Martine

Ellefsen

CURLY HAIR, KNIT AND LIPSTICK MONDAY

 • 29.11.2016, 16:38Og hun som skulle ha fri i dag endte opp med en vakt på sykehjemmet i stedet for. Glad jeg trives så godt med å jobbe inne med de eldre, da er det ikke noe problem å si ja til en ekstra vakt! Dette er gårsdagens antrekk, jeg bor omtrent i den deilige strikkede genseren for tiden, hehe! Nå skal vi straks hente mamma og innom hun en liten tur, før vi skal få gjort noen ærend i byen! Jeg ønsker veldig gjerne noen blogg tips av dere folkens, så sleng igjen en kommentar eller to om noe dere lurer på eller ønsker mer av her på bloggen. Vi snakkes igjen senere! OSLO - you look nice

 • 26.11.2016, 21:07Hey - for en vellykket dag! Vi landet akkurat i sofaen etter en kjempe fin dag i Oslo, masse julestemning og bare kos og avslapning. Vi har fått unna litt småting på IKEA og ellers bare trasket rundt i Oslo´s (fine) julegater. Har dere sett noe så koselig? I morgen braker det løs med enda en julegate åpning, men denne gangen her i Porsgrunn. Noen ganger så trenger man virkelig et slikt avbrekk som vi har hatt i dag, bare oss to <3 Nå har jeg hivd på meg pysjen og dyna ligger klar her, vi skal nemlig se på P3 Gull som går på skjermen nå!  

SUNSET

 • 26.11.2016, 10:42

God lørdags morgen - er dere klare for en ny og fin dag? Her om dagen våknet jeg til den fineste soloppgangen jeg har sett på lenge, det er heldigvis noe positivt med denne kalde tiden vi har fremover oss nå. Soloppgangene og solnedgangene er så utrolig fine på denne tiden av året og i går kunne jeg virkelig ønske at kameraet lå i bilen da jeg kjørte over Porsgrunns broen.. Men men, jeg er så glad for det nye objektivet vårt - sjekk disse fine bildene! Nå skal vi straks sette kursen innover til Oslo og jeg gleder meg som ett lite barn, hehe! Håper dere alle får en kjempe fin lørdag <3  

FRIDAY FEELING

 • 25.11.2016, 22:52Endelig fredag - den følelsen da klokken tikket 15.00 i dag var bare helt fantastisk. Jeg har vært så sliten de siste ukene og jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal forklare det. Skal ikke drive å klage veldig her på bloggen, men det å være vikar i helsevesenet er rett og slett helt forferdelig. Jeg tar på meg alt jeg kan av ekstra vakter, går på skole en gang i uken for å kanskje ha litt bedre muligheter for høyere fast jobb (har 16,5% fast). Mitt dårlige humør og lite tilstedeværelse går jo selvfølgelig utover Daniel, stakkars.. Men en skikkelig fri helg, med mange fine planer står endelig for tur. I morgen drar vi tidlig inn til Oslo, vi skal besøke et vennepar før vi skal fly litt rundt inne på IKEA.. Så skal vi avslutte dagen med middag inne i Oslo og litt titting i butikker - gjett om jeg gleder meg! I dag dro jeg faktisk frem litt julepynt og noen andre gardiner, er det lov å starte allerede? Jeg klarte i hvertfall ikke vente lengre, julen er den beste tiden i løpet av året og da må jeg nyte den tiden lengst mulig.  

MY FAVORITE LIPSTICK FROM MAC

 • 21.11.2016, 18:03God mandag, er dere klare for en ny uke? Jeg har akkurat hatt litt besøk av mitt skjønne søskenbarn på litt over to år og nå er Daniel i full sving med middagen her hjemme, ble noe så enkelt som pannekaker med kjempe godt tilbehør - yum! Store planer for dagen har vi egentlig ikke og det kjennes veldig bra ut. Litt strikking, planlegging av IKEA og julepynting, kanskje starte å pakke inn litt julegaver mens jeg drikker en kopp stoooor kakao. Det tror jeg høres veldig bra ut akkurat i dag. Ellers må jeg bare tipse dere om denne fine leppestiften fra MAC - og for ett enda finere resultat har jeg brukt lip liner fra Forever først. 

