Martine

Ellefsen

43 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 12.03.2017, 13:42

1. Hva har du på deg nå? En grå Adidas genser og en sort bukse fra Dr. Denim!

2. Har du noen gang vært forelsket? JA! 

3. Favoritt matrett? Taco, lasagne og mat fra Burger King.

4. Hvor høy er du? Tror jeg er rundt 176 høy.

5. Hva var det siste du spiste? Potetgull og en Twix sjokolade. 

6. Hva var det siste du drakk? Cola.

7. Er det noen du savner? Noen jeg savner.. Jeg savner bestemoren min og tanten min som gikk bort for ca. 5 år siden.

8. Svart eller hvit? Hvit. 

9. Favoritt tv-show? Greys, The Bachelor og annet trash-tv... 

10. Favoritt artist? 
Tror ikke jeg har noen spesielle favoritt artister, men jeg digger Ed Sheeran, musikken hans er så utrolig bra!

11. Har du piercing? Bare hull i ørene, tok piercing i navlen for noen år siden og tok den ut etter 2 uker, haha!

12. Hva er din favorittsang? Ed Sheeran - Castle on the hill

13. Hvor gammel er du? 23, blir 24 i November.. 

14. Stjernetegn? 
Skorpionen.

15. Hva ser du etter i en livspartner? 
Nå har jeg jo Daniel og han har så og si alle kvaliteter jeg liker <3 Alltid noe man irriterer seg over, men sånn er det uansett. Det er viktig at man kan stole på hverandre, trives i hverandres selskap og ikke minst har felles interesser. 16. Favorittantrekk? Skinnjakken min, en litt kul og avslappet overdel og en sort bukse. 

17. Favoritt skuespiller? Jeg aner rett og slett ikke..  

18. Favorittfarge? Hvit, sort og mørk blå. 

19. Høy eller lav musikk? En mellomting, jeg blir super stresset av høy musikk her hjemme, men i bilen kan jeg synge og høre på ganske høy musikk. 

20. Hvor drar du når du er trist? Nja, kanskje jeg tar meg en bil tur, eller bare sitter i sofaen med Daniel.  

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Alt i fra 10 minutter til kanskje 20.. Jeg må først ha i shampoo, så hårkur og alt annet styr. 

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Før jeg skal på jobb så bruker jeg kanskje 15-20 minutter, jeg elsker å bare ta det helt med ro om morgenen og skal jeg rette ut håret og alt annet så bruker jeg enda lengre tid.. Treg! 

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Nei.

24. Hva fanger din oppmerksomhet? Snille mennesker som gjør gode ting mot andre. 

25. Hva irriterer deg mest? Folk som gjør stygge ting mot dyr og andre mennesker. Nett-troll og andre tullinger!

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Husker ikke helt?

27. Når sa du at du elsket noen sist? I stad før Daniel dro på skitur. 

28. Hvilken bok var den siste du leste?  Oi, det er veldig lenge siden jeg har lest en bok, så det husker jeg faktisk ikke. 

29. Favorittmat? Tacoooo!

30. Hvilken serie så du sist? Greys!! 31. Hvem snakket du med sist? Daniel

32. Hvilken film var den siste du så?
Husker ikke, vi ser en del filmer og serier i løpet av en uke. 

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
USA - dit skal vi jo i Oktober så det ønsket blir oppfylt da. Ellers hadde det vært fantastisk å vært på cruise fra Florida og rundt om. Bahamas, Jamaica, Mexico, Havaii osv. 

34. Hvor var du sist på reise? Mallorca og Roma.

35. Hvilken sport gjorde du sist? Langrenn-ski på fredag og litt styrketrening her hjemme i går

36. Når kysset du noen sist? I stad før Daniel dro avgårde.  

37. Når ble du sist fornærmet? Nja, det vet jeg egentlig ikke. 

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Sjokolade og smågodt fra Rema1000!!! 

39. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Bruker sjeldent smykker, men har ett favoritt smykke og det er et med bokstaven "M" på, ellers er det såklart forlovelses ringen min og gifteringen. 

41. Har du et crush? Daniel <3 

42. Når var du med noen sist? For en timestid siden da Daniel var hjemme.

43. Har du en frykt? Jeg kan ofte gå ute på tur og bli helt paranoid fordi jeg "hører" og tenker at at det er noen som skal ta meg. Men min største frykt er vel edderkopper, og tanken på å ikke få opplevd nok i løpet av livet. Derfor må man bare leve hver dag helt ut!Har du noen spørsmål til meg? 

