Martine

Ellefsen

KNITTING ADDICTED

 • 31.10.2016, 10:41Endelig kom pakken jeg har ventet på ett par dager, jeg bestilte en haug av garn i forrige uke og etter bare to dager kom de i posten. Nå er jeg så klar for mange fine strikke prosjekter fremover. Enda godt venninnen min fikk baby i August, blir noen plagg til den lille sjarmøren hennes, hehe. Men akkurat nå har jeg et Marius-pannebånd på pinnene og skal vel få strikket en genser til utover høsten også. Strikking er så beroligende og behagelig når hverdagen ellers kan være ganske stressende. Har du sett så mange fine farger på det garnet? Får lyst til å starte med alt på en gang, men det får vente.. SUNDAY FEELING

 • 30.10.2016, 19:47God søndag alle - etter jobb i dag fikk vi dratt oss ut for å gå en litt topptur, fristet mest å ligge inne med fyr i peisen og en god serie men når vi først kom oss ut var det kjempe deilig. Frisk og god luft, fin natur og kvalitetstid med favorittene mine. Vi prøver å bli flinkere til å finne på ting når det er helg og selv om jeg jobbet i formiddag var det godt å få brukt noen timer ute i naturen. Det var flere som hadde tent bål i dag og det skal Daniel og jeg få til i løpet av høsten. Så koselig å kanskje grille pinnebrød og pølser, selv om høsten er en mørk tid så det er viktig å gjøre noe koselig og gøy. 

MARTINE TIPSER - FRIZZ EASE

 • 29.10.2016, 12:37I dag må jeg bare tipse dere om fire fantastiske produkter jeg har testet ut en stund nå. For noen måneder siden vant jeg en konkurranse på instagram og premien var valgfrie hårprodukter fra John Frieda - med ett krusete og slitt hår som jeg har gikk jeg fir Frizz Ease serien og er så utrolig fornøyd med hvordan håret mitt blir etter bruk av disse. For det første så lukter produktene helt fantastisk godt og for det andre så har jeg nesten ikke noe frizz i håret lengre etter bruk av disse. 

Det første jeg gjør er å bruke shampooen og balsamen, jeg følger instruksjonene som står bak på flaskene. Etter jeg har dusjet, tørker jeg håret og drar litt av oljen gjennom hårtuppene før jeg sprayer på med leave-in sprayen. Håret blir så mykt og fint - jeg vet man kan få kjøpt produktene på Vita og de koster heller ikke så veldig mye. Dette er helt klart mine favoritt produkter når det kommer til hår. Her skinner forresten solen i dag, så om litt skal Daniel og jeg til byen en tur for å fikse noe småtteri før jeg drar på kveldsvakt på sykehjemmet. God lørdag <3 

 

KEEP ME WARM

 • 28.10.2016, 22:31Gjett hvem som ble glad da hun fant Svea jakken på 30% ?! Jeg har lenge sett etter en god og varm vinterjakke og for ett par uker siden kom jeg over en annonse på facebook som viste at Sportamore hadde 30% på alt av ytterjakker. Heldigvis har jeg bursdag snart så det ble unnskyldningen for at jakken ble kjøpt litt tidligere enn jeg hadde tenkt, i og med at jeg også sparte litt over 900kr på å kjøpe den nå så var det verdt det! Skal ikke fryse i vinter for å si det sånn, det en av de varmeste og mest behagelige vinterjakkene jeg har hatt. Håper dere har hatt en fin fredag så langt, jeg har rigget meg til med dynen i stuen, strikketøyet og vi skal straks se en film før vi tar kvelden. <3 

 

NÅR DAGENE IKKE HAR NOK TIMER

 • 26.10.2016, 21:30Jeg merker motivasjonen er litt på bunn om dagen, jeg flyr på jobb nesten hver dag og er på skolen hver onsdag samtidig som vi har en stor gruppeoppgave ved siden av skolen. Så her gjelder det å planlegge hver uke før den starter, hehe. Det har jeg selvfølgelig ikke fått gjort denne uken og da føler jeg at jeg henger skikkelig etter. I morgen skal på jobb i Hjemmetjenesten, så rett på trening med Synnøve og ha besøk av søskenbarnet mitt på ettermiddagen så da forsvinner den dagen også. 