SUNDAY MOODBOARD

 • 20.11.2016, 23:02Etter en hektisk uke og jobb helg var det virkelig på tide med litt ny inspirasjon - har dere sett så mye fint det er på interiør fronten? Jeg elsker den rene og enkle stilen og kan drømme meg bort på Pinterest og Weheartit i timesvis. Det hjelper med ett slikt moodboard, når man har en ny uke foran seg, fylt opp med jobb, planer om IKEA neste helg og julegate åpning i byen. Som jeg gleder meg til neste ukes planer og arrangementer. Jeg har skrevet ned fem punker som jeg skal få gjennomført til uken, har egentlig fler på to-do listen men får skrive ned de realistiske, hehe.. 

♥ Planlegge hele uken i morgen. Middagsplanene skal på plass, handleliste skal skrives, handleliste til IKEA må gjøres klar og ikke minst blogg planene må ned på en to-do liste. 

En koselig kino date med søskenbarna mine - dette skal vi få gjort på tirsdag og SOM jeg gleder meg. Har dere ikke sett at Snekker Andersen og Julenissen har kommet på kino? Den skal nemlig vi se!

Strikke, strikke strikke.. Jeg har ett par julegaver som må strikkes ferdig og ikke minst den utrolig deilig strikkede genseren jeg har begynt på til meg selv!

♥ Pynte litt til jul? Første søndag i Advent er jo førstkommende søndag, og da er det vel lov til å starte julepyntingen litt vel? Elsker jul, samle familien og kunne kose seg litt ekstra. Jeg har også planer om juleverksted her hjemme, så da må familie inviteres hit, på gløgg og pepperkaker. 

♥ Selge unna litt klær og ting som ikke brukes lengre. Dette har jeg tenkt på en god stund nå, jeg vet det henger en god del jakker i kjelleren som ikke har blitt brukt på en god stund og det er også ett par interiør ting og kjøkkenutstyr som kan selges unna. Er så godt å få ryddet i rot man ikke bruker lengre. 

 

FREDAG OG NYTT OBJEKTIV TIL KAMERA

 • 18.11.2016, 12:38I går kom endelig det nye objektivet til kameraet i posten, jeg kjøpte det brukt og er SÅ innmari fornøyd med kvaliteten på det at dere skulle bare vist. Jeg har en god del kveldsvakter denne uken her, så mye interessant blogging blir det ikke. Jeg har jo hele tiden hatt et fast objektiv på 50mm, men med dette har man så mange fler muligheter. Gleder meg masse til å teste det ut fremover, med mange fine natur bilder. Nå fyker jeg straks en tur ut døren med Holly, før enda en kveldsvakt på sykehjemmet. Tidenes kløne tryna på isen i går, så er blå og blodig på knær og håndledd, høhø.. 

November er måneden for julepakker, så nå er jeg i full gang med å sette sammen pakkeløsninger og listeskriving. Kontrollfreaken på ha lister på absolutt alt og julegave-innkjøp er ingen unntak, hehe. Alt blir så mye mer ryddig når man har en liste å gå etter, da kan man bare huke av de gavene man har kjøpt. 
 

MIN HUDPLEIE RUTINE

 • 17.11.2016, 12:07

I dag må jeg bare tipse dere om mine hudpleie rutiner. Jeg har blitt kjempe nøye med å rense huden min hver enste kveld, og jeg er overrasket over hvor mye "sminke" og dritt som er igjen etter jeg har fjernet sminken med sminkefjerner. Da er det ikke rart man får uren hud og store porer. For ett par uker siden bestilte jeg meg Braun sin rensebørste og denne bruker jeg hver eneste kveld. Jeg bruker Aloe Purifying Cleanser, en mild og frisk ansikts rens på rense børsten. 

