Martine

Ellefsen

HOW I PLAN THE NEXT WEEK

 • 16.04.2017, 22:14

How I plan the following week.. 

Mandag - I morgen har jeg fri fra jobb, men kunne godt tenke meg å jobbe da det er helligdag og 133% ekstra betalt noe som alltid kommer godt
med. Men fri er innmari digg det også, hehe. Planen for i morgen er å få fylt på vippene kl.9, og levere noen varer til en kunde. Resten av dagen har ikke Daniel eller jeg store planer, men regner med at vi går oss en tur med Holly utpå dagen. Vi må nyte siste påskefri dag sammen i hvert fall <3

Tirsdag - En ny kveldsvakt på sykehjemmet står for tur, men først skal Leafen leveres på service og jeg skal innom Plantasjen for å kjøpe 20-25 thuja busker. Prosjekt hage blir sakte men sikkert mer og mer til og jeg elsker det!

Onsdag - Dagen starter med en skoledag fra 9-15 og jeg skal gjøre klar treningsbagen å ha den med i bilen, så jeg kan dra rett på trening etter skolen. Jeg er klar for en skikkelig styrkeøkt med fokus på hele kroppen, gleder meg allerede! Resten av onsdagen har jeg ingen planlagte planer. 

Torsdag - Enda en kveldsvakt på sykehjemmet står for tur, men før det så skal jeg få plantet litt i hagen (hvis været mener det passer) og ukens styrkeøkt nr.2 skal gjennomføres. 

Fredag - Jeg starter fredagen med en formiddagsvakt på sykehjemmet og resten av fredagen har vi ingen store planer. Det blir vel en litt bedre middag og skikkelig fredagskos i heimen!

Lørdag/Søndag - Ut på tur!
 

- 10 ting jeg vil gjøre i April -

 • 03.04.2017, 19:42

W E L C O M E  A P R I L

Vi er allerede inne i April, en skikkelig påske og vår måned. Og som jeg gjør alle de andre månedene, så må jeg komme med en innlegg om hva jeg ønsker å gjøre i April også. Denne måneden håper jeg blir 10 ganger bedre enn forrige, hehe. Det har vært mange fine dager i Mars, men nå er vi ett steg nærmere sommeren og det liker jeg godt. · HER ER 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I APRIL ·

♥​ Hagearbeid. Jeg har allerede smug startet på dette punktet og i helgen som var fikk jeg vasket verandaen her med kraftvask og nå gjenstår det bare å vente til den er helt tørr så jeg kan starte med å beise den og male rekkverket. Ellers har jeg fått plantet et blomsterbed rundt flaggstangen vår. Så i løpet av April skal verandaen være ferdig beiset. 

♥ Jeg ønsker å planlegge treningsøktene mine bedre og trene minst to ganger i uken. Nå som våren kommer mer og mer frem, så er jeg flink til å gå turer ute i skogen, men det er deilig med en skikkelig styreøkt i løpet av uken også. 

♥ Kjøpe årets første soft-is. Brevik er den fineste isbyen her i Grenland og 8. April åpner isbaren her, da skal jeg innvie våren med en skikkelig soft is.

♥ Bli flinkere på mat fronten. Det er rart, men når våren og sommeren nærmer seg så blir jeg automatisk mye flinkere til å lage forskjellige middager og annen snacks. Det har kanskje noe med det fine vårlyset å gjøre, nei jeg vet rett og slett ikke..♥ Strikke ferdig en arm til en genser og planlegge nye strikke prosjekter. Nå har jeg endelig fått sendt bort den ene genseren min til montering og nå gjenstår det bare en arm igjen på en annen genser jeg holder på meg. 


♥ Gjøre verandaen vår klar, få ut blomster og sette på plass utemøblene. Disse står foreløpig bare oppå hverandre her nå, siden jeg har vasket verandaen. Derfor hadde det vært fint å fått beiset fortest mulig så jeg får satt alt på plass igjen. 

♥ Grille - vi gjennomførte årets første grilling i går. Lukten av engangsgrill og frisk luft var bare helt nydelig. Flere grill dager må vi absolutt få til. 


♥  Lage meg en skikkelig inspirerende "spring" bakgrunn til macbooken - det gir meg mye inspirasjon og motivasjon med en frisk og fin bakgrunn. 

♥  Jobbe iherdig med skole oppgaven min som skal leveres i slutten av måneden. Ikke gjøre den ferdig siste uken, hehe.

♥  Jeg har et mål om å drikke mye mer vann enn det jeg gjør nå. Det er jo så friskt og godt med iskaldt springvann, men jeg er veldig flink til å drikke Red Bull, Battery og annen dritt.. VANN er tørstedrikken fremover. 