VLOG - Q&A

 • 30.01.2017, 21:17

Dette er både litt gøy og superkleint!! Endelig har denne frøkna ordnet spørsmålsrunden på videoblogg. Når jeg ser på videoen så skjønner jeg i hvert fall at alt kan gå oppover, haha.. Jaja, here it goes! Og det fantastisk flotte stillbildet på starten da, huff.. 

JEG KJØRER I GANG EN SPØRSMÅLSRUNDE!

 • 21.01.2017, 20:24Da tenkte jeg at det var på tide å kjøre i gang en spørsmålsrunde her på bloggen, stadig tikker det inn et eller annet spørsmål og jeg prøver å svare på kommentarene som kommer, men noen ganger er det lettere å samle ting i ett innlegg. Tenker jeg lar spørsmålsrunden foregå i ett par dager, så lager jeg et blogginnlegg eller kanskje en vlog, hvor jeg svarer på spørsmålene dere lurer på. Såå - kjør i gang!! 

MITT STUDIEVALG

 • 08.10.2016, 23:36

Okei folkens, da kommer det berømte studie-innlegget. Det er nemlig mange som har spurt meg på Facebook, snap og i forskjellige sammenhenger om hva jeg skal studere på skolen osv osv, derfor tenkte jeg å heller lage ett blogginnlegg om akkurat dette.

Sammen med to venninner søkte jeg på Psykisk helse og Rus, det er en etterutdanning innenfor Helsefag som går over to år. Skolen er bare en dag i uken, men det er en del jobbing med caser og oppgave innleveringer uten om skolen også. Jeg vet om fler som har startet på andre året nå og de fleste syntes det er et veldig ålreit studie. I går hadde vi første dagen og lærerne er bare super hyggelige med stor S, og jeg følte meg veldig godt tatt i mot. Vi er ganske mange i klassen nå det første halvåret før vi bli delt i to da noen skal gå Kreft og lindrende pleie mens vi andre skal gå videre med psykisk helse og rus. Foreløpig er jeg super gira, så får virkelig håpe det varer en god stund, hehe. Jeg skal så klart holde dere oppdatert videre under studie tiden.

Nå får jeg pakke sekken og hive meg rundt, i dag er dag to på skolen. Vi har tre dager denne uken og to dager neste uke før vi fortsetter med en dag i uken etter det. Skal på kveldsvakt i Hjemmetjenesten rett etter skolen så da blogges vi mer senere. Ha en super torsdag ♥

Q AND A

 • 08.10.2016, 19:42

01.06.2016, 20:31

 

Hvis du kunne bo hvor som helst i hele verden, hvor ville det vært? Da ville jeg helt klart bodd i USA, jeg har aldri vært der men til neste år skal vi mest sannsynlig på roadtrip i USA og som jeg gleder meg! Hadde vært en drøm å kunne bodd der en periode. 

Siste filmen du så? Siste filmen jeg så var Angry Birds Movie av alle ting. Daniel lastet den ned her forrige uke og må vel være noe av det trøttende jeg har sett på lenge. Denne frøkna sovnet nemlig etter 20 minutter av filmen. Ellers så har jeg fått helt dilla på SKAM, men det er jo ingen film.. hehe

Favorittserie på TV? SKAM og Orphan Black er helt klart favoritt seriene mine for tiden.

Hva er det første du gjør når du våkner på morgenen? Går inn på badet å steller meg for dagen, tar med meg Holly ut en liten tur og så pakker jeg vesken før jeg fyker av gårde. 

Den perfekte vertinnegaven er? En blomsterbukett slår aldri feil, eller så har jeg mange gode produkter fra Forever som jeg pleier å gi i en liten kurv. 

Hvor god er du til å shoppe? Er vel sånn midt på tre - har ikke shoppet klær på aldri så lenge. Men Jeg har heller brukt litt penger på ting til huset de siste månedene. På søndager gjør du helst? Spiser en god frokost sammen med Daniel - før vi drar på en tur. Å gå tur gjør vi egentlig ganske ofte, men er ekstra deilig på søndager når man har god tid og alt er stille og rolig.

