Martine

Ellefsen

WEDDING LOOKS

  • 08.10.2016, 19:39

25.05.2016, 14:17

 

11. Juni nærmer seg med stormskritt og det er på tide å dele mine favoritt wedding looks, i timesvis sitter jeg på pinterest og weheartit for å finne inspirasjon til den fineste bryllups frisyren og til pynting av bryllupet. Fy søren som jeg gleder meg til den store dagen og i morgen skal jeg til brudesalongen for å prøve kjolen etter den ble sydd inn. Har bestemt meg for at håret skal vøre litt oppsatt med fletter bak også skal frisøren pynte med hvite brudeslør blomster. Nå gjenstår det bare småting igjen til bryllupet - bare 17 dager til vi gifter oss nå ♥


Pics: Pinterest 

TIDENES UTDRIKNINGSLAG

  • 08.10.2016, 19:39

22.05.2016, 22:43

 

Hey og god søndagskveld.  Har ikke rukket å satt meg ned med macen før nå, dagen har flydd avgårde og jeg er utrolig trøtt etter det siste døgnet. I går ble jeg nemlig hentet kl. 11.00 av mine fantastiske venninner, de kom med tidenes styggeste kjole, "bride to be" krone og banner og champis. Vi ble hentet av taxi og farte avgårde. Jeg hadde selvfølgelig ingen anelse om hvor vi skulle og de siste ti minuttene i bilen satt jeg med skjerf rundt øynene. Ut av bilen kom jeg og da jeg snudde meg rundt var vi på Farris Bad - for en venninne gjeng jeg har ♥ Er så utrolig takknemlig for alt de har stelt i stand og for en planlegging. Vi koste oss masse i spa avdelingen etterfulgt av en fantastisk god middag. 

BRYLLUPSPLANLEGGING

  • 08.10.2016, 19:38

20.05.2016, 14:29

 

Wow - når jeg logget inn på bloggen i dag var det faktisk 6(!!) dager siden jeg har oppdatert dere. Dagene har gått i ett kjør og jeg kunne virkelig ønske at det ikke var en unnskyldning, men det er det. Det går i bryllup hver eneste dag nå, i dag har jeg vært hos FRK Beauty i Porsgrunn å satt på vipper og jeg har aldri vært så fornøyd med vipper før som jeg var da jeg gikk ut derfra i dag, hun kan jeg virkelig anbefale. Har også satt opp time til prøve sminking og sminke til bryllupet, og jeg har rukket å snakke med den lokale blomsterbutikken her i byen ang. blomster. Nå gleder jeg meg skikkelig til den store dagen. I går fikk jeg gjort klart bordkortene og litt annet småtteri også. Gjenstår enda litt ting til, men det nærmer seg ferdig. Gjesteboken og Polaroid kameraet på bildene har jeg faktisk bestilt fra eBay og vi er SÅ fornøyde.

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no