Martine

Ellefsen

JULEMORGEN

  • 24.12.2016, 14:49

God jul fra oss ♥ Vi startet morgenen på beste vis, med julefilm trillende på tven, smågodt i fra julestrømpen og god frokost. Jeg virkelig elsker julemorgenen og alt som hører med. Ribben står i ovnen og pakkene ligger klare under juletreet og Daniel og jeg er kjempe klare for en fin feiring i kveld med familie. Årets "julekort" ble det øverste bildet, haha! Dere skal tro det måtte mange forsøk til før vi fikk ett bilde hvor nisseluen faktisk var på og ikke i munnen hennes.. Ikke lett å ta bilde av en overivrig hund. Nå skal vi se litt på juletv, kjolen skal på etterhvert og siste rest av småting må gjøres før gjestene kommer på besøk.

Håper alle er med familie og venner i kveld og får en kjempe fin julefering. Tankene mine går til alle de som ikke har noen eller ikke har noen å feire med i julen. Anbefaler alle som har råd og mulighet til å sende en sms med ordet GLEDE til 2490 (80kr), da gir du bort to middager til noen som trenger det. 

CHRISTMAS GIVEAWAY

  • 13.12.2016, 12:23Hei alle - jeg tenkte det var på tide å ha en liten giveaway på bloggen her. Hvem liker ikke giveaways? Jeg har skikkelig dilla på Carhartt luene og nå som det er vinter passer det jo perfekt å gi bort en av disse luene. Ellers har jeg en Relaxation kroppssåpe fra Forever med nydelig duft av Lavendel og en Aloe Lips. Formen min har vært skikkelig opp og ned de siste dagene og jeg prøvde meg på jobb i går kveld med tørrhoste og en grusom hodepine, så i dag har jeg inntatt ett par smertestillende og håper at hodepinen forsvinner fort! 

For å delta i giveawayen så må dere bare kommentere i kommentarfeltet og legge igjen e-posten deres der. Vinneren trekkes 23 desember og blir kontaktet på mail. Lykke til! 

 

CHRISTMAS GLOSSYBOX

  • 10.12.2016, 12:05PERFECT BOX FOR CHRISTMASI dag må jeg bare tipse dere om denne fine Glossyboxen, for en delikat innpakning med sløyfe og alt. Det er kjempe spennende å få pakke i posten og ikke minst når man ikke aner hva pakken inneholder. Denne gangen var det kjempe mye kjekt i pakken, skal skrive litt om hvert enkelt produkt nedenfor. Håper dere får en super helg, nå skal jeg straks ut å gå en liten tur før jeg skal på kveldsvakt på sykehjemmet. Nail Care Pen - Beskytter og gir intensiv pleie til negler og neglebånd. Lett å ha med i håndvesken. Inneholder granateplekjerneolje, sheasmør, bivoks og kamilleekstrakt, som sammen beskytter neglene og gir intensiv pleie.

Batiste XXL Volume Spray - Ta håret til nye høyder med denne øyeblikkelige tuperingen på flaske. Den er fylt med Keratin for å styrke håret, samt Inca inchi olje for å gi næring, slik at du trygt kan style og føle deg trygg på at håret holder seg friskt!

Lip & Cheek Tint - Med Lip & Cheek Tint forsterker du enkelt leppene og kinnenes naturlige nyans. Den er perfekt om du ønsker en naturlig og usminket look. De rike pigmentene trenger inn i huden og gir et friskt utseende med langvarige resultater.Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub - En fantastisk ansiktskrubb fra dette franske varemerket som inneholder vulkanstein og kristaller fra edelsteinen ametist. Den gjør underverk på huden og består av 90% naturlige ingredienser og er også vegansk.

Jumbo Eye Pencil, Bubble 07 - ulen er aldri komplett uten en skimrende øyenskygge! Denne høypigmenterte khakigrå nyansen setter glamour på julens forberedelser!

Skin Food - Rik universalkrem som pleier tørr og sensitiv hud. Til ansikt, lepper, neglebånd, hender og føtter. Skin Food er en prisbelønnet favoritt og har fått en rekke flotte utmerkelser både for effekt, produktegenskaper og fremstillingsmetoder.

MY WISHLIST

  • 08.12.2016, 22:14Da var det endelig på tide å vise dere årets juleønsker. Jeg har som oftes ikke veldig mange julegave ønsker da jeg kjøper det meste selv når jeg trenger det, men i år har jeg klart å sette sammen en liten liste til dere, kanskje det kan inspirere andre som trenger litt hjelp med å komme i gang også. Jeg sparer på nisse serviset fra Porsgrunn porselen og pen serviset som heter Nathalie med sølv kant rundt, så dette ønsker jeg meg stort sett alltid til bursdagen og jul. Ellers har jeg virkelig begynt å like koppene Design Letters, Eva Solo kjelene og den nye klokken til Daniel Wellington. Skrev også opp en GHD-rettetang og grunnen til at jeg ønsker meg en ny er fordi jeg har hatt min i 7 eller 8 år nå, men den funker fremdeles. 