Hva var ditt første kjæledyr? Det må ha vært kanin - vi har hatt ekstremt mange kjæledyr opp i gjennom tidene. Kaniner, høner, ender, fisk, fulg osv osv. Nå har vi Holly og det er mer enn nok <3 

Hva slags farge har du på soverommet ditt? Hvitt med en grå vegg bak sengen. 

Samler du på noe? Nei, heller det motsatte. Det værste jeg vet er å ha ting samlet opp. Alt jeg ikke har brukt innen en vis periode kaster jeg eller gir jeg bort.

Hvilken parfyme liker du aller best? Akkurat nå bruker jeg en fra DIOR, den er helt fantastisk god. 

Hvilket fag likte du minst på skolen? MATTEdet å forstå tall har alltid vært et problem, hehe. Jeg drar frem kalkulatoren på mobilen med en gang jeg må regne med hodet. Hva spiser du helst på kino? Surt smågodt og baconchips med en kald pepsi max <3 

Hva er du dårlig på? Jeg er ekstremt flink til å stresse, så det jeg da er dårlig på er å stresse ned. Hehe! Det skal ikke mer til enn at Daniel synger av full hals her hjemme før jeg blir stressa.. Noe å jobbe med her ja! 

Hoppe i strikk eller hoppe i fallskjerm? Fallskjerm har alltid vært en drøm. Før jeg blir 30 SKAL jeg få gjort det. 

Sommerhus på den Franske Riviera eller loftsleilighet i London? Sommerhus på den Franske Riviera så klart. Det ser rett og slett helt nydelig ut der. London er ok for en helg, men hadde blitt sliten av alt bråket i gatene 24/7. 


18 SPØRSMÅL & 18 SVAR

 • 08.10.2016, 19:29

11.04.2016, 23:05

 1. Beste frokosten? 
Det er veldig forskjell fra dag til dag. Men Amerikanske pannekaker med Nugatti og jordbær er fantastisk godt, om jeg skal slå på stortrommen og være litt sunn til en forandring, så blir det kanskje et toastet brød med avokado, sitron og litt diverse godt ved siden av, eller så er jeg veldig glad i vanilje kesam med bær til.

2. Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
Denne er i grunn ikke så vanskelig. For det første så drikker jeg så og si aldri alkohol, ikke fordi jeg ikke kan, men rett og slett fordi jeg faktisk ikke er noe glad i alkoholsmaken. Sist jeg rørte alkohol var når Daniel og jeg var i Kreta i September og da smakte jeg bare på Raki. Men om jeg absolutt skulle valgt en av de, må det være å aldri få ta ett glass vin igjen.. Søte drikker smaker i allefall bedre, hehe! 

3. Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
Helt klart sort. Det er en farge som passer til alt (kan vel kanskje ikke kalle det en farge?) hadde nok gått veldig lei av sort etterhvert også, men rosa blir kjedelig etter 1 time.

4. Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
Hmm, smarttelefonen og alle appene man kan laste ned. Fra å betale med mobilen på Rema1000, til å sende over penger via Vipps, sjekke blogg, nettaviser og ALT. Hvem hadde trodd at man kunne droppe papiravisen og betale regninger på en liten skjerm? 

5. Hvilken egenskap savner du hos deg selv?
Jeg er veldig flink til å planlegge, men å gjennomføre det jeg har planlagt og skrevet ned på min to-to liste er verre. På slutten av dagen blir jeg alltid veldig stresset over at mine gjøremål ikke er huket av. Dette er et mål jeg har for resten av April - og jeg kunne ønske jeg var MYE flinkere til å spare, dette blir forhåpentligvis mye lettere når bryllupet er over. 6. Hva skal barna dine hete?
Daniel og jeg har faktisk snakket om det, men navn er veldig vanskelig. Akkurat nå liker jeg Martinius som min oldefar het og Solveig som bestemoren til Daniel heter. Men om noen år når barna faktisk er der, kan det godt hende de heter noe HELT annet enn hva jeg tenker nå. 

7. Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?
Om jeg skulle valgt en annen plass enn fine vakre Norge, så må det nok bli en plass i U.S.A - hvor vet jeg rett og slett ikke.

8. Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
Denne er jo rett og slett umulig å svare på. Musikk går i bakgrunnen hele tiden og TV er jo så underholdene. Hadde nok ikke klart meg uten noen av delene. 