Når jeg har renset huden går jeg enten rett over på nr. 3, altså Refreshing toner vannet, men i dag tok jeg en halv time med den sykeste ansiktsmasken jeg noen gang har prøvd. Man blander en skje med det rosa pulveret og litt av Aloe Activator, rører sammen og smører den tynne massen i ansiktet. Jeg lover deg, den gir en så oppstrammende effekt og ansiktet blir silkemykt. Etter dette bruker jeg Aloe Nourishing serum, lar dette virke og synke inn i huden før jeg bruker ansiktskremen Deep Moisturising Cream og øyekremen. Alle produktene kan du kjøpe her. COTTON CANDY PINK

 • 15.11.2016, 16:36

Aah - jeg har blitt helt forelsket i denne super søte rosa genseren. Klesskapet mitt består sjeldent av klær med farger bortsett fra sort, hvitt, grått og beige som jeg egentlig ikke føler jeg kan kalle for farger i det hele tatt. Men denne genseren kom jeg over rett på innsiden av BikBok for en ukes tid siden, dus og fin rosa farge og ikke minst sinnsykt god å ha på - perfekt! Endelig en farget genser som bryter i klesskapet, hehe. I dag har Sali og jeg jobbet for harde livet med den siste mappekrav oppgaven vår før jul, skal love dere at det blir deilig med "juleferie" fra skolen nå, etter en hektisk høst med mye studier, oppgaver, jobb osv. 

Dagen to-do liste har også straks ferdig huket av, middagen er snart klar og Daniel kommer hvert øyeblikk hjem fra jobb. Nå gjenstår det bare å hive i seg dagens middag som ble blomkålsuppe med bacon ved siden av, før vi skal på konsert i kveld. Ønsker dere en super tirsdag fininger <3

- COTTON CANDY PINK - 


 

PERFEKT SØNDAG

 • 13.11.2016, 20:22Si hei til en perfekt søndag! Det er så deilig å ikke ha noen avtaler og planer en dag i løpet av helgen og bare ta det litt som det kommer. I dag har hele gjengen her sovet kjempe lenge (inkludert Holly, haha), vi startet dagen med en sløv start på morgenen med frokost i stuen, film og serier. Før vi ble alt for sløve her hjemme, fant vi ut at vi skulle tre på oss brodder og dra oss ut på en liten topp tur. Selv med mye snø og vanskelig terreng så var det kjempe deilig å komme seg ut en times tid før vi landet i sofaen med taco og Bridget Jones Baby rullende på skjermen. Jeg vil absolutt kalle dette en perfekt søndag ♥ Nå er det luksusfellen på skjermen her og planlegging av neste ukes middager og gjøremål. 

CHIAPUDDING FOR BREAKFAST

 • 11.11.2016, 12:13God fredags morgen alle - for en deilig morgen. Å våkne til sol og hvit snø overalt er så utrolig deilig, enda bedre var det når jeg visste at jeg kunne sove enda litt lengre enn normalt. Det er vel den eneste fordelen med å jobbe ettermiddager, hehe. Derfor ble det ett par ekstra minutter på øyet i dag morges, så nå er energien på plass her. I går kom jeg over en oppskrift på chia pudding, ikke viste jeg at det var så enkelt og ikke minst så sinnsykt godt. Man kan jo ha akkurat hvilken som helst topping på, men det eneste jeg hadde i kjøleskapet i går var ett halvt granateple, så da ble det det. 