TIPS - MULTIMASKING

 • 03.04.2017, 09:46

Mandag, nye uke og jeg tenkte å starte uken med å tipse dere om ansiktsmaskene til L'Oreal og teknikken multimasking. Jeg har falt skikkelig for disse maskene og ikke minst teknikken. Det å kunne bruke forskjellige masker på forskjellige steder er kjempe smart. Man får riktig effekt av de forskjellige ansiktsmaskene. Maskene fåes kjøpt på forskjellige steder, jeg kjøpte mine på Vita og Coverbrands.

I dag skal jeg bruke formiddagen til å jobbe med skole, jeg må få unnagjort en del på skoleoppgaven som skal leveres i slutten av måneden. Her er det ikke tid for å ligge på lat siden, hehe. I går hadde jeg med kameraet hele dagen og det ble en del filming, tenkte å sette sammen klippene å vise dere om ikke så alt for lenge. Håper dere får en kjempe fin start på uken. MARTINE TIPSER - PURE CLAY

 • 20.03.2017, 12:32Jeg har aldri multitasket med ansiktsmasker før, men det var virkelig fordeler ved å gjøre det. Leirmasker er en stor trend for tiden, og her om dagen kom jeg over L'oreal sin nye leirmaske, som skal virke magnetisk å dra ut smuss, hudormer og andre ting man ikke ønsker i huden. L'oreal har tre forskjellige masker, men jeg fant dessverre bare to av de på Vita og den siste måtte jeg bestille meg på nettet. 

Det er kjempe smart å kombinere forskjellige masker, da får man et supert resultat og det kjempe gøy! Først startet jeg med å rense ansiktet mitt, så fukte det med et fuktig håndkle med lunket vann.

Den grønne ansiktsmasken (Pure Clay Purify Mask): inneholder blant annet eukalyptus, som hjelper til med å matte ned oljete/fete områder og rense porene. Den er perfekt å bruke om du sliter med en fet T-sone! Man trenger ikke mye av masken og jeg anbefaler å bruke en foundation kost, da får man påført masken mye jevnere og finere. 

Den sorte masken (Pure Clay Glow): Den sorte masken er spesielt god på porer (den holder virkelig hva den lover!) og til å fjerne urenheter. Jeg påførte masken på haken og neseområdet, det tørket fort inn i huden og man merket godt hvordan den jobbet. Jeg likte veldig godt denne masken og er kjempe spent på å teste ut den andre jeg har bestilt også.

Det var mandagens tips folkens, her skinner solen og jeg er klar for jobb på sykehjemmet i kveld. 


SERIETIPS

 • 14.03.2017, 11:29SHAMELESS 
Tidenes met kaotiske serie. Serien handler om en ganske dysfunksjonell familie, der faren har ansvar for sine seks barn. Mens faren drikker og sliter med sine alkoholproblemer og andre ting, må barna lære å klare seg selv uten foreldre. Det skjer alltid ett eller annet i serien, alt i fra at de setter opp faren sin begravelse,tar til seg et fosterbarn som er fra en religiøs sekt, alkoholproblemer og stjeling. Serien ser jeg på Netflix.RIVERDALE
Riverdale er en ganske ny serie som jeg også har funnet på Netflix. Foreløpig er det vel bare 7-8 episoder som har kommet og ut det blir lagt ut en episode hver uke. Serien handler om at en gutt forsvinner og litt drama rundt alt det, plutselig flytter en ny fresh jente inn i byen og det skjer bare mer og mer. Det er en skikkelig highschool serie, og anbefales virkelig. 

ALL ABOUT THE PRE-WORKOUT

 • 02.03.2017, 10:23Over en lengre periode har jeg brukt dette vidunderet før jeg skal på trening. Argi+ inneholder virkestoffet L-arginin (google det), L-arginin er en av mange aminosyrer og er med på å øke kroppens beholdning av nitrogendioksid, som igjen er med på å utvide blodkarene og gir en kraftig blodtilstrømming til musklene. Derfor er dette et produkt som blir brukt mye av idrettsfolk, fordi effekten av treningen økes betraktelig. Argi+ er ikke bare bra for de som trener, men det skal også bedre nattesøvnen, jeg er så og si alltid uthvilt dagen etter. Smaken har jeg ikke noe negativt å si på, det smaker som en frisk frukt saft og den skifter fra grønn til rød farge når man rører pulveret ut i vann - artig! 

TIPS - PLASTERFJERNER

 • 04.02.2017, 21:33- MAKE THEM WHITE - Det er på tide med et helt genialt tips til alle som eier noen par med hvite sko - for en god stund siden kjøpte jeg boken til Eirin Kristiansen og i boken hadde du tipset om nettopp det her. Plasterfjerner og hvitesko som kanskje ikke er så veldig hvite lengre. Hos meg er det et kjent problem, jeg har Converse, Adidas sko og mange andre med hvite detaljer på eller hvit såle, som nå er skikkelig møkkete. Jeg testet litt på den ene skoen min i stad og de ble så hvite - så til alle dere som irriterer dere over skitne hvite sko, dra på Apoteket å kjøp plasterfjerner - helt genialt. Betale ca 70kr for den her. 