9. Hvilket selskapsspill er du best på? 
Begynner å bli ganske dreven på Alias og Ryktet går. Hver gang vi har gjester, drar Daniel og jeg frem brettspill - ingenting som får jeg i mer konkurranse humør enn det. 

10. Hvilket yrke ville du aldri hatt?
I Fengsel.. Å se på mennesker som sitter inne for å ha gjort noe galt eller vondt mot andre personer. Huff, tror aldri jeg hadde orket det. Godt man trives med forskjellige yrker. 

11. Hvem kjenner deg best og hvorfor? 
Daniel og Synnøve er vel de to personene som kjenner meg best. Er ikke så rart Daniel kjenner meg best når det er han jeg bor sammen med. 

12. Hva står på shoppinglisten denne våren?
Har egentlig ikke en veldig stor shoppingliste denne våren men, små ting til bryllupet er vel en ting. 13. Om du trenger å være ensom og tenke, hvor går du?
Det beste jeg vet da er å ta med meg macen for å se på en serie og legge meg inn på soverommet. 

14. Hvilket mål jobber du mot nå? 
Målet mitt fremover er å klare å oppdatere bloggen minst en gang om dagen, helst to om jeg rekker det. Men som en start får en gang i løpet av dagen være nok.   Ellers har jeg noen små mål som å jobbe mest mulig i April og Mai.

15. Hva ville du bli når du var liten? 
Da ville jeg bli dyrlege.. Fra vi har vært små har vi alltid hatt veldig mange forskjellige dyr, alt i fra fisker til undulater, høner og mange kaniner. Så det å stelle med dyr var kjempe gøy. 

16. Hvis du skulle velge deg en hobby, hvilken skulle det vært? 
Jeg har alltid prøvd forskjellige hobbyer, men jeg er faktisk ganske usikker på en hobby jeg skulle valgt. Akkurat nå er jeg veldig glad for at blogg, trening og toppturer er mine hobbyer - og det trives jeg veldig godt med. 

17. Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt? 
Bruk tiden deres på det dere er glad i å gjøre. Sier ikke at man ikke skal fullføre skole, for det får man mye igjen for senere. Men ikke vær redd for å ta et fri år etter videregående for å reise eller jobbe. Det er vokser man veldig på. 

18. Kaker, chips eller godteri? 
SMÅGODT <3 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 08.10.2016, 07:14

17.02.2016, 13:20

 

Først må jeg bare si tusen takk for mange gode spørsmål, ble helt overasket da jeg bladde nedover i kommentarfeltet og fant så mange spørsmål fra dere. Det liker vi! Nå skal jeg bare prøve å svare så godt jeg kan, hehe! 


 Hva slags kamera bruker du? Jeg bruker Canon Powershot G1X Mark ii. Utrolig greit med dette kameraet som både tar gode bilder og er lett å ta med seg. 

Dine 3 beste reisemål? Jeg har reist en del plasser, men jeg elsker Kreta, og Paris er nydelig ellers likte jeg veldig godt Israel. Men jeg detter alltid tilbake på Kreta!

3 ting du ikke kan leve uten? Daniel såklart <3 Familien min og Macen.. 

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har blogget mye frem og tilbake opp i gjennom årene, men for ca ett år siden ønsket jeg å starte igjen, savnet å ha et sted å publisere bilder og tekst. 

Hvordan er det å endelig flytte inn i huset? Å flytte inn i huset er fantastisk deilig. Vi begynner virkelig å komme på plass nå, spisestuen har kommet og litt andre ting er på plass. Den største tingen som gjenstår er badet, som både Daniel og pappa jobber en del på. 

Kan du ha ukens tips/ anbefaling? Det kan jeg godt begynne med, får sette meg ned å skrive noen forslag. 

Hva er deres planer med huset? Som sagt over - så er badet hovedprioritert akkurat nå men til våren skal vi lage stor platting forann huset, male litt, male dørene inne i huset og pusset opp gjesterommene etterhvert. 

 Hvilke blogger/personer følger du for å inspirasjon angående interiør? Vanskelig, jeg følger mange instagram brukere og noen blogger. Jeg er innom Eirin Kristiansen sin blogg, Malin Dahl, Kristin Wallem og en del fler. 

