Martine

Ellefsen

TA TRENINGEN UTE

 • 18.04.2017, 23:17God kveld fininger, fy søren så fort denne dagen har gått. Bilen har endelig fått vært på årets service og der måtte jeg sitte å vente i 1,5 time, dere kan tenke jeg kjedet meg, hehe. Men nå er det endelig ute av verden i et årstid. I dag skulle jeg starte dagen med en treningsøkt på treningssenteret, men  jeg våknet med en ekstrem hodepine, så jeg tok med meg Holly og et headset så vi fikk tatt treningsøkten ute i friskt vær. Solen har skint i dag, men gradene er ikke noe å skryte av. Det ble kjapp gange og litt jogging noen plasser, merker at kondisen ikke er helt på topp for tiden. I morgen venter en ny dag, men både skole og styrketrening.Marius genseren på bildene har jeg faktisk strikket selv, er lov å være litt stolt av det? Til neste år står den kule Solo genseren for tur, det må jo være tidenes kuleste påskegenser. Mariusgenseren var egentlig til Daniel, men det har blitt til at jeg bruker den mest. I morgen skal jeg få handlet inn rundt 30 thuja busker som jeg skal få plantet i hagen her, gleder meg så innmari til det blir ferdig her hos oss. Håper tirsdagen har vært fin - vi blogges. 

UTFORSKER KATTØYA

 • 13.04.2017, 17:33

P Å S K E  2 0 1 7

Da var vi tilbake i Porsgrunn etter et par dager i Hønefoss. Vi har kost oss masse på kafè med familien til Daniel, skravling og litt shopping. Men det er alltid godt å komme hjem igjen også selv om været ikke er helt på vår side om dagen. Overskyet og litt små regn, men vi dro ut på en liten tur i nærheten her litt tidligere i dag og slapp heldigvis unna regnet. Enda jeg har bodd i Porsgrunn i alle år så kan jeg faktisk ikke huske om jeg har vært på Kattøya før eller ikke, hehe. Plassen ligger bare 5-6 minutter unna oss med bil. 

Jeg kom over en NRK Dokumentar på en blogg til morgenen i dag, den er utrolig spennende og handler om en kirurg/lege som opererer flere pasienter som har problemer med luftveiene, han transplanterer et luftrør han har laget av plast inn i pasientene og det går like galt hver eneste gang. Nei, dere får rett og slett se dokumentaren for å gjøre dere opp en mening, men jeg syntes det er helt sykt at en lege fortsetter med operasjoner som har gått så galt, han burde heller vært profesjonell å stoppet de planlagte operasjonene.. 


 

- OUT AND ABOUT -

 • 02.04.2017, 19:35

Jeg har ikke ord for en sinnsykt fin dag vi har hatt i dag. Dette blir jo det andre blogginnlegget i dag som også handler om å være ute, hehe. Vi har så ekstremt mange fine steder å reise til her i nærområdet. Om ikke man kan gå dit så er det ikke langt med bil til nærmeste sted. Det var så koselig å bli invitert med til Mølen for å grille, og vi koste oss i et par timer. Det er enda litt kaldt nå solen ikke er fremme, men fy søren så behagelig det er når solen står rett på. Daniel er som alltid grillmester når vi er på tur og det ble grillpølser, kvikk lunsj og solo på alle sammen. 

For en vellykket søndag, jeg er helt stiv i ansiktet etter å ha vært ute i hele dag og nå skal jeg hvert øyeblikk hive meg i dusjen, få på en hår kur og ansiktsmaske og bare nyte siste timene av frihelgen min. Ellers så må jeg få planlagt neste ukes blogginnlegg, så det blir litt mer struktur når det kommer til bloggingen. 