Ellers så jobber jeg på sykehjemmet til helgen, men jeg har heldigvis fri på fredag og det skal bli så godt. Da venter enda en dag på trening med Synnøve før vi tar en tur til mormor og så blir det feiring av lille gutten til venninnen min som ble født i August, vi jentene hadde planlagt babyshower, men lille kom jo en måned før.. Håper onsdagen deres har vært super <3 

GIVE ME THAT CHRISTMAS FEELING

 • 24.10.2016, 12:04Jeg starter alltid tidlig med å fylle på med inspirasjon og tips til årets julepynt, julefeiring osv. Og siden vi i år skal feire julaften her i huset må jeg jo suge til meg alt av jule inspirasjon som jeg kommer over. I disse to bladene har jeg funnet masse fint, det er fjor årets blader men det gjør meg ingenting. Så i dag startet jeg dagen rolig, men fyr i peisen ett stort pledd og disse bladene. Ingenting er bedre enn en rolig og avslappende start på uken, jeg skal jobbe i Hjemmetjenesten i ettermiddag også så må lade opp til det, hehe. Har dere noen tips å komme med når det gjelder jul og julepynting i hus? Noe jeg må få tak i er to store julestjerne til stuevinduene og litt annet småtteri. Hva er deres planer for mandagen? 

 

BLACK DETAILS

 • 23.10.2016, 21:16

Håper dere alle har hatt en super helg så langt - det har jeg hatt. Total avslapning inne i skikkelig dårlig høstvær, hvor blir det av solen og høst stemningen? I går tente jeg lys i hele huset her, fyrte i peisen og bare nøt lørdagskvelden sammen med Daniel, en god film og biff middag. Noen ganger er det bare så deilig å ikke ha noen planer når helgen kommer, men heller pleie kroppen og nyte noen rolige dager. Uke dagene går i ett for oss begge, så fri helgene er skikkelig etterlengtet når de først kommer. 

// Hope you all have a great weekend so far - just like I had. Total relaxing inside, with bad weather outside, but where is the sun?! Yesterday I burnt candles in the whole house, and just enjoyed the Saturday night with Daniel, a good movie and beef for dinner. Sometimes it's just lovely to not have any plans when the weekend comes, but rather listen to my body and enjoy a few quiet days home. Xx

Har dere sett så fine stearinlys forresten? Vi var en tur innom Jernia når vi var i byen i går for å ordne litt småting til huset og da kom jeg tilfeldigvis over disse sorte stearinlysene. Det gir ett skikkelig fint "brekk" i huset når ikke alt bare er sterilt og hvitt, så disse kommer jeg til å hamstre hver gang jeg er en tur i byen. Ikke var de spesielt dyre heller, betalte ca 70-80kr for ti stykker. 

// Have you seen these nice candles? Yesterday Daniel and I was in town to get some stuff to the house, when I came across these black candles. It made a really nice touch in the house when not everything is just sterile and white, so these I'm going to stock up every time I have a trip into town. They were not very expensive either, paid about 70-80kr for ten pieces.

DENIM DRESS

 • 23.10.2016, 14:08⋅ THIS DRESS ⋅

Det er sjeldent jeg drar på meg kjoler og i det hele tatt kjøper kjoler, men denne enkle denim kjolen kjøpte jeg i Oslo i slutten av August. Perfekt med en sort strømpebukse under nå på høsten. Den er heller ikke for pyntet og kan da brukes til hverdags.Vi venter kaffe besøk av mamma og mormor om få strakser så formiddagen blir brukt til koselig familie besøk før vi i kveld er klare for enda en episode av Nobel! Flere som ser på den serien? Kjenner jeg blir lettere lei av det dårlige været vi har her i Porsgrunn om dagen, bare regn og masse vind og veldige lite fristende å være ute. Gi meg sol!! 


ALWAYS ON MY LIPS

 • 22.10.2016, 13:01· Always on my lips · 

Det er ikke veldig lenge siden jeg fikk øyne opp for disse lekre leppestiftene fra Sonya serien og grunnen er vel så enkel som at jeg aldri har brukt noe annet enn en lips på leppene til hverdags. Jeg syntes ofte leppestifter kan være tørre og da kan dere nok skjønne at jeg aldri har vært den største forbrukeren når det gjelder de matte leppestiftene heller. Disse leppestiftene inneholder Jojoba og gir en helt fantastisk myk følelse, det er akkurat som om man har på en lips. Mykt og behagelig. Fargen Rose Gold, Chocolate og Bronze er høstens favoritter akkurat nå.

