Martine

Ellefsen

STROLLING IN THE CITY

  • 09.10.2016, 12:55STROLLING IN THE CITY OF ROME

Dagen i dag ble like avslappende og fin som vi tenkte. Jeg lå noen timer på balkongen vår å solte meg til morgenen i dag og når det plutselig ble overskyet dro vi ut for å kikke litt. Vi bor tydeligvis bare et par minutter unna der muren rundt Roma er, og deler av den er der fremdeles. Etter å ha trasket rundt en times tid, tok vi metroen inn til Trevi fontenen å kikket rundt i bakgatene der. Vi kom plutselig over Pantheon og på tilbake veien fant vi Spansketrappen, hehe. Snakk om tilfeldigheter.. Så nå tror jeg at vi har sett det meste Roma kan by på, hvis været holder seg i morgen så går turen til stranden som er en times tid unna med toget. Og på fredag farer det avgårde til Mallorca!! 

UVÆR OG SOL

  • 09.10.2016, 12:44

Har du sett noe så vakkert? Da vi gikk av metroen i nærheten av der vi bor i går kveld ble vi møtt av denne vakre himmelen. Det var rett og slett så utrolig fint og så klart mye finere i virkeligheten enn det er på bilder, så dere kan bare tenke dere. Men etter noen få minutter begynte det å lyne som bare det og rett etter vi kom inn på rommet vårt her kom det møkka været. Det varte vel i en times tid å i dag våknet vi til strålende sol, 33 grader og litt vindt - perfekt! Nå skal vi straks avgårde for å sjekke ut et kjøpesenter en times tid unna, har lest meg frem til at de butikkene som er i sentrum her er svindyre..
 

READY FOR ROME

  • 09.10.2016, 12:40

Først må jeg bare beklage men dette innlegget skulle jo egentlig bli publisert før vi dro ut for å utforske Roma, men men. Timene bare flyr av gårde og jeg skal ikke klage på varmen her - rundt 33 grader har det ligget på i hele dag med en sval vind inni mellom. Vi tok metroen til Colosseum og bestilte billett til Hop on Hop off buss. Dro også innom Fontana di Trevi, vakrere fontene skal man lete lenge etter for å si det sånn - anbefales! Tror nesten jeg må lage en Roma guide til dere når vi drar her fra, hehe. Senere kommer ett innlegg med bilder fra dagen vår og i morgen skal vi en tur til Vatikanet og litt andre plasser. 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no