 

FORMIDDAGSTUR TIL JYPLEVIKTANGEN

 • 02.04.2017, 14:45

God formiddag og god søndag, det har vært stille på bloggen den siste uken dessverre. Det er mye som har skjedd, jeg har jobbet tre kveldsvakter etter hverandre og da synker blogg-motivasjonen litt. Jeg har også prioritert litt hage arbeid som absolutt var på tide her hjemme, hehe. Verandaen vår har nesten grodd igjen og etter en runde med kraftvask og spyling så ble det ganske bra. Nå gjenstår det bare at det får tørket skikkelig inn før jeg kan gå på med beis og maling. I dag er det helt nydelig vær her hjemme, så Daniel og jeg tok med oss Holly og startet søndagen med en tur til fine Jypleviktangen i Langesund, nå skal vi snart avgårde igjen. Regner med å få grillet litt på Mølen med mamma og søsteren min. Kameraet blir så klart med, og som sikker fler av dere har merket så er denne bloggen fult opp med en god del tur bilder, hehe.. Ha en fin søndag videre ;* 

NÅR DAGEN KAN STARTE SLIK..

 • 19.03.2017, 20:42- God kveld fininger - 

Jeg elsker virkelig å være ute i naturen og trene generelt, eneste er at jeg også elsker å ligge på sofaen med en god serie på tv.. Det er da det er veldig kjekt med en mann som elsker å være ute like mye som meg, som også får pushet meg til å komme meg ut de dagene hvor jeg helst ville vært inne å slippe å gjøre noe som helst, hehe. Det er så innmari deilig når man først kommer seg ut og ikke minst sinnsykt deilig å legge seg på sofaen etter man har gått 7-8 km på ski, da kan man sette seg ned med god samvittighet etterpå! Jeg har lagt ut bilder fra skiturer på Svanstul her på bloggen før, men det må jeg bare gjøre igjen og igjen, har du sett en så fin plass og for en utsikt!? 
Jeg tar gjerne i mot tips om andre steder som er fine å gå på langrenn og andre toppturer, det er alltid gøy med noen nye steder å gå til. Vi har gått veldig mange toppturer rundt her, men jeg vet at når sommeren kommer så blir det fremdeles mange turer opp til Svanstul, for her er det mange tur løyper som jeg aldri har vist om. Så nå ser jeg frem til vår og sommer, grilling og mange koselige turer med Daniel og Holly. 

 

TIPS - HJEMMETRENING

 • 02.03.2017, 21:18


God kveld, god kveld alle sammen. Får å få opp treningsmotivasjonen min om dagen så har jeg scrollet litt på Pinterest og havnet over en god del geniale treningsøvelser man både kan gjøre hjemme og på treningssenteret. I morgen har jeg fri på formiddagen, og tenkte jeg skulle starte dagen med litt yoga etterfulgt av noen av øvelsene som er på bildene jeg har lagt ved her. Ser det ikke bare helt genialt ut? Det er sikkert ikke bare jeg som sliter med dørstokkmila noen dager og derfor er det jo genialt å kunne ta en treningsøkt hjemme i stedet for. Jeg har jobbhelg igjen i morgen, rart hvor fort frihelgene mine går, men men. Så i morgen skal jeg nyte hver eneste time før jeg skal på jobb. Ha en fortsatt fin kveld!

UKENS TRENINGSPLAN

 • 06.02.2017, 18:04God mandag dere - her startet uken med en formiddagsvakt i Hjemmetjenesten før jeg dro rett på trening med søsteren min for å trene litt mage. Er helt støl i beina etter fredagens økt og helgens skigåing, så beina får hvile seg litt til. Tenkte at det hadde vært kjekt å dele ukens treningsplaner for dere, mange syntes det er interessant å lese om. 

Mandag:
Oppvarming 15 minutter
Situps med ribbevegg 10x3
Planke 30 sek x 3
+ et par øvelser til

Tirsdag: 
Gå tur i området 45 min.