Jeg holder på å se etter ett nytt objektiv til kameraet nå, har 50mm portrett objektiv foreløpig og er kjempe fornøyd med det. Men vi trenger ett litt mer "all around"  objektiv også, det lander nok på Canon EF 17-40mm f/4.0L USM (vidvinkel-objektiv).. Nei, nå skal jeg fortsette å strikke litt og slappe av her hjemme. God fredag og god helg <3


 

MARTINE TIPSER - HIRUDOID

 • 10.11.2016, 10:49

I dag må jeg bare tipse dere om en krem, den er helt genialt for dere som får fort blåmerker. Jeg er en av de som virkelig er plaget med blåmerker som bruker lang tid på å forsvinne, etter jeg fikk tips om denne kremen er det aldri noe problem lengre. Den fåes kjøpt reseptfritt på Apoteket og det eneste man gjør er så smøre kremen i sirkel rundt på blåmerket. Etter erfaring har blåmerket forsvunnet mye fortere enn når jeg ikke har brukt kremen. Nå som vi nærmer oss julebordsesongen er denne genial. De fleste bruker strømpebukse nå, men blåmerker kan allikevel syntes under. 

Nå nyter jeg en rolig formiddag før jeg skal på jobb i Hjemmetjenesten i kveld, fyr i peisen og strikketøyet er fremme. Har dere noen blogg ønsker forresten? Jeg elsker når blogg-leserne mine kommer med tips om hva de vil lese om på bloggen min. Ha en super torsdag <3  

BIRTHDAY GIRL

 • 09.11.2016, 17:25Dere kan jo bare gjette hvem som har bursdag i dag - hehe. Endelig var dagen her og jeg har startet bursdagen min på skolen sammen med en kjempe fin gjeng og nå er jeg hjemme, slapper av med masse tente lys og en fin blomsterbukett foran meg. Føler meg så heldig som har verdens beste mann og kjæreste, senere i kveld kommer litt familie på besøk og jeg har ordnet litt snacks og brus til gjestene. Elsker bursdager, da har man liksom en grunn til å samle familien. ♥ 
 

INGEFÆR SHOT

 • 07.11.2016, 16:37Hadde jeg bare vist hvor godt dette faktisk var for den såre halsen min, hadde jeg helt klart laget dette flere ganger. Det begynner å bli skikkelig kaldt og guffent ute om dagen og jeg merker at kroppen, hode og halsen begynner å hangle litt og jeg som hele tiden har mange baller i luften, har rett og slett ikke tid til å bli syk. Det er nok heller ikke bare meg som syntes sykdom og sår hals er noe skikkelig herk? For noen dager siden kom jeg over et lite tips mot forkjølelse og sår hals, tenk at noe så enkelt og billig kan funke så bra. En shot om morgenen så er jeg sikker på at man forebygger mye sykdom ♥

Man kan lage denne drikken på forskjellige måter. Jeg vet at fler bruker juicer til å lage den, men jeg la alle ingrediensene i en liten kjele og tilsatte vann og kokte det opp. Da får du en varm og lindrende drikk for halsen - i tillegg tilsatte jeg litt honning som søtning.
 

1 frisk sitron
1/3 chili (eller mer om du ønsker)
Masse masse ingefær


SUNDAY FUNDAY

 • 06.11.2016, 18:12

⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅

HAPPY SUNDAYFor en hektisk og effektiv søndag - det har lavet ned nesten tjue centimeter med snø på kort tid så til morgen i dag var vi nesten snødd inne. Heldigvis har vi lånt snøfreseren til pappa, da går det ganske mye fortere bort enn om vi måtte måke for hånd. Uansett så brukte vi fire timer ute, og da var vi begge helt rød i kinnene når vi kom inn. Holly har også kost seg ute i dag, hun blir så rar når det kommer snø - hopper rundt som en kenguru mens hun trykker nesen laaangt ned i snøen, hehe. Etter fire timer ute var det ekstra godt å komme inn til en varm og god dusj og rundtstykker med egg og annet godt pålegg på. Nå skal jeg straks innta kakao koppen som står klar og få ordnet meg litt før vi skal på besøk til ett vennepar i kveld. Ha en fin søndag ♥

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no