Hva ser du mest på TV? Ser sjeldent på tv, men ser på Neste sommer, Helt Perfekt og Luksusfellen, hehe. Ellers ser jeg på Pretty Little Liars og diverse andre serier. 

Favoritt brus? Pepsi Max.. 

Kan du lage smoothie å dele oppskriften? Såklart, neste gang jeg finner en god smoothie oppskrift skal jeg dele den med dere. 

Kan du lage en DIY ansiktsmaske oppskrift? 
Har en liten DIY på gang til dere.

Hvor finner du inspirasjonen din fra? Forskjellige blogger og instagram profiler.Hva slags stil har du? (Klesmessig) Oi, vanskelig. Er ikke veldig glad i for mye farger og er kanskje litt glad i komfertable klær. 

Har du egen fotograf? Hehe, nei. Tar bilder selv, men om jeg tar antrekksbilder så er det som oftes søsteren min som tar bildene. 

Hvem tar bildene av deg? Søsteren min <3 

Hvor pleier du å ta outfitbilder? Der det passer, noen ganger i gaten her vi bor eller så er det veldig mange fine steder rundt om i Porsgrunn også. 

5 toppturer du sterkt anbefaler? Mikaelshulen ( Skotfoss ) - Valås Sortilen - Galten - Gygrestolen ( Bø ) 

Hvor gammel er hunden din? Holly er vel 7 år om jeg ikke tar helt feil nå.

Favoritt blomsten din? Hortensia eller orkidè.Har du en hobby utenom å strikke? Strikking er vel på topp men er veldig glad i diy prosjekter også. 

Har du god kontakt med søsteren din? Veldig - jeg kan vel si at hun er en av mine bestevenner! 

Hva gjør du for å få så fin hud? Jeg bruker noe sminke med Aloe Vera, merker at huden ikke blir like "stygg" som med mye annen sminke jeg har brukt tidligere. Også bruker jeg en skrubb (Forever Living) en gang i uken ca, ansiktsrens hver morgen og kveld og Sonya Serum etter ansiktsrensen.

Kan du komme med interiør tips? Det kan jeg etterhvert som huset blir mer ferdig. Men kan godt legge ut link til hvor tingene mine er kjøpt. 

Hvor kjøper du interiør? Jeg kjøper mye på Kremmerhuset, Ellos, Søstrene Grene osv. 

3 ting du gleder deg til denne måneden? Når badet blir ferdig - Ha vårt første middagsbesøk i huset - Luksusfellen Premiere i kveld, haha - 

5 mål du har i 2016? Ha en kjempe fin sommer, reise minst en gang, 

Hva er det mest romantiske Daniel har gjort for deg? Vanskelig, men i starten når vi akkurat hadde blitt sammen tok han meg med på kjøretur ned til en strand her vi bor, der hadde han tent bål og lys og kjøpt roser til meg <3 Kan du ha en house-tour video? Det kan jeg!

Hvor kjøper du blomstene dine? På blomsterbutikken på Down Town. 

3 cravings du har akkurat nå?  Melkesjokolade, Vanilje Kesam med forskjellig bær eller risgrøt. 

Hva er din morgenrutine? Dette kan jeg lage et eget innlegg om.

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 08.10.2016, 07:13

15.02.2016, 12:37

 

Q / A 

Hei alle skjønne <3 Tenkte det var på tide med en aldri så liten spørsmålsrunde. Får stadig noen spørsmål i kommentarfeltet og da kan det være greit med en spørsmålsrunde i stedet. Så om dere lurer på noe - ikke vær redd for å spørre om alt dere lurer på! 

 • 15.02.2016, 12:37

 

Q / A 

Hei alle skjønne <3 Tenkte det var på tide med en aldri så liten spørsmålsrunde. Får stadig noen spørsmål i kommentarfeltet og da kan det være greit med en spørsmålsrunde i stedet. Så om dere lurer på noe - ikke vær redd for å spørre om alt dere lurer på! 