Onsdag:
Oppvarming intervaller 20x10 sek.
Styrke overkropp
Skulderflies 8x3
Nedtrekk 10x3
Biceps-øvelserTorsdag: 
 Tur 30-45 min

Fredag: 

Oppvarming intervaller 30x10 sek.
Styrke ben/rumpe
Markløft 10x3
Knebøy 10x3
Gående utfall
Ett-bens step-up

Lørdag:

YOGA 40 minutter

Søndag: 

Foreløpig friTRENINGSPLAN UKE #4

 • 23.01.2017, 20:53

Da har jeg endelig fått skrevet og planlagt treningen for denne uken, om dette faller i smak så skal jeg selvfølgelig fortsette med slike innlegg. Det er i hvert fall en god motivasjon for meg selv, hehe. Ting man skriver ned har man faktisk 80% større sjans for å gjennomføre enn de tingene man ikke skriver ned, så dette bør funke. Styrkeøktene denne uken får jeg ikke så veldig mye tid til, men jeg er glad vi får trykket inn skigåing, turer og hyttetur til helgen. 

Når jeg er på trening varmer jeg som oftes opp på mølla, før jeg drar i gang med intervaller enten på mølla eller i romaskinen. Når jeg trener styrke så følger jeg noen treningsprogram som har en god del gode øvelser som bygger en god kjernemuskulatur og gjør kroppen sterkere. Å jobbe i helsevesenet gjør at jeg sliter ut ryggen min fortere enn mange andre yrker og derfor er det viktig for meg å fokusere på å få en sterk kropp. Kan dele noen av favoritt øvelsene mine i ett eget innlegg senere. Spillelistene mine finner du forresten >her<DETTE ER GODT FOR KROPPEN

 • 21.01.2017, 13:14- Love this view -

Fy søren så takknemlig jeg er - å kunne kjøre i knappe 10 minuttene for å så kunne gå seg en liten tur helt ytterst i Langesund. Noe av det beste jeg vet er å komme seg ut i frisk luft så ofte man har mulighet. Det finnes ingen bedre terapi enn det - mener nå jeg. Daniel er i Sverige i dag, så jeg stod opp relativt tidlig og fikk dratt med meg Holly ut på tur til fortet i Langesund, det er så utrolig fint der når solen skinner og det er helt vindstille. Etter å ha sittet i solsteken i nesten tjue minutter, var det på tide å gå tilbake igjen og nå sitter jeg her hjemme og nyter bildene før jeg skal på jobb på sykehjemmet igjen i kveld. Helgen går så fort når jeg jobber, jeg skal prøve å forhåndslage ett blogginnlegg før jeg drar på jobb også må jeg gå over neste ukes planer og gjøremål. Ha en kjempe fin lørdag alle sammen <3 

- MORNING YOGA -

 • 19.01.2017, 10:41
- LET'S DO SOME MORNING YOGA -

Okei, jeg er så klar for å lære meg litt Yoga. Her om dagen lastet jeg ned et par Yoga app'er til telefonen min og jeg har søkt opp mange nybegynner videoer på Youtube, så dette blir ett spennende prosjekt. Fant en Youtuber som la ut flere videoer, blant annet denne >Yoga Perfection 5 min. Jeg tror jeg må få laget et treningsplan jeg kan dele med dere, dette gjorde jeg ganske ofte før og mange av dere syntes det var kjekt. Dette innlegget er forhåndslaget og publiseres nå mens jeg er på jobb i Hjemmetjenesten, prøver å få til en litt mer effektivitet i bloggingen fremover. I dag venter en styrkeøkt på treningssenteret for tur og jeg tenker å få kjørt litt overkropp. Vil dere ha treningsprogrammer fremover? 