Daniel Wellington klokke
Kari Traa ull undertøy
GHD-rettetang
Letto lesebrett fra Aflibris
Design letters kopper
Nathalia serviset fra Porsgrunn porselen
Kahler lykter
Eva Solo kjeler
Nisse serviset fra Porsgrunn porselen

WHITE CHOCOLATE MOCHA

  • 07.12.2016, 21:39Plutselig var det flere dager siden jeg har oppdatert bloggen og grunne er jo at jeg selvfølgelig ble smittet med denne berømte influensaen som farer rundt om dagen. Så her har jeg da ligget rett ut i snart fire dager og ikke gjort noe annet enn å spise, se på tv, blitt avhengig av nesespray, hals drops og Paracet - haha.. For ett fantastisk liv, men jeg skal vel kanskje bare være glad for at jeg ikke ble syk enda nærmere julen.. Men når jeg først skal oppdatere dere her, så må jeg tipse om denne F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-E kaffen som Starbucks har produsert, den smaker så utrolig godt og jeg får en skikkelig julestemning av lukten - yum! Image and video hosting by TinyPic
 

- SJOKOLADERISBOLLER -

  • 03.12.2016, 22:32Jeg lovet å legge ut oppskrift om risbollene ble gode og det ble de absolutt, jeg elsker julebakst og i dag fikk jeg laget en god haug med sjokolade risboller og en del fløte karameller (halvparten er spist opp allerede). Oppskriften på sjokoladerisbollene fant jeg på bloggen til Marthe Borge, det var den eneste oppskriften som ikke inneholdt delfiefett. Både risbollene og karamellene er virkelig en slager her i hus, så disse må jeg lage fler av etterhvert som julaften nærmer seg. Vi har hatt kjempe koselig middagsbesøk i kveld og nå ruller det film på tv og jeg er godt plassert under pleddet, formen har selvfølgelig begynt å tulle skikkelig.. Krysser fingre og tær for at jeg slipper den forferdelige forkjølelsen som Daniel har hatt de siste dagene. Blogges senere!Du trenger: 1. 1,5 liter puffet ris 2. 250g kokesjokolade (125g lys og 125g mørk) 3. 100g romtemperert smør 4. 6ss fløte 5. 2ts sukker 6. 1ts vaniljesukkerSlik gjør du:
1. 
Hakk sjokoladen i grove biter og ha den i en gryte med fløte og smør.
2. La det hele smelte, men ta det av platen før det begynner å koke.
3. Smak til med sukker og vaniljesukker og rør inn puffrisen.
4. Bruk ca 2ss "røre" i hver risbolle og sett dem til stivning i kjøleskapet.

X-MAS MOVIES

  • 03.12.2016, 15:19Siden jeg er i skikkelig jule modus om dagen, så måtte jeg nesten lage et blogg innlegg om mine favoritt julefilmer. Daniel og jeg har allerede laget oss en tradisjon at vi MÅ se en julefilm hver søndag i advent. Jeg kan vel si med hånden på hjertet at det blir en god del fler julefilmer enn bare på søndagene fremover men, hehe. I dag har vi stått på fra tidlig i morges, jeg har laget litt julesnacks, blant annet fløte karameller og sjokolade risboller. Om ikke veldig lange tiden får vi middagsgjester, så jeg må få unna litt småting før det. Gjerne kom med flere julefilmer ♥

DECEMBER│MY FAVORITE MONTH

  • 02.12.2016, 18:08Min etterlengtede fridag har bare flydd avgårde og tenk at vi allerede er inne i den fineste måneden i løpet av året. Julepynten kom opp allerede forrige helg og juletreet kom på plass i dag, jeg klarte ikke å vente lengre med det - hehe. I morgen har jeg noen bake planer før vi får middagsbesøk utover dagen, og om julebaksten blir vellykket så skal jeg selvfølgelig dele oppskriftene med dere. Planen er å få laget sjokoladerisboller og karameller, helt klart mine favoritter nå i juletiden. ♥ 

Siden det er fredag så blir det selvfølgelig taco til middag og smågodt og klementiner utover kvelden - kanskje vi finner en god film å se på sammen også. Daniel har ikke vært i form de siste dagene og ligger rett ut her, det samme gjør for så vidt Holly også.. 
 

CUTEST CHRISTMAS PYJAMAS

  • 01.12.2016, 14:38Jeg klarte bare ikke å la vær - da jeg kikket på diverse nettbutikker på Black friday kom jeg over denne søte jule pysjamasen.. Som mange vet så bare elsker jeg pysjer i alle slags former, haha og det var ikke vanskelig å trekke kortet når jeg kom over denne skjønne pysjen. Det beste jeg vet er late morgener, hvor jeg ikke har noen ting på planen.. Bare slappe av med en god film, en god frokost og en skikkelig behagelig pysj. Nå kan julefilmene bare starte å trille på tv-skjermen, for denne jenta er klar for noen skikkelig julekvelder fremover - hehe! 

Men før jeg tar meg en etterlengtet langhelg fri, så skal jeg ha en kveldsvakt på sykehjemmet først.. Når man trives godt på jobb så er det heldigvis ikke noe problem å fyke ut døren. Håper dere får en super torsdag, så blogges vi senere.  

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no