TI FAKTA INGEN VET OM MEG

 • 07.10.2016, 12:21

09.06.2015, 20:07

 

 www.elisebear.blogg.no  Ferdig utdannet Helsefagarbeider i 2013, har jobbet i Hjemmetjenesten og på Sykehjem siden.

 www.elisebear.blogg.no Samboer med min gode og fine kjæreste, Daniel !

 www.elisebear.blogg.no Må være ute! Er et skikkelig "frilufts-menneske", både Daniel og jeg må gå en tur i løpet av dagen.  

 www.elisebear.blogg.no  Jeg elsker å reise, er det noe jeg lever for her i livet så er det å få med meg flest mulig opplevelser og minner 

 www.elisebear.blogg.no Har en lille søster som er 19 år.. Ikke så liten lengre nei, hehe :)


www.elisebear.blogg.no Elsker båtlivet og skjærgården, finnes ikke noe bedre enn sol, sommer og båtlivet

 www.elisebear.blogg.no Oppvokst i en kristen familie

www.elisebear.blogg.no Syntes jeg bor i det koseligeste nabolaget, hihi.. 

www.elisebear.blogg.no Er helt avhengig av serier, føler ikke jeg har noe liv når en serie er over..

50 SPØRSMÅL

 • 07.10.2016, 12:17

08.06.2015, 12:08

1. Hvor gammel er du om fem år? Om fem år da er jeg 26(!!) år.. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer i dag? Nå er det ikke så langt ut på dagen, men sitter hos søsteren min akkurat nå. 

3. Hvor høy er du? 1.77 ca..

4. Hvem film så du sist? It follows

5. Hvem ringte du sist? Daniel 

6. Hvem ringte deg sist? Synnøve 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "hehe ja"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms9. Hva er ditt favoritt sted? Jomfruland / Skjærgården

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Usikker.. 

11. Når så du moren din sist?  I går 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Tror ikke jeg har noen spesiell favoritt, men elsker alt som har med julen å gjøre <3

14. Har du en favoritt brus? Pepsi Max

15. Når våknet du i dag?  Våknet da Daniel stod opp, men stod ikke opp før 09.00 ca.. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Hmm, litt usikker. Mest sannsynlig i Porsgrunn.17. Hva skremte deg om natten som barn? Var veldig redd for gravemaskiner og store maskiner da jeg var liten.

18. Hvilket Youtube-klipp var det som sist fikk deg til å le? Ser veldig sjeldent på Youtube-klipp.. 

19. Hva er din beste egenskap? Omtenksom, snill og nesten alltid i godt humør :)

20. Hva er din værste egenskap? Hmm, kanskje det at jeg er veldig kontroll freak. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Både og.. Kommer ann på hvor varmt det er. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2. En til meg og en til Daniel. 

23. Hva er det rareste du har spist? Snegle.. 

24. Har du stasjonær eller bærbar pc? Har Macbook Pro, men ønsker meg veeeeldig iMac. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Kooosesokker helst ! Men om sommeren liker jeg å gå barføtt. 26. Hva hører du på akkurat nå? En reklame på tv. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Helt klart lakris kuleis fra DiplomIs, bare synd at di har sluttet å selge den..

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er utrolig glad i is og oreo desserter. 

29. Den største premien du har vunnet? Har ikke vunnet noe stort pengebeløp, men har vunnet rulleski til en verdi av rundt 2800kr.

30. Liker du kaffe? JA!!

31. Hva drikker du helst til frokost? Spiser sjeldent frokost, men drikker vann som oftes. 

32. Hvem var din favoritt lærer på videregående? Litt usikker, Atle kanskje. 

33. Kan du spille poker? Nei

34. Hva har du spist i dag? En sjokolade bolle, en brødskive og en sjokomelk.. Hurra for sunt kosthold ! haha

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Usikker.

36. Hvilen radiostasjon hørte du sist på? P3

37. Vil du har barn? Jaaa !

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan jo alltids litt Engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Sover nesten alltid på venstre side

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet 41. Hva bruker du helst penger på? Interiør og opplevelser/reiser

42. Eier du dyrebare smykker? Gifteringen til oldemor 

43. Hva er ditt favoritt program på tv? Keeping Up With The Kardashians 

44. Kan du stå på slalåm? Ja

45. Hva slags ringelyd har du på telefonen? En helt vanlig iPhone ringelyd

46. Fortell en ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Det er vel egentlig ganske mye, men vanskelig å skrive noe konkret. 

47. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En sofa pute

48. Hva var det siste du spiste? En brødskive

49. Hva er den siste gaven du mottok? Hentet akkurat en pakke på posten og der fikk jeg en supersøt joggebukse og en jumpsuit

50. Har du en favoritt sang akkurat nå? Try me - Jason Derulo

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no