kalender, kolleksjoner og andre ting – genialt. Nå må jeg ut i hagen igjen, ugresset har kommet overalt og gresset må klippes – tips til dere med hage, ikke gjødsle gresset (har klippet det 2-3 ganger i uken) haha!

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no