LET'S GO SKIING

 • 18.01.2017, 21:13- Let's go skiing - 

Nå som vi først har kjøpt oss nye langrenn ski, så må de jo bli brukt. Derfor dro vi rett til Svanstul når Daniel kom hjem fra jobb i dag. Jeg føler meg så heldig, bor  ved sjøen og kan kjøre i knappe 50 minuttene så er vi på Svanstul hvor det er masse snø og kjempe fine langrennsløyper. I dag var det selvfølgelig ett unntak, vi tok el-bilen opp og med en bil som ikke er fulladet så tar man en sjans, vi kom frem og det så virkelig ut som en fin lysløype der. Da vi setter utfor merket vi fort at det var skikkelig hardt og isete.. Etter å ha stått noen minutter og falt tre-fire ganger, så fant vi ut at det beste var å snu, sette oss i bilen og dra hjem igjen.. Veldig kjedelig at det hadde fryst på så mye, men vi får krysse fingrene for at løypene blir litt bedre i dagene fremover. Nå har jeg akkurat spist en stor tallerken med amerikanske pannekaker, peisen er tent opp og jeg skal kose meg resten av kvelden. 


 

JA - TIL EN AKTIV HVERDAG

 • 14.01.2017, 18:50

God lørdag og god helg fininger! For en deilig og aktiv dag vi har hatt i dag, jeg elsker at både Daniel og jeg har startet å gå på langrenn ski. Da har vi en aktivitet vi kan gjøre sammen på vinteren, når vi ikke kan fly på alle toppturene våre, hehe. Det har jo vært ett trasig vintervær de siste dagene, men det var heldigvis kjempe fine skiløyper på Svanstul og vi la bak oss nesten en mil. Ett av målene mine for 2017 er å få bedre kondisjon og bli sterkere, så hvis jeg fortsetter sånn som det jeg har gjort de siste par ukene, så lover dette bra! 

Nå sitter jeg med bleking i håret, stripene må lysnes litt og huden må pleies før vi skal i dåp til skjønne Linus i morgen. Jeg har fyrt i peisen og en varm dusj venter på tur før vi skal kose oss med middag og film resten av kvelden.

<3 

TRAVEL VLOG: ROME AND MALLORCA

 • 14.10.2016, 20:42


· REMEMBER TO TURN THE VIDEO ON HD ·

SONG: MADDEN - ALIVE

 

SUNDAY TRIP

 • 08.10.2016, 19:47

19.06.2016, 19:37

 

- SUNDAY FUNDAY -

Hei dere - hvordan har søndagen vært så langt? I dag var den perfekte dagen for en skikkelig fjelltur, Daniel og Even har planlagt at vi skulle gå en fjelltur i Notodden i dag og siden været ble bra så dro vi avgårde. Det tar litt over en time å kjøre fra Porsgrunn til Notodden og på turen brukte vi vel ca. 2,5 time. For en fantastisk tur med mine tre favoritter. Deilig å få mest mulig ut av frihelgen når man først har sjans. Nå har Daniel og jeg slengt oss på sofaen med god samvittighet. Daniel med pizza og jeg med Sushi og smågodt <3 Skal straks få planlagt neste uke, så vi skrives senere. 

Ha en super søndag <3

AKTIV SØNDAG

 • 08.10.2016, 19:44

05.06.2016, 14:40

 

God formiddag - ble ikke noe tidlig blogging i dag. Vi pakket nemlig sekkene + bilen og dro avgårde for å ta enda en topp. Og siden det har vært så utrolig varmt de siste dagene var det greit å gå litt tidlig, pluss at jeg skal på jobb på sykehjemmet i kveld, da var det ekstra deilig å få brukt formiddagen litt fornuftig. 

Føler meg så heldig som bare kan sette meg i bilen, kjøre i ca 30 minutter vekk fra byen og havne på en så fantastisk flott plass. I de senere årene har jeg bare blitt mer og mer glad i alt som har med å ut i naturen å gjøre. Det er så avslappende og rolig ♥ I sommer skal vi faktisk på tidenes Norges tur. Tenkte å fortelle dere litt om sommerplanene våre i ett eget innlegg til uken. Dere kan også komme med blogg ønsker om dere vil det. 

HA EN SUPER SØNDAG <3 

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no