THURSDAY INSPO

 • 20.10.2016, 09:38


Har du sett noe så fint? Jeg er så enig i det enkleste er ofte det beste, i hvert fall når det gjelder interiør. Jeg elsker virkelig den kalk malte peisveggen, sorte enkle detaljer med ett hint av tre. Vi har selv tre ben på spisebordet og stuebordet vårt og jeg elsker det. Den enkle og rene stilen gjør virkelig så jeg føler en ro og avslapning i huset vårt. Men jeg skulle virkelig likt å hatt mye av dette hjemme her, da hadde ting blitt komplett, det er ikke bare enkelt å innrede ett stort hus, det tar ofte ganske lang tid. Vi har bodd her siden Januar/Februar i år og er enda ikke ferdig, mange småting gjenstår enda. Jeg må forresten beklage min dårlige blogging de siste dagene - ryggen har tatt knekken på meg, men nå er jeg tilbake! Jeg skal straks få levert inn skoleoppgaven min, fristen er kl. 15.00 så dette må jeg rekker, hehe! Ikke bare enkelt å være student ved siden av å være i full jobb og i tillegg ha tid til Daniel og litt sosialt liv, hehe. 
 

WHAT I LOVE ABOUT FALL

 • 17.10.2016, 13:54

.. Fargerike blader overalt ..
.. En frisk og god høst luft .... En stor varm kopp kakao med krem ..
.. Fyr i peisen ..


.. Ett stort og varmt ull pledd .. 
.. Tente lys og en god bok .. 
.. Høst turer i friskt vær .. 
.. Strikking .. 

TRAVEL VLOG: ROME AND MALLORCA

 • 14.10.2016, 20:42


· REMEMBER TO TURN THE VIDEO ON HD ·

SONG: MADDEN - ALIVE

 

Let the weekend begin

 • 14.10.2016, 17:06God fredag og god helg <3 Etter en full uke med jobb skal det bli fantastisk godt med en skikkelig fri helg med mannen. Vi har i grunn ikke store planene for helgen bortsett fra å slappe litt av å kanskje få gått oss en liten tur. Jeg skal også få planlagt neste ukes blogg-innlegg, lage en to-do liste over hva som må gjøre til neste uke og starte planleggingen av årets julegaver. Det er så godt å få det unna før Desember starter. Nå står Holly ute å koser seg i hagen, kanelbolle deigen står til heving og jeg må få hengt opp litt klær å støvsugd gulvene her. Deilig med rent hus til helgen ♥ Hva er dine planer for helgen? 
 

MY SKIN FAVORITES

 • 13.10.2016, 12:40

⋅ TODAYS TIPS ⋅

I dag må jeg bare tipse dere om denne fantastiske rense serien jeg har brukt i ca. ett år nå. Den er så god for huden og jeg har sett stor forskjell på før og etter jeg bruker den. Sonya sin hudpleieserie er basert på Aloe Vera som pleier huden og hjelper den til å beholde sin glans og friskhet. Jeg elsker litt luksus i hverdagen og denne rense serien gir meg absolutt dette. Deep-Cleansing Exfilator scrubben bruker jeg en til to ganger i uken for en skikkelig rens av ansiktet. Serien kan kjøpes her og er perfekt som både julegave eller som gave til seg selv. 

 

GET COMFY

 • 12.10.2016, 20:03

Endelig mandag og en ny uke er allerede godt i gang. Jeg prøver å bli glad i mandager og gjør alt jeg kan for å like mandager mer enn hva jeg har gjort tidligere. Foreløpig har mandagen vært grei, jeg har vært på jobb i Hjemmetjenesten i ett guffent og kaldt høstvær. Pannekake røren står klar på kjøkkenbenken sammen med deigen til kanelsnurrene jeg skal rulle sammen senere i dag, effektiv mandag (foreløpig). Jeg har plassert meg godt under pleddet med strikketøyet fint plassert i fanget, så nå skal denne jenta bli ferdig med en genser. Daniel og jeg skal gå en ettermiddagstur i høstværet etterpå – gleder meg SÅ! Det finnes ikke dårlig vær men bare dårlige klær sier de, så det er bare å pakke seg inn i de varmeste klærne man finner, hehe. Håper mandagen deres blir super!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no