 

GO CRAZY WITH PATCHES

 • 03.02.2017, 20:33⋅ OBSESSED WITH PATCHES ⋅

Jeg har virkelig fått sansen får disse strykemerkene som er in for tiden. Er alltid litt skeptisk i starten, men det her syntes jeg var skikkelig kult - rett og slett. En enkel kjedelig sweatshirt, ble jo faktisk ganske tøff. Kombinerer man det riktig, kan man faktisk få et veldig kult antrekk. De selger gensere, jakker og bukser med kule strykemerker flere plasser nå, og jeg har kommet over flere bloggere som har laget sine egne gensere med disse strykemerkene. 

- GET THEM HERE AT H&M -
Strykemerkene har jeg sett flere ganger på H&M og de har flere forskjellige brett, men det her med den søte pusen og "boss lady" på falt mest i smak. Prisen er rundt 79kr, men fikk de på tilbud i dag til 20kr, kanskje det er tilbud der du bor også? For å stryke de på trenger du strykebrett, strykejern og bakepapir - veldig enkelt! 

NEW IN - POSTERS FROM DESENIO

 • 02.02.2017, 09:42Det har lenge vært ganske tomt på veggene inne på kontoret mitt, så etter å ha sett litt rundt og kikket på forskjellige nettsider, havnet jeg til slutt på disse. Desenio har kjempe mange fine posters til en helt ok pris, man kan også bestille rammer der, noe som er veldig kjekt. Har ikke fått hengt e opp på veggen enda, tenkte å få Daniel til å ordne det for meg senere, hehe! Nå er jeg på vei ut døren, først klar for en veiledningstime på skolen, før jeg skal spise lunsj med ei venninne fra Oslo. Ønsker dere en fin formiddag <3

Vlog - Hand care tips

 • 31.01.2017, 16:11

- HAND CARE

I løpet av vinteren blir jeg alltid veldig tørr på hendene, det hjelper heller ikke at jeg jobber i helsevesenet og må vaske og sprite hendene ekstremt mange ganger i løpet av dagen. Jeg har derfor blitt veldig nøye med å pleie hendene mine godt en gang i blant. Lagde en liten video til dere om hvilke produkter jeg bruker og rekkefølgen. Alle produktene fåes kjøpt >her<. Nå står middagen på tur inn i ovnen og pesto-rullen skal snart bakes ferdig. Deilig med noen nye oppskrifter. SERIETIPS PÅ EN TORSDAG

 • 26.01.2017, 12:32
VALKYRIEN

I kveld må jeg bare komme med et serietips til dere, mange av dere har helt sikkert sett noen episoder allerede og jeg er en av de mange. Serien er en Norsk dramathriller og handler om legen Ravn og dommedagsfantasten Leif. De har inngått en avtale og lager en illegal klinikk under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et mirakel, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på kollaps i samfunnet og i mellomtiden tilbyr de kriminelle personer behandling i klinikken. Serien er så utrolig spennende og jeg gleder meg SÅ til hver søndag og ny episode, men dessverre er det bare to episoder igjen. Du kan se serien på NRK-nett tv. 

TIPS - WEEKLY PLANNERS

 • 25.01.2017, 11:16God lille lørdag skjønne - i min hektiske hverdag er det utrolig viktig for meg å kunne planlegge. Og som dere sikker har merket, så elsker jeg å skrive lister. Jeg har de overalt, lister til blogg-innlegg, handlelister, to-do lister osv osv.. Her om dagen trengte jeg litt inspirasjon og jeg vet at det er 80% større sjans til å gjennomføre ting man har skrevet ned, så derfor måtte jeg finne meg noen freshe og søte weekly planners. Disse fant jeg på Pinterest (her), der finner du mange planners som man kan laste ned å printe ut - helt genialt! Nå er jeg på skolen og har første dagen med forelesning etter nyttår og etter skolen, skal jeg rett på jobb.. Ha en fin dag <3 

STUDIETIPS - GRUPPEARBEID

 • 24.01.2017, 10:44Ett nytt skolesemester er allerede i gang og jeg startet semesteret med eksamen for to uker siden som jeg fikk B!!! på - guri, tenk på det. Noen ganger er det helt greit å være litt ekstra stolt av seg selv og det er jeg virkelig. Med veldig mye jobbing, en høst som har vært litt ekstra tøff når det gjelder mange ting og da fullføre den muntlige eksamen med en B er søren ikke verst syntes jeg, hehe. Jeg er nå klar for å studere dypere og lære mye mye mer om psykiatri, rus og alt som hører med - dette halvåret tror jeg kommer til å bli kjempe spennende. Vi starter snart med en ny gruppeoppgave og jeg er spent på hva oppgaven går ut på.

STUDIETIPS - GRUPPEARBEID

Bli kjent. 
De første dagene (ukene) av studiestart er viktig. Bli kjent med klassen og finn ut hvem du kommer godt over ens med og hvem du føler er en god samarbeidspartner. Finn ut av hvor de andre studentene bor, dette kan være kjekt når man skal jobbe i gruppe. 

Fordel oppgavene. I gruppen jeg har vært med i nå i høst, så har vi vært fire stykker. Ei til og jeg er fra samme plass, mens de to andre hadde en times reise vei til skolen. Derfor er det viktig å planlegge, vi lagde oss en Facebook chat, skrev til hverandre veldig ofte der, snakket sammen den ene dagen vi var på skolen i uken og fordelte oppgaven i fire deler og jobbet med en del hver. Vi sendte hverandre oppgavene på mail og det har funket kjempe fint. 

♥ Skriv i Google Documents. Dette fikk jeg tips om her for ett par dager siden faktisk. Vi bruker Word på skolen jeg går på, men det går fint an å bruke Google Documents og så lime alt inn i Word tenker jeg. I Google Documents kan alle skrive samtidig, virker utrolig kjekt, så det her må jeg få testet ut.

Ta notater fra forelesningene. Det halvåret jeg har gått på skolen hittil, så har jeg ikke vært noe flink til å ta notater. Jeg må få skaffet meg en inspirerende notatbok og noen freshe penner og tusjer, så tenker jeg det skal gå som en lek fremover. Det er veldig lurt å ta notater fra timen, for så å bruke i gruppearbeidet man skal jobbe med. DAGENS TIPS - MOUTHGUARD CHALLENGE

 • 09.01.2017, 09:27Mandag og en ny uke står for tur - i dag må jeg tipse dere om dette super populære spillet. Jeg har vært overalt for å få tak i Speak Out eller Mouthguard challenge og forrige uke fikk jeg endelig tak i dette. Forskjellen på de to spillene er at Mouthguard challenge har ikke bare med setninger man skal si, men også utfordringer. Det følger med 4 munnstykker og en god del kort, man skal da gjennomføre det som står på kortet og de andre skal gjette. I kveld får jeg besøk av mamma og Synnøve og gjett hva vi skal gjøre? For en brettspill elsker som meg, så må jo dette spillet være perfekt! Nå fyker jeg straks ut av døren her, klar for å besøke Anette og skjønne Linus, før ukens første treningsøkt skal gjennomføres. 

CHRISTMAS GLOSSYBOX

 • 10.12.2016, 12:05PERFECT BOX FOR CHRISTMASI dag må jeg bare tipse dere om denne fine Glossyboxen, for en delikat innpakning med sløyfe og alt. Det er kjempe spennende å få pakke i posten og ikke minst når man ikke aner hva pakken inneholder. Denne gangen var det kjempe mye kjekt i pakken, skal skrive litt om hvert enkelt produkt nedenfor. Håper dere får en super helg, nå skal jeg straks ut å gå en liten tur før jeg skal på kveldsvakt på sykehjemmet. Nail Care Pen - Beskytter og gir intensiv pleie til negler og neglebånd. Lett å ha med i håndvesken. Inneholder granateplekjerneolje, sheasmør, bivoks og kamilleekstrakt, som sammen beskytter neglene og gir intensiv pleie.

Batiste XXL Volume Spray - Ta håret til nye høyder med denne øyeblikkelige tuperingen på flaske. Den er fylt med Keratin for å styrke håret, samt Inca inchi olje for å gi næring, slik at du trygt kan style og føle deg trygg på at håret holder seg friskt!

Lip & Cheek Tint - Med Lip & Cheek Tint forsterker du enkelt leppene og kinnenes naturlige nyans. Den er perfekt om du ønsker en naturlig og usminket look. De rike pigmentene trenger inn i huden og gir et friskt utseende med langvarige resultater.Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub - En fantastisk ansiktskrubb fra dette franske varemerket som inneholder vulkanstein og kristaller fra edelsteinen ametist. Den gjør underverk på huden og består av 90% naturlige ingredienser og er også vegansk.

Jumbo Eye Pencil, Bubble 07 - ulen er aldri komplett uten en skimrende øyenskygge! Denne høypigmenterte khakigrå nyansen setter glamour på julens forberedelser!

Skin Food - Rik universalkrem som pleier tørr og sensitiv hud. Til ansikt, lepper, neglebånd, hender og føtter. Skin Food er en prisbelønnet favoritt og har fått en rekke flotte utmerkelser både for effekt, produktegenskaper og fremstillingsmetoder.

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no